Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisilyyyy

czemu teraz faceci ida na latwizne i wybieraja latwe dziewczyny?

Polecane posty

A kto powiedział, że wszyscy wybierają łatwe? Znowu ustalamy regułę na podstawie jednej zranionej osoby, która przez to co ją spotkało nienawidzi wszyskich facetów?

a mnie znowu zaraz trafi to niech sie te porządne tez puszczają i im sie też trafią porządni.Nie rozumiem takiego myslenia.Nie widziałam zdziry puszczalskiej z jakimś normalnym fajnym facetem.Możecie mi napisać gdzie taki pary są??>

szczerze powiedziawszy też za bardzo tego nie rozumiem. Znam kilka babek ktore sobie nie żałowały a męża maja do rany przyłóż. I tak samo jest w odwrotnej sytuacji. Ale zauważ, że potem pojawiają sie i tacy kolesie i takie babeczki, które zaczynają temat od : "Moj mąz mial 15 partnerek ja bylam dziewica.." " Moja zona miala przede mna 6 partnerów" i można tak wymieniać. Przeszkadza im to to po co sie z nimi wiążą.Eh...

"to niech sie te porządne tez puszczają i im sie też trafią porządni" niehc sie po prostu wszyscy puszczaja ze wszystkimi i nie bedzie ze ten zdradzil z tamta. proste? :D

Gość ofe rma
oj dzieci dzieci. to oczywiste że prowadzenie się kobiety zawsze i wszędzie jest ważniejsze niż faceta. w każdej (prawie) kulturze. wyjątki można znaleźć co najwyżej w jakichś egzotycznych plemionach w ameryce pd czy afryce. a dlaczego? ze względu na to, że "mąż mamusi tatusiem być nie musi". dlatego faceci kiedy chcą sobie pobzykać to jest im obojętne ilu kobieta miała przed nimi, ale kiedy "mają poważne zamiary" :D to już nie. wprawdzie dzięki nowoczesnej nauce i badaniom genetycznym to się pewnie zmieni (facet będzie mógł sprawdzić czy dziecko jest jego) ale na to potrzeba jeszcze trochę czasu.

A czy to ma jakieś znaczenie??? Prowadzenie durnych statystyk na temat związków innych ludzi??? I co z tego, że facet był prawiczkiem i ożenił się z laską, która z kimś spała i na odwrót? Czy takie informacje zmieniają coś w naszym życiu? Robienie z czegoś takiego problemu to chyba paranoja...

heheh Oferma to w/g statystyk Tobie trafi sie kobieta nieporządna,bo Tyś anioł nie facet:classic_cool::P

"wyjątki można znaleźć co najwyżej w jakichś egzotycznych plemionach w ameryce pd czy afryce." gdzies w Meksyku jest matriarchat pełną gębą. co tam sie wyrabia to u nas nie do pomieszczenia w głowie. w Przekroju byl artykul na ten temat, nie mam czasu grzebac na stronie coby linka podac :D

Gość ofe rma
jestem anioł więc umrę w czystości :P

Dokladnie... Zapewne zaden facet nie chce znaleźć się w sytuacji gdy idzie ulicą a jakis inny typ mówi ze mial jego zonę. Ale do diabla..jesli macie świadomoasc tego ile wasza partnerka czy partner mial "kochanek" wczesniej i mimo to bierzećia z nia/nim ślub. To odpuscie sobie potem ceregiele na temat ona miala tyle czy on mial tylu! Po diabla to?? Z jakiegos powodu jestes z partnerem wiec sobie odpusc albo wogole sie nie wiąż i bedzie po sprawie. To podejśie masohistyczno-sadystyczne. Bierze facet taką za żone a potem całe życie łazi za nią i jej wygaduje ze spala z tyloma- dno!( oczywiscie mam na uwadze tez odwrotna sytuacje)

Sami - po prostu wszelkiej masci cnotki niewydymki i takie, ktore stosuja zasade "dupa za ślub" albo przynajmniej za pierścionek zaręczynowy dorabiaja ideaologie do swej podłej postawy... i tutaj mamy odpowiedz, czemu te cnotki niedotykalskie trafiaja suma summarum na palantów - bo kobiety, ktore mialy juz ilus tam facetów, potrafia oddzielic idiote od normalnego... a te ksiezniczki z morskiej pianki łapia sie na tanie bajery i stad efekt

"Bierze facet taką za żone a potem całe życie łazi za nią i jej wygaduje ze spala z tyloma" no jak bylo tego na pęczki to grzech nie wygadywać :P

heeheeh aniołto tylko na ziemi pójdziesz do piekła za to oferma że nie dawałeś kobietom szczęścia Ty egoisto:P

Gość ofe rma
"ona miala tyle czy on mial tylu!" nieźle :D

"szczerze powiedziawszy też za bardzo tego nie rozumiem. Znam kilka babek ktore sobie nie żałowały a męża maja do rany przyłóż. I tak samo jest w odwrotnej sytuacji." przeciez to oczywiste... przetestowały xxx facetów i dobrały najlepszego... a te debilki chiałyby zeby pierwszy, na ktorego łaskawie spocznie ich wzrok, był tym najlepszym - szczyt naiwnosci

" tylko jak one dokładnie wyglądają ?" wygladaja różnie... spytaj jak one sie zachowuja i jaki maja charakter

Kwiatek --> skoro bylo tego na pęczki to po co się wiązac?? Co innego gdy to by wyszlo po slubie. Skupmy sie na tym, że wiedziałes(as) o tym przed ślubem...skoro nie potrafimy zaakceptować tego, że nasz parnter ma tak bujną przeszłość, oszczędźmu i siebie i go i znajdźmy takiego partnera ktory bedzie nam odpowiadal n" na zawsze" a nie " na chwile"!

moje ulubienice to moherowe bereciki🌼takie porządne ułozone pouczają nauczają a potem płaczą ze facet ich zdradza

a te debilki chiałyby zeby pierwszy, na ktorego łaskawie spocznie ich wzrok, był tym najlepszym - szczyt naiwnosci ___> przeciez to wy chcecie dziewice za zone mimo iz pol miasta wasz fiut przelecial:P i kto tu jest debilem???????????

\"Hehe masz racje Komik \" komik, złośliwej sie to spodobało bo ona taka wlasnie jest :D \"Kwiatek --> skoro bylo tego na pęczki to po co się wiązac??\" mozna sie wiązać i wygadywać. zycie jest ciekawsze wtedy :classic_cool:

Gość ofe rma
a ja z kolei znam dwa przypadki rozwodów wśród moich znajomych i oba takie że fajni faceci wzięli sobie za żony jakieś lafiryndy (jeden to kasyczną groopie bo był gitarzystą w jakimś tam zespole) no i oczywiście za jakiś czas puściły ich w trąbę. nawet trzy. wszystkie trzy rozwody z winy bab ale to akurat oczywiste bo ja mam bardzo fajnych kumpli. takie środowisko po prostu.

ja najbardziej lubie te, które założyły sobie na początku, ze facetowi dupy dadza dopiero po roku, czy tam po ślubie i wierzą, że ich prawie 30 letni partner (normalny facet, ktory mial juz wczesniej inne kobiety) czeka na nie i szanuje ich decyzje :D:D:D

"przeciez to wy chcecie dziewice za zone mimo iz pol miasta wasz fiut przelecial i kto tu jest debilem" jacy wy? komuna sie skończyła :D:D:D ja nie występuje w liczbie mnogiej :D dziewica za żone - to murowany materiał na zdrade

Gość tatarata
"przeciez to oczywiste... przetestowały xxx facetów i dobrały najlepszego... a te debilki chiałyby zeby pierwszy, na ktorego łaskawie spocznie ich wzrok, był tym najlepszym - szczyt naiwnosci" a moze one nie daja szybko dupy bo wazniejsze od seksu jest dla nich znalezienie odpowiedniego partnera na cale zycie niz dmuchanie sie na lewo i prawo??? wkurza mnie twoje prymitywnw myslenie. dla wiekszoosci kobiet seks nie jest najwazniejszy!

" wredna piękna suczka, nie kazdy facet jest takim hipokryta, o jakich piszesz" to prawda - bo np prawiczek jest psychopatą :P