Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatamama2

Niektóre matki nie wychowują dzieci , ale je tresują jak małpki..na pokaz

Polecane posty

Gość agatamama2

Moja znajoma ma corke, ktorej w ogole nie przytula i nie okazuje czułosci, jedyna forma okazywania czułosci są drogie zabawki Ona zaraz po urodzeniu poszła do pracy i wynejała opiekunke.No i nie byłoby w tym nic takiego , gdyby nie to, ze dziecko, jest cholernie rozwydrzone, a opiekunka, z tego co widziałam na wszystko dziecko pozwala, a mama zaczyna je wychowywac dopiero od 16:00 jak wroci z pracy.No, ale dziecko nie słucha,mamy bo przeciez"pani opiekunka" wszystko kaze.. Natomiast ona za kazdym razem gdy mnie widzi, bo tez mam małe dziecko, ale duzo młodsze, to ciagle sie pyta"a twoja małą juz wsadza stopki do buzi", a ja mowie "nie", a ona dumna mina"moja juz w jej wieku wsadzała" Ja cie krece i co z tego.Mała ma dwa lata, a ona probuje ja uczyc literek i cyferek, choc ta mała sie szybko nudzi i nie chce sie uczyc.:)pRZECIEZ W WIEku dwoch lat dzieci powinny uczuc sie przez zabawe, a nie uczyc czytac, chyba ze dziecko ma wrodzony geniusz, ale tamta małą nie ma!! Najlepsze jest to, ze ona nazywa "wychowaniem", włąsnie uczenie dziecka 2 letniego"czytania,pisania i trudnych wyrazow, oraz uczenia robienia, mostkow, stania na głowie i innych akrobacji aby popisac sie przed znajomymi" dla mnie to chore i dziwne,wychowanie to co innego, to nauka zachowania i wpajania dziekcu reguł i zasad, ktore pozniej poprowadza go przez zycie oraz wyznaczanie dzieckuu granic.Dodam, ze ta mała robi wszystko co zechce, wywala zabawki, a mama za nia sprzata, potem mała widzi, ze mama za nia wszystko zorbi, wiec przekracza kolejne granice, jest niegrzeczna do tego stopnia, ze biła jednego młodszego chłopca , synka jej kolezanki, to jej mamusia sie smiała i nie zwrociła na to uwagi

Gość za długie nie czytam
:P

Gość agatamama2
kto ma ochote niech czyta:)nie zmuszam