Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalortfer

Moja dziewczyna ciągle smarka !

Polecane posty

Gość kalortfer

Już nie wiem co robic , poznalismy się 3 lata temu ,myślałem,że ma katar , minęło 7 dni a ona nadal smarka , i tak przez cały rok , drugi , trzeci . Bardzo ją kocham i zależy mi na niej ale nie wiem czy to wytrzymam przez następne np. 20 /30 lat .Jak już smarka to trąbi z tego nosa i trąbi jakby miała mózg wysmarkac . Pytałem ją kiedyś ,kiedy jej się ten katar skończy , to mi odpowiedziała ,że ona ma tak przez cały rok i chyba przez to ,że miała kiedyś wypadek i ma uszkodzoną przegrodę nosową . Chyba coś w tym jest bo jeszcze oprócz smarkania ma takie momenty ,że zatyka jedną dziurkę nosa a drugą wydmuchuje powietrze i wydaje przy tym taki dzwięk jakby "phu "potem jest na chwilę spokój i za jakiś czas znowu to samo ! Najgorsze jest to ,że jak mamy się kochac , moj mały bohater w gotowości bojowej , a ona gada poczekaj muszę się wysmarkac , no a ja ! co ze mną ? mój bohater mięknie przy odgłosach smarkania ,potem wraca do łóżka i pyta "no co z Tobą "ja muszę zbierac siły i ochote a jak jest już Ok , ona znowu smarka !!! Poradźcie mi coś ,czy jest szanasa by nie smarkała ?

hmmm prawdopodobnie nie ma takiej opcji...ale ty mozesz przyzwyczaic swojego bohatera do trabienia z nosa :)...do tego stopnia ze nawet gwizd lokomotywy go nie zmiekczy :D

Gość kalortfer
Była u laryngologa i nic :((

Gość bum.
ma na ciebie alergię

Gość kalortfer
Tak od razu miałaby miec alergie na mnie ? pisałem ,że jak ją poznałem to już smarkała .

Gość kot w trampkach
Moja dziewczyna tez tak ma ,zawsze katar w nosie ,na poczatku zwracalem uwage a teraz juz jestem na to gluchy

Gość wypie........
heheh "mozg wysmarkac" dobre :D a powaznie to albo to zaakceptujesz albo ja zostawisz jak juz nie bedziesz mogl wytrzymac... tez znam taka pare, ona z wiecznym katarem po prostu, ciagle nochal czerwony, glos taki nosowy i smarki , nie wiem jak on to wytrzymuje... a ja z kolei mam kota chorego od pol roku, jest nadal leczony po ciezkiej chorobie, juz duzo z nim lepiej ale ma nadal katar, no i taki maly koci nosek ale non stop smarka i kicha!! caly dom w glutach pozasychanych wszedzie, a w nocy nie da sie spac bo on tak smarka i charczy i tak slychac mimo ze to tylko kot... takze wiem co przezywasz,

Gość ponny
Skrzywiona przegroda nosowa powoduje to. Należy operacyjnie usunąć skrzywienie przegrody. Poszukaj topiku "Skrzywiona przegroda nosowa ..." ludzie męczą sie z tym. Dobry laryngolog jest potrzebny i jak Ci zależy na dziewczynie to dowiedz się jak najwięcej na ten temat i pomóż jej.

Gość kalortfer
Nie wytrzymałem tego ,wyszedłem po chusteczki i już nie wróciłem :( Jestem teraz w swoim domu . Jest mi przykro z tego powodu ,ale już nie mam siły .Ostatnio moja dziewczyna choruje i ten jej przeklęty katar spowodował to ,że co 2 minuty kicha ,takie serie po 6- 8 kichnięć a potem to smarkanie ciągłe a ja tylko znoszę do domu całe opakowania miękkiego papieru toaletowego i kartony chusteczek. w ciągu dwóch godzin zużyła 8 rolek papieru . Doszło do tego ,że drżę jak smarka ,psychika mi wysiadła , jestem znerwicowanym facetem .A ona ... nic nie chce zrobić z tym problemem . Jej to nie przeszkadza , jak twierdzi tak już musi być ,chciałem jej pomóc , prosiłem ,namawiałem na wizytę u lekarza a ona ,że nie pójdzie ,bo już była i wie ,ze nic nie da się zrobić . Dzwoni , ja nie odbieram , nie mam już siły ...nagrała się na sekretarce z tym zapchanym nochalem " kochanie co tak długo , nie mam już do czego smarkać "to mnie dobiło ! Nie wiem co robić , wrócić do niej z tymi chusteczkami i słuchać dalej , czy dać sobie z nią spokój ? Już zaciera się w moich oczach jako kobieta , widzę ją jako wielgachny nos ! Co mam robić ? Sam już nie wiem :( Poradźcie mi proszę .

Gość dobrze powiem ci
zrób jej loda ale koniecznie z polykiem

Gość renia213
Jestem bardzo ciekawa jak zakończyła się historia z dziewczyną. Jestem przykładem osoby borykającej się z katarem od wielu lat- mam go na okrągło. Najgorzej jest rano, mało tego męczy mnie okrutnie kichanie. Robiłam wielokrotnie testy alergiczne - nic nie wychodzi, a znosa leje mi się woda. Ktoś w końcu stwierdził, że to przez krzywą przegrodę. Zrobiłam operację - nie pomogło... Jestem bezsilna. Pewną ulgą przynoszą mi leki przeciwalaregiczne, ale po nich jestem ciągle śpiąca. I tak od lat bez skutku - od lekarza do lekarza i nikt nie wiem co mi jest...

Gość a może ona po prostu coś wciag
a i stąd ten notoryczny katar:PTzw."katar kolumbijski" ;)

Gość operacja przegrody
nosowej rzadko pomaga na 100% , zazwyczaj jest bardzo bolesna i nie przyjemna i marne efekty daje... ja tez mam kater od chyba 15 lat, z tym mozna zyc, codziennie nalezy brac krople lub inne leki i jakos sie zyje

Gość smutnasdfd
Lepiej pomyśl o zdrowiu ziewczyny. Trzeba sie zastanowić nad operacją przegrody nosowej. Myślisz, że jej jest miło, gdy musi tak smarkać ???

Gość jest przejebane na nim
byc moze ma tez cos z zatokami. pewnie musialaby przejsc operacje. moja kolezanka ma to samo, ale na operacje sie nie zgodzila :/

Gość takaradaodrozwoda
ma na ciebie alergie! ku jej zyrtek!

Gość smutna patrz na date topiku
co za ciapa

Gość Flobots.......s.s
ledwo przebrnęałm ze śmiechu do końca :D jeśli to nie prowo to od tego wypadku moze mieć skrzywioną przegrodę nosową i dlatego tak ciągle smarka miałam tak samo teraz jest git 🖐️ alergia to chyba nie jest bo nie smarkałaby przecież cały rak tylko sezonowo tak mi się wydaje :D

tez mam ciagle katar i zatkany nos, ale to przez chore zatoki...niestety zatoki ciagle lecze ale ciagle mnie bola i ciagle mam kater....tak juz od 5 lat

Gość jesli kogos to smieszy
to ma cos z głowa.. :-o

Gość Flobots.......s.s
widocznie wszyscy mamy źle w głowach 🖐️

Gość moj kot tez
ciagle smarka,kicha itp i tak bedzie do konca zycia, bo taki juz jego urok (byl leczony ale nic to nie dalo, na koniec sieokazalo ze nie ma juz w ciele zadnych bakterii wiec srodki farmakologiczne tu nie pomoga) ale mnie to nie wkurza, przeciez go nei wywale z tego powodu:P

Gość a co to za
"bohater" co ze zwykłym smarkaniem sobie nie radzi :-O