Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy moze mi ktoś

Przetłumaczy mi ktoś skład odżywki?

Polecane posty

Gość czy moze mi ktoś

Bardzo proszę Coconut oil (Cocos nucifere oil),Neem (Azadirachta indica Leaf extract),Brahmi (Centella asiatica Plant extract),Fruit extracts of Amla,Bahera and Harar (extracts of emblica officinalis Terminalia belirica and Terminalia chebula),Kapur kachri (Hedychium spicatum rhizome extract),Henna (Lawsonia inermis leaf extrac) Milk (lac),Rosemary oil (Rosmarinus officinalis oil),Lemon oil (Citrus limonum oil),TBHQ (t-butyl hydroquinone) Fragrance

Gość po czesci
Coconut oil - olejek kokosowy neem- jakies wiecznie zielone drzewo z Indii Brahmi- azjatycka roslina, ekstrakt Rosemary oil - OLEJEK Z ROZMARYNA Lemon oil - cytrynowy olejek TBHQ - chyba alkohol jakis Fragrance- zapach

Gość czy moze mi ktoś
I nie ma tam żadnej chemii?

Gość dkddddddd
Dziecko, wyszystko, co tam jest, to chemia.

Gość czy moze mi ktoś
Wyciągi z roslin to chemia?A dzieckiem nie jestem już dawno,niemniej dziękuję za komplement :P

Gość ugujuigi
a co to za odzywka?

Gość martulkaaaa
TBHQ to konserwant, ale bezpieczny (dodawany też do jedzenia) do tego jeszcze zapach - pewnie też syntetyczny reszta to składniki naturalne wygląda super :-) co to za odżywka?

Gość czy moze mi ktoś
Olejek Vatika

Gość martulkaaaa
znalazłam już przez google :-D olejek kokosowy vatika ja bym kupiła...skład świetny używam niektórych z tych składników do włosów i sprawdzają sie fantastycznie, zwłaszcza odżywka z amlą, henną i olej kokosowy

Gość czy moze mi ktoś
Ale właściwie nie wiem co ta odzywka ma robic,nie mam zniszczonych włosów,raczej zależy mi na nablyszczeniu.Mam cienkie,tam piszą,że pogrubia,ale to chyba nierealne....Mimo to chyba spróbuję

tak wracając do chemii to olejek z roślin to też związek chemiczny. Cali jesteśmy zbudowani z chemii...ale Tobie pewnie chodziło o tą \"szkodliwą chemię\".

Gość czy moze mi ktoś
Oczywiście,slsy,silikony itp.To że wszytsko jest chemią to ja rozumiem :P