Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nasza srasa

Nienawidze Naszej-Klasy

Polecane posty

ja tez zalozylam swoj profil na nk wciagnelam się w to bardzo zaniedbalam dom dzieci olalam wszystko.gdy znalazlam juz wszystkich swoich mozliwych znajomych no to co tu dalej robic?!wiec akceptowalam zaproszenia od innych ludzi powiedzmy bardziej od facetow i gdy zobaczyl to moj maz to byla awantura za awantura poniwaz ja nic zlego nie robilam a on mnie caly czas obwinial...i skasowalam dla swietego spokoju,i ciesze sie bo odzyskalam swoj czas.. z biegiem czasu wiem ze to bylo glupie te zdjecia to wszysko na co komu to tu jest rzeczewistosc a tam tylko zluda ktora w duzej mieze jest klamstwem przectawiana przez innych_samochody domy wycieczki i te malolaty z golymi dupami ....jestem wolna

Gość Sam On
Powiem tak...mało ludzi po pewnym czasie spędzonym na NK potrafi myśleć sensownie. Raczej większość traci rozum i nie widzi, że wraz z większą ilością zdjęć zatraca się sama w tym wszystkim. Tak jak to Naomi napisała, zaniedbała dzieci, dom, męża w imię czego pytam??Jakiegoś chorego portalu?? Wciąż mi się wydaje, że wszystko jest dla ludzi, ale trzeba ruszać głową.

Gość do melni i niedzwiedzia
smiejcie sie dalej..................dobrze,że Was to nie spotkało........niestety rozwalilo narzeczeństwo:(

to na pocieszenie powiem ci ze GG tez rozwaliło setki par :D a wiesz czemu ? bo ludzie korzystajacy z nich mieli w dupie swojego partnera a uzywajac gg czy nk ułatwili sobie ta droga kontakt z nowo poznanym partnerem... Rownie dobrze mogła bys posadzac np kino czy kawiarnie o rozpad własnego zwiazku... to jest na tej samej zasadzie:O

Gość Niedźwiedziu
Naucz się poprawnie pisać, synku. Nie rób z siebie nieuka, kalko Komiczne. Nieudana btw.

Gość ytr...
To tak jak chłopak chce bic innego chłopaka dlatego ze poderwał mu jego dziewczynę ...bo przeciez dziewczyny nie pobije a wine na kogoś zwalic trzeba , zas najlepiej na osoby "rzeczy" trzecie .

Gość wrzątek
własnie to jest straszne, że ludzie są tak głupi i naiwni, że nawet jak mają czarno na białym, ze chłop poszedł w tango - czy baba - to bedą obwiniać kochankę, naszą klasę, gadu gadu, kuzynkę, bo widziała, a nie powiedziała, teściową - a nie własnego partnera, który tam jest jedyny winny

Gość TeateaNeap.
a ja odszukałam na nk swojego niby brata ale w sumie dupa, teraz czekam aż to się urwie bo niewypał

Gość dupa dupa dupa
dupa dupa dupa a niedzwiedz to dupa

Gość dziwne bywa życie
nie można generalizować i śmiać się z czegoś, czego sie nie przeżyło... myślę , że NK może przyczynić sie do rozpadu jakiegoś związku.... ktoś kogoś odnajduje po wielu latach...nigdy nie przesał/a kochać tej drugiej osoby i zaczyna się cyrk, bo np. jedno jest w związku i plany (ślub) a drugie już lub jeszcze wolne

Gość opamietajcie sie
wina jest w ludziach a nie w naszej klasie. To portal, ktory pozwala odnalezc sie po latach, powspominac. Znalazlam dawnych znajomych, milo, ciekawie. No ale kazdy ma znajomych na jakich zasluzyl -jak komuś jacyś nie odpowiadają, niech ich nie zaprasza. A jesli jakis facet ma ochote na skok w bok to i bez naszej klasy da rade.

Gość *LA
Od roku jestem świadkiem rozbijania naszej rodziny ... Zaczeło sie od Naszek Klasy oczywiście i sfrustrowanych ludzi którzy zamiast żyć na 100% w realu rekompensuja sobie nudne zycie na Naszej Klasie. Moja mama zaczeła przezywac druga młodosc najważniejsze sa komentarze z cyklu wygladasz bosko jest taka jak dawniej zawsze byłas swietna. Mama tak sie od tego uzalezniła ze stało sie to sensem jej zycia, nagle znienawidziła swojego męża bo uznała ze dawni koledzy pewnie sa bardzie rozrywkowi szaleni a i ona zachowuje sie jakby miała 15 lat Jestem załamana mama cofneła sie w czasie tylko wszysko inne zostało tu i teraz. Szczerze nienawidze Naszej Klasy

Gość zielony las
NK to biznes, firma, zatrudniają sporo ludzi. Dzięki temu, że większość ludzi w społeczeństwie jest jaka jest niektórzy - ci cwańsi wpadli na pomysł aby na tym zarobić.

Gość BettyBlue8222
ja miałam konto na naszej klasie i wytrzymałam 8 miesięcy:O Najbardziej mnie rozwalił "kolega", który w podstawówce mi dokuczał a potem chciał się ze mną spotkać:O Albo koleżanka która w podstawówce mnie gnębiła i wysłała zaproszenie:O A potem pisali do mnie jacyś obcy frajerzy z niewiadomo skąd i w jakim celu... Piotr Hans ma rację pisząc coś o biernych więziach między ludźmi. Ludzie nie potrafią już ze sobą rozmawiać patrząc sobie w oczy tylko wysyłają sobie e-maile i smsy. Dla mnie to jest zbyt powierzchowna forma kontaktu. Listy i e-maile są dopełnieniem kontaktu między ludźmi i niczym więcej:O Po za tym wszyscy lubią się tam pochwalić sobą, żeby mile połechtac swoje ego...Niczego nie osiągniecie chwaląc się na tym portalu nowym samochodem albo egzotyczną wycieczką:O Wszyscy ludzie którzy się tam chwalą mają jakąś narcystyczną obsesję na punkcie swojego ego :O:O:O Najbardziej rozwalają mnie mamuśki i ponad 300 zdjęć ich pociech w różnych pozach. Nie raz spotkałam taką koleżankę - mamuśkę na żywo i wcale nie wyglądała na zadowoloną jak na fotkach z pociechami:O:O:O Współczuję tym pociechom że mają takich pieprzniętych rodziców:O:O:O Rozwalają mnie rodzinki, które na zdjęciach wyglądaja na szczęśliwe a w rzeczywistości prowadzą życie cichych desperatów:O Nie mozna stworzyć szczęsliwego życia opartego na pozorach, trzeba coś dać od siebie i od siebie zacząć...

Gość ach te imiona
no mamuski zamieszczajac zdjecia swoich dzieci zwlaszcza w neglizu sa bezmyslne a podefile sie ciesza maja na czym oko zawiesic.troche oleju przynajmniej kujawskiego w tej pale trzeby miec jak sie jest matka.

Gość ja wam powiem
ze nk mi sie przydała , bo dzieki temu dowiedzialam się ,ze mój niedoszły kochas bedzie miał dziecko , zawdzięczam to wpisowi jego zony pod jednym zdjęciem !! powinnanm jej chyba za to podziekować !

Gość PisarkaXXL
Eh... Może założymy klub AntyNAsza-Klasa? Bo to byłby właściwy wybór dal nas wyszystkich zarówno poszkodowanych jak i tylko nie lubiących tego ograniczonego portalu. Jak mam wystawaić fotki to tylko za kasę, a nie kurde, żeby wszyscy komentowali np. mój odstający brzuszek, a potem tylko masa kompleksów bo wszedł jakiś siedmiolatek bez pozowalenia starej i teraz trzeba przez godzinę uzalac sie nad wlasnym priorytetowym tylkiem, a nie do cholery wystawiac zdjecia na n-k!

Gość be_free
Nasza klasa to elektroniczny burdel ;p