Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35 letnia desperatka

Wzięłam faceta tylko po to żeby był nie mam wymagań

Polecane posty

Nie chcę znajomości na sex. Chcę mieszkać z facetem a z nim bardzo dobrze sie czuje i jestem szczęśliwa. Nie chcę się go pozbyć, właśnie boje się żeby on mnie nie rzucił.

Gość *Sami
Dla mnie to Ty jesteś albo dziwna albo coś kręcisz.

Gość *Sami
Odwal sie Kwiatek,boli mnie ząb jak cholera,a dentystka da mi odp o 13 czy mnie przyjmie.:O

weź se pyralginum na razie albo cos innego. i na przyszłość dbamy o ząbki 😴 a to jest troll jak nic :P

pytasz na początku, jak to wygląda z boku - z mojego boku wygląda to tragicznie

Gość *Sami
Dbam o ząbki Wredny;)

Gość taka jedna z innego topiku
Wiesz wstyd sie przyznać ale juz też brdzo obniżyłam wymagania i wręcz zazdroszczę ci że masz faceta który cie chce który chce z toba mieszkać.Mnie olało dwóch facetów w ciągu 2 miesięcy jestem w depresji mam doła mam nerwy stres. Tak bardzo bym chciała miec kogoś bliskiego......

Gość oczko_
moim zdaniem powinnas go zobaczyc pijanego.... zobaczysz jak sie zachowuje i czy ci nie strzeli w pyszczek, szukasz wrazen.... moze zapisz sie na jakis boks??? skoki spadochronowe??? masz 9 letnie dziecko i chcesz zamieszkac z kolesiem po wyroku, ktory lubi wypic??... przemysl to....

Gość Lilia wodnaaa
twój problem polega na tym że martwisz sie co ludzie powiedzą to jedyny problem bo skoro ci z nim dobrze to z samym związkiem problemu nie masz

"Dbam o ząbki " właśnie widać. wyrywanko się szykuje :classic_cool:. i jak poderwiesz facia z dziurą w uśmiechu ;)

Gość *Sami
hehe pełno desperatów na tym świecie:P nawet bez zębów dam radę:classic_cool:

Pijanego go nie widziałam. Jak razem pijemy to tak w normie. Nigdy sie przy mnie nie wkurzył. Przeciez go specjalnie nie uchlam żeby zobaczyć jak się zachowuje. Wyrok był wiele lat temu mmial on chyba 20 czy 21 lat bardzo sie zmienił od tego czasu, tym się nie martwię.

Chodzi mi o sam fakt że kiedys siedział. O to że się w cos wpakuje się nie martwię bo zmienił się. Wiele ludzi popełniało błędy i się zmieniło.

:D:D może to zrobię. Na razie jest zawsze wesoły jak troche wypijemy. Pytałam go twierdzi że agresywny po alkoholu nie jest - ale wiadomo przecież nikt sie nie przyzna :O

"O to że się w cos wpakuje się nie martwię bo zmienił się" to tylko gra!! uwazaj bo on naprawde szykuje skok z kolesiami na twoje mieszkanie :classic_cool:

Gość *Sami
desperadko Ty jesteś typem takiej kobiety po prostu.Podlizujesz sie facetowi,jesteś miła mało wymagająca,boisz sie zeby nie odszedł. Masz taki charakter:O Kazdy u Ciebie ma szanse o którego bedziesz musiała dbać.No cóż takie też są na świecie.

Kwiatek ja tu mam problem sama z sobą, ze swoimi myslami a ty sobie jaja z tego robisz!!!

\"Jeśli chodzi o dziecko to ma on z moim dzieckiem bardzo dobry kontakt. Od początku zagadywał do niego, podchodził po przyjacielsku, nie moge na ten temat złego słowa powiedzieć, więć nic o tym nie pisałam.\" czyli same plusy... nauczy chłopaka jak przetrwać na ulicy, jak kogos pobić skutecznie :P i na pewno jak prowadzić samochod :P ten gość to anioł :D

"Kwiatek ja tu mam problem sama z sobą, ze swoimi myslami a ty sobie jaja z tego robisz!!!" nie robie sobie jaj tylko powaznie Cie ostrzegam przed mozliwymi scenariuszami dalszych wydarzeń :classic_cool:

Każdy kto mi sie podoba i z kim czuje sie dobrze !!!! Nie KAŻDY, sporo facetow odtrąciłam z powodu np. brzydkiej twarzy, wielkiego brzucha, niskiego wzrostu, chudości, różnie.

Gość *Sami
Heheeh wyglad sie dla Ciebie tylko liczy:O oj kobieto,kobieto takie durnoty wypisujesz ze szok.

Mimo wszystko dzięki za dobre rady i ostrzeżenia. Mam oczy otwarte i wszystko widzę, nie jestem tez naiwna. Jego zachowanie nie budzi podejrzeń a stosunek do syna idealny.