Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisilyyyy

czemu teraz faceci ida na latwizne i wybieraja latwe dziewczyny?

Polecane posty

Gość żałosne wywody wiedziecie
:o

Gość lllllllllllllllloooooooooooo
ten topik powinien miec nazwe "zyciowe madrosci Komiczne"

Gość bla bla ble
powiem Wam szczerze ze jak poznaje faceta to musi mi sie on przede wszystkim podobac, pierwsze wrazenie jest bardzo wazne, potem poznaje jego charakter,osobowosc i dopiero zdecyduje sie na seks z nim.i tez nie biore pod uwage ze to bedzie jednorazowe.bo jesli juz go poznam i zaufam dopiero wtedy moge zdecydowac sie na cos wiecej.nie wiem czy dobrze robie ale...

Gość bla bla ble
kazdy ma swoje zdanie i tyle.

Gość bla bla ble
komiczne ma racje w pewnym sensie

bla bla ble no co ty idz z nim od razu do lozka. seks jest najwazniejszy!!!jak jest kiepski w lozku to nawet nie probuj go poznawac bo a nuz jest interesujacy i co z tym potem poczniesz??

Gość bla bla ble
przeczytaj co napisalam i nie przekrecaj ok.nie bede sie powtarzac

Nie zabiłam Nasza Klasa mi pomogła :classic_cool:poszukał sobie 20-tke a mi dał rozwód

\"mój mąż był brzydki miał 2 partnerki przede mną wiec powinien być ok\" jak byscie zrobily matriarchat to tak samo byscie facetow traktowaly - atrakcyjny na kochanka, malo atrakcyjny na męża, gwarantuje Ci :D

Gość bla bla ble
najpierw sie poznaje ta druga osobe a dopiero potem jest seks.jasne/

ble ble ble wedlug komiczne jest odwrotnie tzn najpierw sprawdzasz jaki facet jest w lozku

"Nie zabiłam Nasza Klasa mi pomogła poszukał sobie 20-tke a mi dał rozwód " złośliwa, jak on wyrabia z alimentami na Ciebie i jeszcze na 20-tke :D jak on brzydki to skad kase ma? :P

Gość bla bla ble
samsi wlasnie do tego zmierzam, ze facet wybierze 20 bo boi sie nie wiem czego ale wiekszosc z nich ucieka do takich panienek, bo ???? sa niewymagajace? moga je sobie ustawic? liczy sie dla nich kasa i seks a nie mysla o powaznym zwiazku.nie mowie ze wszystkie dziewczyny w tym wieku takie sa ale cos w tym jest

bo jaki jest sens wiazac sie z kims, kto jest kiepski w łózku? normalny czlowiek sprawdza jak uklada sie sex i na tej podstawie ocenia, czy jest sensu sie próbowac wiązać.... i tki zwiazek ma szanse powodzenia... a co robi wiekszosc kobiet? zakochuje sie w gosciu, potem okazuje sie, ze facet kompletnie nie spelnia ich oczekiwan w łóżku i... i one nadal brną w ten zwiazek - po kilku latach są zupełnie sfrustrowane, bo o orgazmach słysza tylko od kolezanek :D ale oczywiscie maja zwiazek oparty na zaufaniu... bo orgazm dac moze kochanek :D

Ech nie chce patałach płacić,jakies sprawy mi zakłada w sądzie. Jak bym nie była moralna to poszukałabym sobie jakiegoś bogatego faceta na układ bez zobowiązań ,taki by mi dał poczucie normalności poczułabym w końcu że żyje ups teraz bedą rzucać beretami:O

Gość bla bla ble
ja tylko pisze co ja o tym mysle ale chetnie tez poznamm Wasze zdanie, na nikogo nie najezdzam

komiczne (komicznie@o2.pl) bo jaki jest sens wiazac sie z kims, kto jest kiepski w łózku? no i wlasnie wyszlo szydlo z worka. zona opuscila komiczne bo byl kiepski w lozku i teraz sie wyzywa. tak wlasnie robcie : najpierw do lozka a potem zobaczy sie co bedzie. jak sie nie sprawdzi to do widzenia

\"Jak bym nie była moralna to poszukałabym sobie jakiegoś bogatego faceta na układ bez zobowiązań ,taki by mi dał poczucie normalności poczułabym w końcu że żyje \" złośliwa, celuj w takich bogaczy 45-55. dla nich bedziesz extra ;)

Gość bla bla ble
prawiczku miedzy nami jest pare lat roznicy wiec nie dziwi mnie Twoje zdanie na ten temat.pare lat temu i moze gdyby troche inaczej potoczylo sie moje zycie myslalabym moze inaczej, z wiekiem nabiera sie doswiadczenia i sam zobaczysz ze jak troche tego zycia poznasz inaczej na to spojrzysz:-))))

Gość bla bla ble
napisalam jak jakas staruszka

\" komiczne (komicznie@o2.pl) bo jaki jest sens wiazac sie z kims, kto jest kiepski w łózku? no i wlasnie wyszlo szydlo z worka. zona opuscila komiczne bo byl kiepski w lozku i teraz sie wyzywa. tak wlasnie robcie : najpierw do lozka a potem zobaczy sie co bedzie. jak sie nie sprawdzi to do widzenia\" próbujesz poprzeć swoja moralną i pozornie cnotliwa postawe poprze wyśmiewnie inych? :D:D:D Oto własnie mamy pełen obraz tego, jacy sa ci moherowcy :D:D Ich postawa morlana to tylko fasada majaca przykryć ich oziębłość sexualną :D

Gość nie wiem jak wy
ale ja najpierw poznaje faceta a dopiero pozniej ide z nim do lozka a nie odwrotnie( co nie oznacza ze czekam do slubu). moze jestem staromodna ale dobrze mi z tym i nie zgadzam sie z tym co mowi komiczne - jezeli facet nie spelnia do konca moich oczekiwan to zawsze moge go nieco pokierowac zeby robil tak aby bylo mi przyjemnie

45-55 beznadziejni są w łóźku,ale pociąga mnie w nich mądrość życiowa:O

Gość bla bla ble
ja sie zgadzam z komiczne, dobrze pisze

\"próbujesz poprzeć swoja moralną i pozornie cnotliwa postawe poprze wyśmiewnie inych? Oto własnie mamy pełen obraz tego, jacy sa ci moherowcy Ich postawa morlana to tylko fasada majaca przykryć ich oziębłość sexualną \" komik, cos za bardzo celujesz swoim oskarżycielskim palcem na innych. a wiadomo, kto krzyczy najgłośniej \"łapaj złodzieja\" :D on sam :D

"45-55 beznadziejni są w łóźku,ale pociąga mnie w nich mądrość życiowa" złośliwa, przy Tobie taki by odżył ;)

"komik, cos za bardzo celujesz swoim oskarżycielskim palcem na innych" odpieranie ataków, to wg Ciebie celowanie palcem? :D szczescia życze :D

Gość bla bla ble
zawsze mozna faceta jakos ukierunkowac zeby bylo dobrze ale jesli to nie pomaga to co wtedy/