Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Napięta jestem ...

Napięcie przedmiesiączkowe

Polecane posty

Gość Napięta jestem ...

....W moim przypadku jest tak duże, że mam własnie ochote poznęcac sie nad kimś, zlac kogoś wrecz zabić!!!!!!!!!!!!!!!!! Energia mnie rozpiera, mysli w glowie kotłuja się jak szalone..jak sobie z tym poradzić /????????????????????????

Gość eretus
popuść trochę może.......kostka lodu w cipie może też dać nieoczekiwane efekty

Od razu widać, że eretus to facet, na dodatek ma chyba problemy z dojrzewaniem. Napięta, miej nadzieję, że to kiedyś minie. Też miałam podobny problem, ale ustąpił po kilku miesiącach. U mnie objawiało się to lękami, ciągle płakałam ze strachu, że mi się coś stanie (np, że kamienica się na mnie zawali). Popadałam w obłęd, i na dodatek zdawałam sobie z tego sprawę. Może na szczęście, bo trochę pomagało tłumaczenie sobie, że jutro albo pojutrze wszystko wróci do normy. I wracało. A potem minęło całkiem. Mam nadzieję, że bezpowrotnie. Tobie też tego życzę.

Gość Napięta jestem ...
Z tym płaczem mam to samo. własnie siedze i zalewam lzami klawiature :( z byle powodu....dzisiaj mi moj chłopak naisał esa ze mnie kocha a ja sie popłakałam bo nie napisał że tęskni :( i tez mam swiadomośc mojej "choroby"