Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35 letnia desperatka

Wzięłam faceta tylko po to żeby był nie mam wymagań

Polecane posty

w sumie kierowca to prestiżowy zawód... odpowiedzialny i przyszłościowy - zasoby ropy starcza na co najmniej 60 lat, wiec facet ma prace zagwarantowaną.... a czym on kieruje jak ten kierowca? taka maszyna sprzątajaca podłogi w markecie? bo musi pracowac w miejscu gdzie zaswiadczenia o niekaralnosci nie wymagaja... a moze występował o zatarcie skazania?

Czyli jednak nie wygląda to najlepiej. Dobra dalej musze ukrywać przeszłość mojego faceta ale i tak chce z nim być. Gotowa jestem nawet dziecko urodzić bo on nie ma dzieci a może będzie chciał, na razie nie chce, chce tylko mnie!

Gość Luska z W.
Despertko, a ile lat ma Twoj wybranek? I jaka firme planuje zalozyc? Rozumiem, ze zdolnosc kredytowa posiada?

Gość kobieta dojrzała 45
Nie zadręczaj sie jak to wygląda tylko ciesz się że jest ci z nim dobrze. Jak ja bym chciała juz być po 2 miesiącach związku a nie po 2 tygodniach!!! Nie martw sie, mój tez nie ma własnego mieszkania, ale chociaż samochód ma o wiele lepszy niz ja :P cos za coś - nie możemy mieć wszystkiego

"Komiczne nie rozumiem o tym sponsoringu??? Nie jestem dziwką i nie biore pieniędzy od żadnego faceta. " nigdy bym czegos takiego nie sugerował... za kogo mnie masz??? wziełaś sobie młodszego faceta i w zamian za jego towarzystwo robisz mu czasem prezenty - to nic złego :P

Napisałam że ma 30. Nie bedę w szczegóły sie wdawać, jeszcze tu zajrzy i sie zorientuje że o niego chodzi. Ale by mi było głupio, w sumie to i tak nic nie da że poczytałam jak to widzicie z boku bo ja i tak go chcę i to bardzo.

"I jaka firme planuje zalozyc?" windykacjyjną :P:P ma juz doswiadczenie w przekonywaniu ludzi do uległości :P:P

u mnie Polu organizacja pracy kuleje przez brak pozytywnej motywacji, a negatywna jeszcze jest zbyt słaba;) mistrzostwo organizacyjne jak czytałem kiedyś jest efektem pracowania 14 godz. dziennie w przeszłości...cholera za wcześnie dowiedziałem się o kafe;)

Gość kobieta dojrzała 45
Jakie prezenty??????? To mężczyzna kobiecie robi prezenty. Moge mu kupic prezent na urodziny - hehe. Robie czasami obiad. A on przynosi alkohol albo robi zakupy spożywcze. Normalka. Skąd ci przyszło do głowy że robię facetom prezenty!!! To byłoby żałosne!!!!

Gość Luska z W.
""Komiczne nie rozumiem o tym sponsoringu???" A ja mam zagadke - czego ja nie rozumiem czytajac takie prosby o pomoc w zrozumieniu? :D

Gość tak jestes desperatką
nie boisz się wiązać z facetem co siedział w pierdlu??

\"to i tak nic nie da że poczytałam jak to widzicie z boku bo ja i tak go chcę i to bardzo.\" niebezpieczne te baby po 30-tce. chca nadal tak bardzo jak za młodu :o strzeż mnie komiczne od babskich intryg :o

spokojnie 45 latko w Twoim wieku sponsorowanie młodszych facetów nie jest juz upokarzające :P

Gość Luska z W.
"mistrzostwo organizacyjne jak czytałem kiedyś jest efektem pracowania 14 godz. dziennie w przeszłości...cholera za wcześnie dowiedziałem się o kafe " :D :D Jednak prawa rzadzace swiatem sa uniwersalne, bo tez cos o tym slyszalam (tych 14 godzinach na dobe) oraz wiem (wplyw kafe na organizacje zycia codziennego) :)

Gość kobieta dojrzała 45
Myslałam że chodzi mu że ja biorę kasę, od faceta za to że ze ze mna sypia. Kurcze czy wy ludzie nie wiecie że istanieją normalne związki a nie tylko sex za kasę. Az sie zbulwersowałam, kurwa co za myślenie! Owszem to kobieta ma mieć lepiej finansowo z facetem, ale nie mozna mówić od razu o sponsoringu. Knajpy kino, wiadomo że facet płaci.

"A ja mam zagadke - czego ja nie rozumiem czytajac takie prosby o pomoc w zrozumieniu?" jestes zbyt inteligentna i nie rozumiesz tego, że inni nie są :D

Gość iżabelkaaaa
Reeety kobieto :D jak jesteś atrakcyjna to znajdziesz sobie lepszego :D uciekaj gdzie pieprz rośnie od takich typków - alkohol ...przeszłość kryminalna...hm...faktycznie trzeba być desperatką

\"Owszem to kobieta ma mieć lepiej finansowo z facetem, ale nie mozna mówić od razu o sponsoringu. Knajpy kino, wiadomo że facet płaci.\" i On sie na to godzi? naprawde sieczke z mózgu dzisiejsza propaganda facetom zrobiła

podjadę pod okienko twe - zastukam co sił nie będę pukał długo, bo szybę bym zbił a ty mi zaraz otworzysz jestem bogaty więc możesz twój ojciec, co w polu orze nie będzie mnie bił bo, dam ci torby z darami auto z alufelgami portfel cały wypchany dolarami a ty... a ty całuj mnie - to taka piękna gra całuj mnie - ja ci to wszystko dam

"Owszem to kobieta ma mieć lepiej finansowo z facetem, ale nie mozna mówić od razu o sponsoringu. Knajpy kino, wiadomo że facet płaci." od tych zasad jest jedno wyłączenie - a mianowicie nie dotyczy przypadków w ktorych facet jest znacznie młodszy :D

Dzięki wam za podpowiedzi, za te negatywne też. Przyjżę mu sie bardziej jeśli chodzi o picie, postaram się żeby to troche zmienił, ograniczył, widzę że mu na mnie zależy, może postara się trochę zmienić.

Gość Luska z W.
"jestes zbyt inteligentna i nie rozumiesz tego, że inni nie są" Eee.. i co taka skromna osoba jak ja ma teraz powiedziec? Po prostu jakos niewygodnie sformulowales odpowiedz. No ale poniewaz jestem jednoczesnie prawdomowna to przeciez nie bede zaprzeczac ;-)

"i On sie na to godzi? naprawde sieczke z mózgu dzisiejsza propaganda facetom zrobiła" Kwiatku - najsmieszniejsze jest to, że babka bierze sobie młodszego o 13 lat faceta i jeszcze chce by za nią płacił :D:D

Gość kobieta dojrzała 45
Komiczne nie zgadzam się z Tobą. Facet to facet i to on ma płacic na randkach niezależnie od wieku. To samo dotyczy wspólnego zycia, związku, ma łozyc na dom, dokładać sie do wszystkiego i wiek tu nie gra roli. Ja w każdym razie nie spotkałam się z sytuacją, żebym płaciła za faceta nawet sporo młodszego (a miałam juz takich wcześniej)

"No ale poniewaz jestem jednoczesnie prawdomowna to przeciez nie bede zaprzeczac" no własnie - prawdomownosc to cecha kobiet z klasą

a do inteligencji Poli jeszcze bym dodał poczucie własnej wartości, dumę połączoną z autoironią i parę innnych cech:D

Gość córka alkoholika
Odbiegliscie od tematu :P Czytam od początku i największy problem widzę w alkoholu na drugim miejscu przeszłość kryminalna. czy ludzie naprawde potrafia się zmienić?