Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35 letnia desperatka

Wzięłam faceta tylko po to żeby był nie mam wymagań

Polecane posty

"chudości," złośliwa, ty mnie też odtrąciłaś bo za chudy jestem [chlip chlip]

Sammi nie tylko wygląd ale to ważne żeby miec faceta który się podoba i który pociąga. Poszłabys do łózka z brzydalem? ja nie

Wygląd to pierwsze wrażenie, jak jest pozytywne to można kogoś poznawać dalej, tak było w tym przypadku. Jesli spotkałam kiedys faceta kóry mi się nie podoba po prostu nie miałam ochoty juz poznawać jaki jest.

ja mam cos dla ciebie na serio - jak sie chcesz czegos dowiedziec co on moze ukrywac to go spij, wtedy szansa ze pusci farbe sporo wieksza

Gość *Sami
Kobieto łożko?i brzydal moze być dobry w łóżku Nie jestem desperatką jednak,no ale kto wie co bedzie ze mną za 5 lat:O

a dla mnie uroda faceta jest na 10 miejscu, albo i dalej jak leżę zasmarkana i chcę, żeby mi ktoś po leki poszedł, to jakie znaczenei ma tu uroda? żadne w 99% sytuacji życiowej również autorko topiku, dla mnie na całej linii - żenua, jak mawiają małolaty

Gość to takie proste
albo kochasz go, albo nie

a teraz zupełnie serio ocena tego goscia, bez głupich złośliwosci... to, że kiedys siedział za pobicie - i co z tego? młody był, głupi, moze był w towarzystwie jakichś kumpli nieodpowiednich i po prostu miał pecha, bo jego złapali... każdy moze sie w cos takiego wpieprzyć - zwłaszcza, gdy sprawee prowadzi młody nadgorliwy prokurator, który potrzebuje szybko wyników i nie przyznaje sie do błędów... znam wiele takich spraw... To, że czasem popije z kumplami - i co z tego... ja też czasem popije, lubie w weekendy wypić sobie szklaneczke whisky, albo i dwie i nic z tego wiecej nie wynika... jest kierowcą, bo pewnie przez to skazanie innej pracy ciezko mu było znaleźć, a kierowca to praca jak każda - nie jakas bardzo prestiżowa ani hanbiąca - po prostu praca, ktora moze być dobrze płatna... facet chodzi na siłownie - i bardzo dobrze!! Ma sie dokształcać- i co mu to da? moze oczywiscie poswiecić kilka lat i nawet studia skonczyc, ale co z tego? nie kazdy ma ciśnienie na mgr przed nazwiskiem, zwlaszcza, ze w jego przypadku ten tytuł mu juz nic nie da... Autorka alko jest naprawde nieogarnięta i szuka na siłe problemów, albo jak tam ktos powyzej napisał - prace na temat samotnych kobiet pisze... Najabradziej żenujace sa wypowiedzi tych panienek, pewnie wszystko to DDA albo jakies kobiety z rodzin patologicznych, ktore twierdzą, że facet zacznie ją bić, chlać i stosować inne rodzaje przemocy, są żałosne - każdy moze zacząć bić, chlać i znęcać sie psychicznie... A ile takich zjawisk wystepuje w rodzinach z tzw elity zawodowej i spelecznej? Cała masa...

Sami co z tego że dobry jak patrzeć na niego nie można - fuuu!!! Nie pozwoliłabym sie dotknąć facetowi który mi sie nie podoba i mnie nie pociąga.

\"Kobieto łożko?i brzydal moze być dobry w łóżku\" ale przecież by Cię nie pociągał. no co ty wygadujesz????

autorka dobrze by sie nadala na topik o atrakcyjnej zdesperowanej. ten sam typ jota w jote :P

Gość *Sami
spadam bo pan Komiczne mnie zdenerwował. Ja bym z Nim nie była i Tobie nie wierze tak do końca że chcesz z Nim być. Skoro pasuje Ci ze pije i nie przychodzi do Ciebie zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami,że ma podejrzane towarzystwo,ze jest młodszy itd... Na kochanka w/g mnie sie nadaje,do związzku nie.Chcesz Mu urodzić dziecko?--ok jak ja to widzę?--Ty bedziesz siedziec w domu On bedzie sie bawić. spoko powodzenia zyczę

Pani Sami - nie denerwuj sie - sama lubisz takie indywidua i sie denerwujesz bo tez bys na niego poleciała

Ewa facet który sie podoba też może po leki pójść. Nie mówimy o skrajnościach, że sama uroda, ale jednak uroda to pierwsze wrażenie. Dla mnie ważne jest jak mężczyzna mnie traktuje, jaki jest dla mnie, czy mu na mnie zależy, jak to jest ok + wygląd który mi sie podoba to na resztę przymykam oko. Komiczne - dzięki za tą szczerą wypowiedź, jest super i tak właśnie myslę.

Gość taka jedna z innego topiku
naprawdę ci zazdroszczę chciałabym takiego faceta który by mnie kochał, chciał i nie rzucił. Co z tego że miałam faceta po studiach jak po 2 tygodniach znajomości mu się coś odmieniło i zostawił mnie bez słowa. jestem w depresjiii

"Pani Sami - nie denerwuj sie - sama lubisz takie indywidua i sie denerwujesz bo tez bys na niego poleciała" ahaaaa. to ona lubi rozrabiaków :D. myślalem co innego :P hehe powodzenia to jej należy życzyć :D

Gość *Sami
Komik następna mądrość:O Może i poleciałabym,ale tylko na seks,i na pewno nie podlizywałabym Mu sie z obiadkami

złośliwa, ty jesteś wiecznie niezadowolona. moja rada - staraj sie bardziej zaakceptowac co ci życie przynosi...

Tępawa jestem, czy co, ale nie rozumiem problemu. Facet jest fajny, seks jest ok, z dzieckiem ma dobry kontakt, kocha, dba itd. No to o co chodzi?

Czytając ten topik mam przed oczami artykuły z gazet: \"... do szpitala w stanie cięzkim trafił 6 letni Kuba. Chłopiec miał złamane żebra i nosił slady długotrwałego znęcania. O pobicie został oskarżony 26 letni konkubent 30 letniej matki chłopca...\" \"...Policja aresztowała 24 letniego mężczyznę, który w ubiegłym tygodniu dopuscił się ciężkiego pobicia syna swojej 27 letniej konkubiny. 3 letni Maciek do tej pory nie odzyskał przytomności...\" Może ja przesadzam, ale zbyt czesto słyszy się o takich historiach. Gdy się im bliżej przyjrzeć, to okazuje się, że facet był notowany, nadużywał alkoholu a kobieta była zdesperowana i pozwalała mu na wszystko byle z nią został. Samotna matka z własnym mieszkaniem to łakomy kąsek i łatwy łup dla różnej maści przegranców. Mając dziecko trzeba się dobrze zastanowić kogo się sprowadza do domu. Jakim wzorem dla Twojego syna bedzie ktoś taki? Czy on przypadkiem nie szuka tylko bezpiecznej przystani, gdzie bedzie mógł się rozpanoszyć?

phiii, przypomniała mi się jedyna historia, gdzie znałam bohaterów dramatu. miałam sąsiadów z dziećmi w moim mniej więcej wieku...dzieci miały stale zwolnienie z przebierania się na w-f, żeby nikt nie zobaczył sladów bicia. Matka pielęgniarka, ojciec strażak, żadne nie notowane, porządni katolicy po ślubie kościelnym. Nie ma reguł.

Oczywiście, że nie ma reguł. Są za to gupy podwyższonego ryzyka

" kobieta była zdesperowana i pozwalała mu na wszystko byle z nią został. " z tego co autorka pisze to nie jest tak ze pozwala mu na wszystko. pijany do niej nie zawinął jeszcze :P

"Są za to gupy podwyższonego ryzyka" wrzuć do nich jeszcze lekarzy, policjantów, menedżerów dyrektorów, prezesów pod presją wyników :D

bo jeszcze z nią nie mieszka. W fazie \"tokowania\" faceci potrafią byc niezłymi aktorami. A co bedzie, gdy poczuje się już \"u siebie\", to inna bajka.

Gość *Sami
Tamari kyyrene Nie chodzi o to czy ją będzie bić czy nie,bo tego nie da sie przewidzieć,ale sama na początku pisała ze sie boi że ją zostawi,no to w/g mnie jak sie boi to Mu nie ufa tak do końca. może i sie czepiam wszystkiego,ale tak mam

"W fazie "tokowania" faceci potrafią byc niezłymi aktorami. A co bedzie, gdy poczuje się już "u siebie", to inna bajka." kobiety tak samo.