Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisilyyyy

czemu teraz faceci ida na latwizne i wybieraja latwe dziewczyny?

Polecane posty

Gość bla bla ble
komiczne taka 30 wie czego chce od zycia, wie jaki partner jest dla niej wlasciwy i kogo szuka.czego chce od zycia i napewno nie bedzie patrzyla na faceta przez pryzmat jego poprzednich zwiazkow i ilosci kobiet.jak trafi swoj na swego to takie rzeczy sie nie licza chyba

ofermo - ale tego, czy kobieta czekała z danim dupy do slubu czy nie, to ja nie wiem, bo rzadko sie czlowiek o tym dowiaduje... moge stwierdzic, ze koles ozenil sie z kobieta z ktora sie spotykal od poczatku, ale kiedy mu dała to wiem nieczesto... problemem rozwodow mlodych malzenstw jest to, ze zwiazuja sie ze soba ludzi o nieukształtowanych pogladach, preferencjach...

Prawik wiesz ze Ci sie udało coś mądrego napisać?:P ''kolei inne zaczely ostro szalec w wieku 20 kilku lat, albo juz jako malzonki, badz po rozwodzie, reguly nie ma'' --właśnie reguły nie ma,wiec po co te bzdurne posty piszesz i oceniasz po ilości partnerów? ,Twoja dziewica tez może sie puszczać po slubie.:O

Gość bla bla ble
prawiczek, nie wiem ile masz lat, podaje tylko przyklad.wiadomo ze mlody koles nie bedzie latal za 30. kazdy mial kiedys 20 lat, albo jest akurat w tym wieku.ja mam prawie 30 i uwierz ze nie latwo jest znalaezc faceta odpowiedniego dla siebie, odpowiedzialnego iotp.nie bede tu wymieniac cech jakie bym chciala zeby ow wybranek posiadal.a jakbym miala jeszcze patrzec ile mial partnerek to chyba moge sobie darowac, zostalabym sama do konca zycia

"komiczne tylko ty tu nie jestes hipokryta!!! przynajmniej tylko wedlug ciebie" radze sprawdzic znaczenie pewnych słów i nie uzywac tych, ktorych znaczenia nawet sie nie domyslasz

"sami, ja chce kobiety, ktora sie nie puszczala i potem puszczac nie bedzie" Japończycy niedługo androidy beda budowac. bedziesz sam ja programowac zeby Ciebie kochała do przepalenia obwodów :classic_cool:

Gość ofe rma
myślę że przeceniacie znaczenie tego doświadczenia a nie doceniacie znaczenia starości. faktem jest że tym bardziej angażujemy się w związki im niższy jest koszt alternatywny. czyli im mniej do zyskania mamy poza związkiem. dlatego o ile dla dwudziestolatka ma jeszcze masę czasu i możliwości przed sobą to trzydziestolatka już nie - a przynajmniej znacznie mniej. dlatego dla dwudziestolatki ważniejsze jest żeby facet był fajny a dla trzydziestolatki ważniejsze od fajny staje się "godny zaufania". i dlatego małżeństwa zawierane w młodym wieku częściej się rozpadają a nie z powodu dziewictwa czy jego braku.

Gość do bla bla ble
po prostu wybierz tego ktory jest najleprzy w lozku przeciez jak twierdzi wieszcz komiczne:znalezienie odpowiedniego partnera bez uprawiania z nim seksu, to tak jak znalezienie dobrego samochodu bez przejechania się nim

Gość bla bla ble
uwazam ze to glupota czekac z seksem do slubu.albo wybierac sobie na zone dziewice.dlatego glownie ze seks jest wazny a ja sobie nie wyobrazam zeby facet byl kiepski w lozku i z nim mialabym byc do konca zycia.chore

heheeh Prawik mało wymagający jesteś:P to ja chce faceta który nigdy mnie nie zdradzi:classic_cool:a mi bedzie pozwalać na niewinne flirciki:O a co sie będę rozdrabniać

Gość do bla bla ble
i nic dziwnego ze tyle rozwodow. dobry w lozku a potem patologie typu:maz mnie bije, maz mnie zdradza

Gość do bla bla ble
imperia To chyba raczej nie tylko na forum jest mała grupka ludzi która uważa sex za coś złego niestety ale tak jest w prawie całym społeczeństwie przynajmniej jeżeli chodzi o ludzi trochę starszych wiekiem tylko warto byłoby zadać pytanie skąd potomstwo bierze się na świecie ? czyli co - jedno dziecko = sex uprawiany tylko raz ? wez sie postukaj po tej pustej lepetynie

Gość bla bla ble
do bla bla ale ja nie napisalam ze dla mnie priorytetem jest znalezc faceta ktory bedzie dobry w lozku.a reszta nie wazna.min. musi byc fajnie z nim w lozku a nie sprawdze tego jesli przed slubem seksu nie bedzie.co z tego ze charakter bedzie ok.zycie seksualne jest wazne, ile to zzwiazkow rozpada sie przes seks lub jego brak.dlaczego facet szuka kochanki-bo zona jest kiepska w lozku albo w ogole nie ma seksu.pary ktore sa pod tym wzgledem dobrze dobrane jakos lepiej sie dogaduja.

oczywiscie masz racje ofermo - dodaj do tego jeszcze miejsce zamieszkania - babka mieszkajace w jakiemś Pcimiu dolnym zastanowi sie 30 razy zanim odejdzie od faceta, ktory jest jednym z 2 w okolicy, ktorzy moga stanowic jej potencjalnych partnerów... a w duzym miescie, kobieta pracujaca w duzej korporacji ma takich kandydatkow setki albo i tysiace

Gość coraz bardziej
prymitywne to nasze spoleczenstwo. tylko seks sie liczy i nic wiecej. no i dzieki temu coraz wiecej rozwodow.

"ale ja nie napisalam ze dla mnie priorytetem jest znalezc faceta ktory bedzie dobry w lozku.a reszta nie wazna": Ty tak nie napisalas, ale dla tłumokowatego mohera, gdy powiesz, ze sex jest dla Ciebie wazny to wprost oznacza, ze nic innego juz wazne nie jest :D

" prymitywne to nasze spoleczenstwo. tylko seks sie liczy i nic wiecej. no i dzieki temu coraz wiecej rozwodow" oto naoczne potwierdzenie moich słów z poprzedniej wypowiedzi :D:D:D tak pisza rozżalone, sfrustrowane kobiety, ktore chciałyby po bożemu raz w miesiacu a ten zły facet odchodzi do innej :D

\"to ja chce faceta który nigdy mnie nie zdradzi a mi bedzie pozwalać na niewinne flirciki\" i dlatego na żonę nie bierze sie atrakcyjnej kobiety :D

Gość coraz bardziej
och komiczne jakis ty madry. a tak na marginesie to jestem facetem

Ale Kwiatek głupoty piszesz tylko tchórze nie wybierają takich kobiet jakich pragną chyba:O

Gość bla bla ble
mam prawie 30 na karku.jestem kobieta ktora zarabia na siebie,samodzielna, nie jestem jakims pasztetem,jestem po paru zwiazkach nieudanych z roznych wzgledow, nie bede sie o tym rozpisywac.z tego co niektore osby tu pisza mozna wnioskowac ze mam zerowe szanse na zwiazek z kims poniewaz mialam ilus tam juz partnerow i dziewica nie jestem.

Gość lllllllllllllllloooooooooooo
z jednej strony chcecie dziewice zeby byla czysta i nie mial nikogo przed wami... a z drugiej strony ze seks jest najwazniejszy przy wyborze partnera. cos tu nie gra? jak byc dziewica i jednoczesnie nia nie byc. strasznie jestescie zaklamani moi drodzy panowie. usp. znaczy sie chlopcy

bla bla ble----no co Ty? zerowe szanse na partnera mają rozwódki po 30-tce z dzieckiem z ilościa partnerów seksualanych wiecej niż 3 :O

Gość bla bla ble
sami ha ha no wlasnie widze

"Ale Kwiatek głupoty piszesz tylko tchórze nie wybierają takich kobiet jakich pragną" Komik miał atrakcyjną żonę i co? i jak na tym wyszedł :P

"z jednej strony chcecie dziewice zeby byla czysta i nie mial nikogo przed wami... a z drugiej strony ze seks jest najwazniejszy przy wyborze partnera. cos tu nie gra? jak byc dziewica i jednoczesnie nia nie byc. strasznie jestescie zaklamani moi drodzy panowie. usp. znaczy sie chlopcy" jakie wnioski :D:D:D to tak, jakby po obejrzeniu ostatniego Bonda wywnioskować, że Powstanie Warszawskie nie miało sensu :D

złośliwa, za takimi jak Ty to my latamy, to fakt... ale nie w celu zadomowienia :D

Gość bla bla ble
kobieta po 30 z dzieckiem ma juz chyba inny poglad na zycie niz my.dla tekiej kobiety to przede wszystkim odpowiedni bedzie facet ktory jej zapewni poczucie bezpieczenstwa a nie hustawke emocjonalna i patologie w domu.

O jeje Ty Kwiatek jak coś napiszesz to ręce opadają mój mąż był brzydki miał 2 partnerki przede mną wiec powinien być ok?:O napisz książkę:P