Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fujkaa

Nasza wymarzona waga - zaczynamy!

Polecane posty

Wzrost: 179 cm Aktualnie: 61 kg Cel: 58 kg Bez głodówek - ZDROWE JEDZENIE!! Kto zaczyna :)?

Gość dctdydydy
161 45 mam 50

Fujkaa no to jestem ;) Wzrost: 162 Waga: 69 Cel: mniej niż 60! Do boju dziewczyny!

fujkaa ja też:) I teraz nam się uda , nie ma innej opcji! agawa1977 jak ja bym chciała mieć problem w tą stronę co ty ;)

to nie mój problem ale chciałabym sie lekko podtłuczyc bo mi kosci zaczynaja sterczec ha ha

agawa1977 moje biodrowe to słabo widać, bo z innymi jest w porządku :) dziewczyny byłam w kuchni i... zrobiłam sobie herbatkę :) nawet mnie nie kusiło aby zajrzeć do lodówki :)

upartek :) wiesz, że mój brat w ciągu bodajże 4 miesięcy schudł 25 kilo! Nie jadł ziemniaków, jeśli robiliśmy grilla to jadł samo mięsko, bez chleba, nie mieszał wogóle chleba z mięsem. Wygląda naprawde o niebo lepiej, tylko gdyby pochodził troszkę na siłownie... :)

fujkaa wiele osób twierdzi że najlepsza dieta to nie mieszać ze sobą niektórych produktów. Może coś w tym jest ?

Patrząc na mojego brata to naprawde coś w tym jest :). Bez porównania.

ale wiecie co że jak człowiek przestawi sie na rozsądne żarcie to później trudno zacząć jesć aby trochę "przypakować":) zjadłam jabłko i jestem pełna a kiedyś oglądałam o tej porze co słychać w lodówce:)

fujkaa Niedługo i my będziemy się chwalić jak dużo schudłyśmy :P Ja to w ogóle pracuję ostatnio nad swoim charakterkiem :) To znaczy nie odkładam wielu rzeczy na ostatnią chwilę, staram się być bardziej systematyczna i odpowiedzialna, bo wcześniej to taki trochę beztroski leniuszek ze mnie był :P aż wstyd się przyznać :P

agawa1977 Tylko pozazdrościć. We mnie drzemie jakiś głodny kusiciel, który mówie 'zjedź coś, nie zaszkodzi' :P. A ja chce schudnąć tylko 3 kilo... Dla dobrego nastroju, aby poprostu widzieć tą liczbe na wadze :).

upartek Ten beztroski leniuszek siedzi we mnie cały czas :P i jakoś nie może ze mnie wyjść:P, ale mimo wszystko jakoś nie bardzo chce się go pozbyć, coś w nim jest :).

fujkaa wiadomo że jakaś jego część we mnie pozostanie, ale ostatnio było go stanowczo za dużo :P a wszyscy wiemy, że CO ZA DUŻO, TO NIEZDROWO! :)

upartek No tak :).. Słuchajcie ja już uciekam, jeszcze musze trochę do książek zajrzeć... Topik w ulubionych - będę zaglądać w każdej wolnej chwili. Do usłyszenia jutro 👄🖐️!

wiecie co ja to potrafiłam w nocy wstac wypuscic kota na dwór i zahaczyć o lodowkę ooo i jak było tam np. ciasto to smakowało mi ono własnie najbardziej w srodku nocy:)masakra kilogram gubiłam trzy nabierałam:(

fujkaa do zobaczenia :) agawa1977 Mi osobiście to każde jedzenie lepiej smakuje wieczorkiem niż w dzień, w dzień mnie tak nie ciągnie . Pewnie dlatego że jestem zajęta innymi sprawami, a wieczorkiem to siądę do laptopa i coś by się po chrupało :(

Nikogo więcej nie ma, więc ja też idę :) Zajrzę w najbliższej wolnej chwili :)

Śniadanko: 1 bułeczka razowa Twarożek chudy, z łyżeczką śmietany Pomidor Po odczekaniu pół godziny - herbatka :). A teraz biegne do szkoły :).

Ja dzisiaj kawałek rogalika, sucharki i herbatka ;) Wieczorem jakiś bar i tak się zastanawiam czy by nie zrezygnować z piwa, bo to bardzo tuczące , tylko co w zamian.. ? :P

Niedawno wróciłam ze szkoły. Drugie śniadanie: 2 mandarynki DanMleko Narazie tyle :), chyba musze się czymś zająć, bo coś bym zjadła :P.

Ja też niedawno przyszłam i zjadłam sobie jedną maślaną bułeczkę :P

Obiad: 3 kawałeczki ryby po grecku, bez marchewek. połowa bułeczki. Po 30 minutach od obiadu herbatka cytrynowa pu-erh. :) A jak u Ciebie Upartek?

Nie wiem czy oczekujecie komentarzy,ale ja sie odwaze;P DO: fujkaa Śniadanko Twoje jest jak najbardziej ok,ale ta śmietana jest niepotrzebna... jak chcesz sobie czymś rozrzedzić serek to dodaj lepiej łyżkę jog. nat albo kefirku. Co do drugiego śniadania to danmleko to puste kcal...możesz w to miejsce lepiej zjeść jakieś pieczywko razowe, albo jogurt naturalny, ew. jogobelle ligth albo inne rzeczy,ale takie bardziej bez cukru,ktorego w danmleku co niemiara;p Obiak jest ok,ale mozesz sobie urozmaic i zamiast bulki dac: 30gr/kaszy czy ciemnego ryzu:) albo ziemniaczka czy 50 gr makaronu z pełnego ziarna. To takie tam moje oo uwagi,jesli niepotrzebne to zlekceważ to:) POzdrawiam i zycze powodzenia w odchudzanku:*