Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wedrowki pyzy

Czu kupowalyscie cos z katalogu Bon prix?

Polecane posty

Gość wedrowki pyzy

Bo ja zamowilam sobie sukienke ale nie jestem pewna czy sie w nia zmieszcze :( bo zamowilam rozmiar 32-34 a normalnie nosze 36. Ale kolezanka mowila ze oni zawyzaja rozmiary i ona (grubsza ode mnie i wyzsza) zamawia 36-38. Czy ktos wie cos na ten temat?

Gość wedrowki pyzy
nie pytalam czy sie komus podoba czy nie :P ...kwestia gustu!

Gość piękna i łysa
też uważam, że oni tam mają duże rozmiary Ale nie martw sie nic, jak będzie za mała, to odeślesz i przyslą większą, tak to funkcjonuje

kuzynka kupowała mezowi koszulki okazało się że L jest o kilka razy wieksza niż powinna, mimo iż z opisu rozmiaru powinna pasować dlatego przerzuciła się na quelle czy jak to sie tam pisze

ja kupuję całkiem często i faktycznie rozmiarówka jest zawyżona o rozmiar, a nawet o dwa. jak nosisz 36 to akurat 32/34 będzie na ciebie dobre. może faktycznie rzeczy nie są rewelacyjne gatunkowo, ale jaka cena taki jakość.

Gość uluniunia
jestem 36 i kupilam bluzke 36/38 i jest za duza wiec 32/34 napewno bedzie na ciebie dobra;)

Gość wedrowki pyzy
ufffffff! dzieki :)

Gość bo tam
podają prawdopodobne wymiary osoby a nie rzeczy ;) W zależności czy piszę ze fason blisko ciała czy nie dobiera się rozmiar. Jeśli masz 36 i zamawiasz sukienkę z takiego materiału to wybiarając 32/34 może się okazać mała.