Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35 letnia desperatka

Wzięłam faceta tylko po to żeby był nie mam wymagań

Polecane posty

"Kwiatek, dawka autoironii potrafi byc ujmujaca, ale tym razem chyba czuje niedosyt, czy cos " Luśka, wyczucie zaburzeń masz naprawde dobre ;)

znowu złośliwa w nowym przebraniu sie pojawiła :o czemu nie "Alicja z krainy lodów" :P

Gość jasneeeee
Jestes starą panna a takie są desperatkami......

Kużwa Kwiatek:O obsesje masz na moim punkcie:P Alicja Tuska to nie ja :O spadam ,wiec wszystkie które Cie drażnią i pobudzają to nie ja:P

Gość Luska z W.
"no własnie - prawdomownosc to cecha kobiet z klasą " :) no prosze czego to sie mozna o sobie dowiedziec na tej kafe ;-) Jednoczesnie dobra wiadomosc dla Lucky'ego - kafe to nie tylko zaklocenia organizacyjne, to rowniez zrodlo rozszerzania horyzontow, a niniejszy topik rowniez nam o tym przypomina ;-)

Gość dojrzała kobieta 45
Widocznie jestem nielicznym wyjątkiem bo stac mnie na młodszych którzy za mnie płacą. Znam nie jeden taki związek małżeński tez gdzie to facet więcej zarabia i więcej daje na dom. Ten topik robi się żałosny i nie na temat.

Gość oj kobieto zastanów się

"Widocznie jestem nielicznym wyjątkiem bo stac mnie na młodszych którzy za mnie płacą" trafiłaś na frajera i tyle... ciesz sie nim zatem i trzymaj go bo na innego bedziesz musiała płacić :P

\" Alicja Tuska to nie ja wiec wszystkie które Cie drażnią i pobudzają to nie ja\" nick nieistotny skoro styl pisania ten sam :D pal licho kto nad klawiatura siedzi :P

Gość Luska z W.
"a do inteligencji Poli jeszcze bym dodał poczucie własnej wartości, dumę połączoną z autoironią i parę innnych cech" No wlasnie mowie (tuz powyzej) Telepatia jakasm czy co? :D ;-) I jak tu nie wlazic na to forum? Czekac teraz na reakcje do akcji? ;-)

mnie najbardziej rozwala to jak sie ludzie wkręcaja w pisane tutaj rzeczy :D:D:D

nie zgadzam się Lusko...kafe to miejsce, które właśnie te horyzonty zwęża i to nie tylko dlatego, że większość tematów jest o tym samym, że generalizuje się na potęgę, ale też dlatego, że nawet jeżeli ktoś wypowie się w sposób oryginalny czy poruszy nowy temat...to albo zostanie zignorowany, albo zostanie rozwałkowany przez tzw. stałych bywalców;)

Gość Violkka Z.
Nie wygląda to za ciekawie te wszystki punkty które wymieniłaś no ale stara panna z dzieckiem nie może mieć wszystkiego

Gość Luska z W.
"mnie najbardziej rozwala to jak sie ludzie wkręcaja w pisane tutaj rzeczy" czas na apple-polisher policy (podlizywanie) - mam to samo :D ;-)

Gość Luska z W.
"nie zgadzam się Lusko" OK, ja o jednym (autoironicznie) Ty o drugim, wiec koncowo oboje mamy racje :)

Gość iżabelkaaaa
Kwiaatku :) a co wy nie wiecie, że kobieta jak wino ? im starsze tym lesze i droższe :D bulić i nie marudzić :D:D:D

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
wazne jest tez czy podoba ci sie on z wyglądu?

a czy Wy komiczne i Lusko założyliscie kiedykolwiek topik na kafe, w którym przynajmniej w jakimś stopniu zdradzacie własne problemy i troski? czy zwróciliście sie kiedykolwiek o jakaś pomoc na kafe?

Do powyzej - tak, to jest baaardzooo wazne i jeszcze czy podoba sie innym :D :D :D

uuuuuu przeciez napisałam że niesamowicie mi sie podoba że uwielbiam na niego patrzeć, przytulac sie kochać, wszystko jest super!

dobra śmieciarze zjeżdżamy stad bo faktycznie znowu rozwalamy top :P iżabelkaa - no ja bym nawet mogl sprobowac z jakas 40-latka. niech tylko ciało ma zadbane i na pozycji bedzie zebym sie mogl na "czasy po" jakos ustawic :P

Gość nie moge oprzec sie wrazeniu
ze autorka pisze jakąs prace nt desperacji samotnych kobiet z dzieckiem po 35 roku zycia. Do jednego worka wsadza picie, wiezienie i bledy ort ( ktore sama robi- np "akochol" czy""pżyjżę") czy nie takie buty. Wstyd jej bardziej tego, ze jest kierowcą niz więzienia. Po stronie plusow silownia i solarium ( u licha, facet w tym czesie moglby sie doksztalcac). O dziecku, dla ktorego by to mial byc w przyszlosci wzorzec wychowaczy - ani słowa. No nie ma chyba takich glupich kobiet, nawet w desperacji , cos mi tu nie gra. Co do pytania, jak to wyglada z boku - fatalnie.

Jeszcze jedna rzecz mnie martwi. Kobieta jak jest zbyt tolerancyjna i za dobra to facet tego nie docenia, docenia na początku, tak jak u mnie jest teraz, dzisiaj nie przychodzi bo sie uchlał a ja jutro go przyjmę z otwartymi ramionami, stęskniona...... Nie wiem czy na dłuższą metę to zadziała, wiadomo że facetów trzeba troche krótko trzymać, ale ja nie chcę go zrazić do siebie

Gość jesteś beznadziejna

Gość Luska z W.
Lucky, ja zlozylam temat o wiele i jednoznacznie mowiacym tytule, mianowicie "Mam ogromny problem. BLAGAM pomozcie" :) I sie nie zawiodlam!!! Poza tym tutaj tez mam na koncie ze 2 poczatkowe posty na temat :P ale i tak Kwiatek ma racje, czas spadac {czesc] :)

Gość iżabelkaaaa
Kwaaat :D typowy facet...patrzy tylko maksymalnie wykorzystać bleeee, ale jak sam coś dać to wielkie haaalooo :D

No niestety to szczera prawda. Jeśli chodzi o dziecko to ma on z moim dzieckiem bardzo dobry kontakt. Od początku zagadywał do niego, podchodził po przyjacielsku, nie moge na ten temat złego słowa powiedzieć, więć nic o tym nie pisałam. To jeden z plusów tego faceta

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ja tez wzielam faceta tylko po to zeby byl, zeby miec kogos, mimo ze on mi sie nie podoba,