Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olenka1.1980

chętnie pana uroczego poznam

Polecane posty

Gość Izóchnaaaaa
eduardooooo :( uroniłam kilka łez :( ech..... Oluś :) No to zobacz zobacz mamy dzieciaczki w tym samym wieku :) . Masz tak samo tylko jedno jak ja ? Muszę powiedzieć, że teraz te dzieci maja o wiele więcej nauki i obowiązków niż my - na dodatek te testy, dzieci juz się stresują...Mój syn już o psie jeżdżącym koleją przeczytał, normalnie uryczeliśmy się na koniec - gdy psiak zginął..oj coś mi dziś na płacze... Poza tym przeczytał już " dzieci z Bullerbyn " i " Anaruka " , pisze systematycznie pamiętnik , który prowadzą nawet w wakacje, zrobił album o naszym mieście i jeszcze jakis tam zielnik, który zrobiła już babcia, bo ja się wściekłam i powiedziałam dość. Takie dzieci niech się uczą pisać, czytać i liczyć a nie robić albumy czy jakieś zielniki.No ale dobra, i tak to marudzenie niczego nie zmieni... Eduardzik :) ożesz Ty nasz cukierku...co pisałeś tam do mnie ??? :) hehe ...koncerta nie było , bo to tak wyszło, że byłam zmęczona i zresztą nie kciało mi się :( .........:):):) to jak ? wpadniesz na zastępstwo ? hahahahaha Ty się nie smutaj nic, Małysz też widzisz już klapa...ale co tam, i tak był naj przez 3 lata hehehe Piszcie tu w ogóle cuś bo normalnie jak na pogrzebie ! to narka :)

\"ożesz Ty nasz cukierku\" :) chyba jednak faktycznie trzeba będzie jako druh \"zastępowy\" dokonać sprawdzenia namiotu, bo komendant izyyyydor w odstawce :)) a tam mała niespodzianka bo w namiocie będzie i iuuuucha i oluuuucha i eduuardo de creaturros będzie musiał przejść wszystkie sprawności jak na harcerza przystało :))

Gość Izóchnaaaaa
trójkąt :) kąt rozwarty, ostry, rozwart, ostry, na koniec prosty :) miodzio :) hehe Edek jak tam zdrówko ? bo u nas pomór - pół szkoły się rozchorowało, a ja czuję już gule w gardle - czytaj migdały :( Nie wiem teraz co lepiej - czosnek czy żołądkowa ? Edek tak w ramach wiesz :) podtrzymania tradycji : - czy dziewczyna , która w stanie upojenia alkoholowego zrobiła na pierwszej randce ( i po raz pierwszy w swoim życiu ) chłopakowi loda to naj...kurwa ? - czy dziewczyna objeżdżająca taką dziewczynę ( jak wyżej ) jest normalna ? - dlaczego tak bardzo ważne dla was jest , żeby mieć dziewczynę/ kobietę z jak najmniejszym doświadczeniem seksualnym na koncie ? pytam z czystej ciekawości, a opisane przypadki nie mają nic wspolnego z moją osobą...uważam, że jakiś tam bagaż doświadczeń posiadasz, więc chyba tak szczerze mógłbyś nam napisać...

Gość Izóchnaaaaa
i czemu creaturos ? hahahaha

izuuucha popieram i czosnek i żołądkową :))) ale mi zestaw pytań walnęłaś wow !!! :) a zatem odpowiadam: -jeśli zrobiła to na pierwszej randce, ale migdały w oczach itp. mają oboje od dłuższego czasu to ok bo pewnie jest to wynik nieokiełznanej żądzy... natomiast jeśli się poznali tego wieczoru i od razu zauroczenie + \"algida\" to może nie qrwa ale tu nawet spożycie nie bardzo stawia ją pozytywnej roli (aczkolwiek każdy z nas facetów chciałby by każda randka miała właśnie taki finał :) -ta która ją objeżdża mimo wszystko jest normalna, aczkolwiek mam nadzieję że nie byłoby to od razu kamieniowanie... -licznik u kobiety hmmm... - żyjemy (my \"łogiery\") w takiej otoczce że to mimo wszystko nasze girls powinny być bardziej czyste, szlachetne itp (i chyba nawet tak jest że jesteście); myślę że duma męska jest dużo większa i tkwi w nas mocniej niż u płci pięknej - a tak w ogóle to jak to w życiu obłudnie kogoś innego szukamy na żonę i zupełnie innego w przypadku kochanki :) a creaturros bo to ze szewdzkiego oznacza kreatywny :))

Gość Izóchnaaaaaaaaa
Ediii :) dzięki za odpowiedzi. ach kreatywny ??? oj a ja myślałam już, że kreatura....uuuf :P Wczoraj sprawiłam sąsiadce megakoncert buhahaha :D - niech se kobita powspomina własne dobre czasy hehe. Jednak winko czerwone jest super :) Dzisiaj niestety wstałam z bólem głowy nie wiedzieć dlaczemu :( . Może za dużo tego wszystkiego ??? ech nie ważne. Za tydzień mam służbowy wyjazd do Warszawki - będę swoją pomysłowością wspierać tworzenie ważnego projektu :) . Mam nadzieję, że będzie to ciekawe zadanie, no i cieszę się bardzo na podróż pociągiem - hehe dawno już nie jechałam takim środkiem lokomocji. A co z Olkiem ? czyżby bezczelna grypa dopadła ??? Oleeeeee skrobnij coś tutaj! Edek :P - czego nigdy w życiu nie wybaczyłbyś swojej kobiecie ? - masz dzieci ?? - jaki kierunek studiów jest wg Ciebie dzisiaj najkorzystniej studiować ? - zbrodnia i kara - rozszerz. pozdrawiam ciepło...szcególnie naszą nieobecną Olę :)

byyyył megakoncert ??? no to się izyyyydorek nam sprawił :)) nagrałaś jak prosiłem ? to jak będziesz wspierać jakieś tam ważne projekty to z ciebie też niezła crea...tywka :)) no i pociągiem do stolicy, jesli lubisz doznania to wysiądź na wschodnim i krzyknij wisła pany, a potem poczekaj ok. 30 sek. :)) a teraz odp. -mojej kobiecie nie wybaczyłbym gdyby podczas finału mistrzostw świata w piłce nożnej w meczu polska-niemcy decydowały karne, byłoby 4-4 i ostatni strzał polaków, a ona przełączyłaby bo nie usłyszała co wczoraj powiedział rysiek z klanu -owszem posiadam -chyba stomatologia - dosyć opłacalne i możesz w trakcie pracy wygłaszać dowolne poglądy, a druga strona ma nikłe sznase na negację :) -zbrodnia = poczęcie braci kaczyńskich / kara = ich urodzenie :)) i w duchu nazwy topicu pozdrawiam urocze koleżanki *teraz olka odezwie się na bank / chyba że ma ferie

eduuardo prowokator eduardo prowokator.Ferie to mam wlaśnie od dziś do piątku.Miałam strasznie pracowity tydzień.W sobotę byłam na babskim balecie.Baby są okropne.Dużo piją ,gadają od rzeczy.Wolę koedukacyjne imprezy.Żartuję tak naprawde to moje przyjaciółki uwielbiam je ale każda ma jakieś odchylenia i jak siedzimy bez facetów to masakra ,wszystkie djabły z nich wychodzą. Iza jak będziesz jechała osobowym przez Radom to zapraszam. Pytałaś czy mam więcej dzieci.Nie.Tylko córkę w wieku twojego syna.Ale jak tylko jest w domu to zaprasza koleżanki,kolegów i już jest wesolo.Mam nadzieję ,że ten koncert to nie tylko lekcja poglądowa(wspomnieniowa) dla starszej pani ale ,że i ty coś z niego wynioslaś:-) Edi o dentystach to ty przy mnie nie wspominaj.1 kiedyś w podstawówce skakaliśmy przez kozła.Pani wyszła zajarać(chyba papierosa) i padło hasło ,,kto skacze bez materaca\".Odpowiedź była oczywista ja.Szło mi z materacem to co to za różnica.Skoczyłam na jedynkę górną.I u dentysty bywałam często z tego powodu.2Kiedyś pani pomoc dentystyczna(moja znajoma) robiła zastrzyk ze znieczuleniem źle założyła igłę i pod ciśnieniem wpadła mi prawie do gardła wtedy pojawia się odruch połykania no ale żyję.3Jak już byłam dorosła i minęła mi trauma dentystyczna przez chwilę pracowałam jako asystentka dentystki.Każdego dnia wprowadzała mnie w meandry zawodu.Do tego stopnia ,że gdybym nie przerwała tego procederu to dziś bym rwała te zęby i leczyła kanałowo.Przecież nikt nie legitymuje dentystów.

dziś tylko tak szybko piorunem !!! Olek - uściski :) Edek - pewnie się cieszysz ??? ( szczypiorniści górą )

izuucha czy ja się cieszę ? ja po prostu wczoraj tak się wydzierałem po końcowym gwizdku że współczuję tym co słyszeli :)) tym bardziej że parę razy znacząco głośnio reagowałem również w innych momentach trwania meczu :)) oleeek jaki osobowy ?? :)) do radomia jeżdżą tylko intercity :)) no tak o dentystach, szczególnie w ex czasach można by wiele historii przytoczyć, ale mimo wszystko lepsze to niż ginekolog (choć tu akurat można by to wyważyć wiekiem pacjentki :)) a teraz przepraszam bo akurat w radio/radiu :)) śpiewa piotrek szczepanik i jakoś się zrobiło sentymentalnie.... znowu mi się tusz rozmaże :)))

no Edziuuuu :) skąd ja to znam ??? mój mąż też się darł, a ja darłam się na niego - ciszej kuuuurfa ludziopodobni za ścianą śpią :D:D:D ale też byłam szczęśliwa:) mężulek zdał dziś prawo jazdy kategoria D :D pijemy wienc finooooo! juuuuuhuuuuuuuuuuu!!!!!! :D buzialki Edzioooo Oleńka uściskiiiiiiiiii ! A może wstąpię do tego Radomia :)

Iza wy z izydorem wino a ja już 5 herbatę i to sama.Jednym okiem czytam Głowackiego drugim oglądam telewizję. Edi szczepanik śpiewając ,,nigdy wiecej nie patrz na mnie takim wzrokiem\"miał napewno na myśli prawdziwego męszczyznę z rozmazanym tuszem więc weź się w garść i nie bucz.O sporcie nie gadam do piątku urlop sobie zrobiłam.A w radomiu mój drogi lotnisko cywilne będą budować i to już w 2025 ma być gotowe.Więc pociągi wyjdą z mody. Dobranoc

ooooosztyyyyyyy olka lotnisko będziecie mieć ??? fiu, fiu :))) byleby się jakaś al kaida samolotów wam nie czepiała no i lepiej budujcie po cichu bo znowu znajdzie się jakiś zakompleksiony poseł i z zadrosći obok dworca zbuduje we włoszczowej również lotnisko :))) ale szczepanik śpiewał również: \"Żal nic tu nie pomoże, Łzy twoje i mój płacz. Nikt nie uciszy morza, Nie zatrzyma biegu fal.\" i taraz mały quiz, czy chodzi o: -fale radiowe -dość popularny rodzaj ciasta -rodzaj \"otrzesin\" młodej kadry w wojsku -fallus w określeniu zdrobniałym ????? czekam na pikantne odp. w w/w kwestii najlepsze nagradzam mizianiem po plecach za wyróżnienia szpagat na terakocie z dodatkowo umieszczoną na głowie kelnerską tacą z winem i gotowaną brukselką w panierce :))) izuucha a jakby tak emocjonujące mecze odbywały się codziennie + oczywiście donośne odgłosy paszczowe izyydora to myślę że sąsiadka pogubiła by się w temacie cóż oznaczają codzienne okrzyki za ścianą :)) a tam kategoria D, we trójkę olek, izol i edi zrobimy sobie kurs pilotażu i będzie latać do radomia, londynu, i nowego jorku :))) o ile się nie pokłócimy, o to kto trzyma ster :)) **** jakiś taki dzisiaj bardziej frywolny chyba jestem no ale jutro szczypiorniaki mają półfinał więc będą emocje :)))

Edi my się w radomiu Al Kaidy nie boimy mamy kibiców radomiaka.Szczepanik sam nie wie o czym jest ta piosenka bo słowa napisał ktoś inny.Myślę ,że z tymi otrzęsinami najbardzie pasuje.O narządach i to w takim strasznym zdrobnieniu...raczej nie.Już mi nic mądrego do mojej mądrej głowy nie przychodzi.Nie ukrywam,że bardzo chcę wygrać ten quiz i dlatego pytam czy płatna protekcja wchodzi w grę?Latać też trochę się boję(tak jak dentysty)ale w takim składzie dam radę.A Nowy Jork znam z autopsji chętnie wam pokażę.Miałam coś napisać o szczypiornistach ale wam oszczędzę, mogłabym zranić wasze uczucia patriotyczne. Izka wracajjjj.

heeej :) robaczki :) jeeestem :) W wawce było baaardzo fajnie - projekt bardzo ciekawy i nasza szkoła już niebawem zacznie \"go\" wdrażać w żywot. Poza tym to było dość integracyjnie :), super warunki, hotel, żarcie mniam - szwedzki stół hahaha ,który pożarłabym w całości, gdyby nie tak skromne gabaryty mego żołądka. Jeśli chodzi o piosenkę, to ja kojarzę sobie raczej z zakazaną miłością - romansem :), którego \"żądze\" ( czy rządze ??? hahaha) są tak niepohamowane i nieposkromione jak wzburzone morze ! Ale ja wszystko tak ostatnio kojarzę więc wybaczcie nadinterpretację :P Olka :) a nie planujesz kobieto kolejnego potomka ? bo mi tak jakoś szkoda tego samosia zostawić potem tak bez rodzeństwa :(, a że obchodzę za niedługo dwie osiemnastki, to nawet widzę u siebie jakieś wskazania na codzienne \"koncertowanie\" :D hehehe to wszystko to oczywiście takie żarty, w sumie to jestem cichutka jak woda :) Edek kurcze i co ? szczypiorniści są bronsooofiaści :) też dobrze, ale zapewne czujesz niedosyt. lecę dzieciaki ( mojego i osiedlowe ) zawieźć na szermierkę :) Ja trzymam ster !!! jaaaaa !!! :D zatem sterowo pozdrawiam buuziaczki :) papa

Cześć iza.Jakaś taka romantyczna jesteś,mam nadzieję ,że to zasługa izydora,no albo integracji na szkoleniu:-)Pytasz czy myślałam o dzieciach(w ilości większej).No jasne ,że tak ale podobno dzieci ani bocian nie przynosi ani od myślenia się w ciążę nie zachodzi.Tak naprawdę to składa się na to wiele czynników ,że nie mam ich więcej.Ale to rozmowa nie na tutaj i nie na teraz. Izucha ja też za kilka dni będę o rok mądrzejsza,ładniejsza...... Jak ty trzymasz ster to ja jestem kapitanem pokładu. Edi będziesz stewardem? Dwie baby w kokpicie pilota i ty skąpo ubrany z tacą:-) Wiesz co iza on chyba już gdzieś poleciał z kimś innym bo TU go nie ma?

jestem jestem tylko sobie walnąłem małe wolne :)) więc tak z 1254 odpowiedzi konkursowych ja z gronem (czyli po spożyciu adekwatnej ilości win gronowych :) ustaliliśmy: grand prix + główna nagroda dla oleksandry z radomskich zwanej z umiłowania do namiotów harcereczką wyróżnienie wędruję do izuchy izyyyydowicz zwanej primadonną (znanej tu i ówdzie z lokalnych arii \"operowych\" ) :) co do szczypiorniaków to jestem happy na 200% - bo dla mnie już samo wejście do czwórki było the best, a że jest medal to reweeeeela :) co do \"przelecenia\" .... się samolotem to mogę być stewardem, dam wam potrzymać ster :) , rozłożę skrzydła niczym archanioł jaki, tylko jak już odpalimy silnik to musimy być pewni gdzie lecimy będzie mi trudno powstrzymać start :))) wasz niepoprawny eduuuado de creaturros *jak znajdę między wojażami czas to jeszce zajrzę tu w tym tygodniu

Gdzie i kiedy mogę odebrać nagrodę? :-)Musisz mi podać nr. konta na które mam wpłacić łapówkę.To formalności mamy za sobą.No a teraz napisz Edi gdzie się byczyłeś w te wolne dni.Może na Gubałówce na leżaku z piwem...?To trochę zazdrosna bym była, bo u nas w małych miasteczkach nigdy słońce nie świeci.A jak świeci to napewno więcej promieni uv się przedostaje.No ale lotnisko nam to wszystko zrekompensuje.Tak mówi nasz prezydent i my mu wierzymy.Jeśli się okaże ,że przetarg na lotnisko był oszukany to wtedy nam postawią nowy hipermarkecik i też będzie dobrze(a może nawet lepiej). Iza ja do tej pory wygrałam tylko koszulkę LOT-u,mizianie po plecach,no i oczywiście kilka mln$ których nigdy nie odebrałam z braku czasu i naiwności.Ale twoja nagroda jest egzotyczna strasznie.Jak odbierzesz to czekam na jakieś relacje.:-)

ale tu cichosza... jak u turnau\'a :)) to pewnie dlatego że mnie nie było (napiszcie że tak:) z byczeniem to nie było tak dobrze bo głównie rodzinne zaległości wizytowe a i sporo tzw. administracyjno/organizacyjnych spraw załatwiłem oluś a gdzie byś chciała tą nagrodę odebrać ??? :)) finansową partycypację (tak brzmi bardziej tajemniczo) włóż do tylniej lewej kieszeni spodni (tylko głęboko) i idź w niedzielę do najbliższego kościoła, ten facet który będzie penetrował twą tylnią kieszeń to będę ja :)) banknot po banknocie :)) tylko nie odwracaj się bo po ostatnim nastąpi odbiór nagrody czyli mizianko :)) a izucha jak jest typową kobietą to nie tylko zda relację ale jeszcze tak ubarwi że czytając sam się będę rumienił :)) ja tych milionów olek też już parę przepuściłem... ech

Cześć.Ja nagrodę odebrać chciałabym na Dominikanie.Jeśli grono szacowne uzna ,że istnieje taka szansa to fajnie.W kościele odpada bo nie chodzę z powodów technicznych(to nie moja wina ,że ktoś wymyślił mszę wtedy kiedy leci,,na dobre i na złe,,:-).Prawda wygląda tak ,że nie pisałam bo zapomniałam o tobie.Pierwszego dnia po napisananiu czegoś tu sprawdzam czy odpisałeś,drugiego teochę tęskię,a trzeciego zapominam o tobie.I teraz albo mam chorobę tą od masła co zapomniałam jak się nazywa albo mało o mnie dbasz.Jak myślisz Eduuardo czemu tak się dzieje?

zanim się wezmę za poważne pisanie małe spostrzeżenie, które mi wpadło przed chwilą w oczęta gdy tu zajrzałem... otóż oluś twój ostatni wpis był równo 200-nym (chyba jubileuszowym :)) w tym temaciku (i nie ukrywajmy że głównie to twoja zasługa, izuchy co to przwiedziała i pije od kilku dni i nieskromnego/nesfornego eduuardo de creaturros :)) olek !!! takie małe zaniedbanko a ty zapomniałaś mnie (o mnie); jak mogłaś ??? trzeba było po prostu pozostać w stanie dnia drugiego :)) mizianie na dominikanie (nawet się rymuje) - nie ma wyjścia trzeba zbierać kasę, pakować się w nasz samolot i przelecieć się na/w :)) Dominikanie :)) ja także kościoły częściej zwiedzam niż odwiedzam, ale ta propozycja miała podwójne dno, otóż zbulwersowalibiśmy swym zachowaniem ładny kawałek naszego moherlandu, myślę że poziom podniecenia nasz z powodu miziania i ich ze wściekłości byłby pewnie taki sam :)) wniosek dla mnie jest taki że maksymalne przerwy w istnieniu tutaj mogę mieć +/- 2 dni inaczej wpadam w nicość... a wczoraj po 3 latach zaocznego szukania znalazłem pewną piosenkę którą słyszałem parę lat temu i nie pamiętałem wykonawcy i tytułu ale wam nie puszczę bo taka dość sentymantalna a ostatnio pisałem tu o szczepaniku i pomyślicie że nie słucham innej muzyki :)))

Edi dawaj tą sentymentalną pieśń(byleby nie kościelną).A swoją drogą to masz fantazję jak nie kajdanki to mizianie w kościele na oczach wiernych.Ja chyba mam mniej zboczeń ale twoje przynajmniej da się wcielić w życie:-)Jęśli mówimy o rocznicach to w walęwtynki strzeli nam 3 miesiące znajomości i z tej okazji życzę wam moi drodzy dużo miłości szeroko pojętej. Urodziny miałam w niedzielę a ostatni goście przyszli wczoraj więc jestem trochę zmęczona życiem ale pozdrawiam gorąco. Ola Iza gdzieś ty?

olek no to wszystkiego najjjjjjjjjjjjj no i żebyś na swej drodze spotykała jak najwięcej tak przemiłych facetów jak ja :)))) no to nie tylko jestem ci winien mizianie ale i jakiś urodzinowy prezent zatem zamieszczam tu mój sentymentalny song + jeszcze jeden bardziej energiczny co by nie było na jedną nutę :)) http://www.youtube.com/watch?v=A3REPMDSCh4 oraz http://www.youtube.com/watch?v=4wqtstiHqSA i wieczorem jedną kolejeczką wypiję za Ciebie aaaaaa i mam jeszcze taki kawał \"dla kobiet\" - dostałem dzisiaj cały zestaw podobnych: ----- Córeczka budzi się o trzeciej w nocy i prosi: - Mamo, opowiedz mi bajkę. - Zaraz wróci tatuś i opowie nam obu... ----- w walentynki najlepiej mają murarze bo każdy może powiedzieć \"codziennie walę tynki\" :))))

no olek taka sztandarowa \"pościelówa\"; nie jestem pewien czy bardziej kręci cię chris czy piosenka ? :)) a co wy takie zalatane ??? to chyba nie przygotowania do tego lekko rozdmuchanego święta was tak zajmują a praca i rozrywki wszelakie :)) miłego weekendowania

Osz ty Eduuardo.Kręci mnie całkiem inna muzyka.Mam wątpliwości czy chciałbyś wiedzieć co.Właśnie wróciłam z imprezki mało alkoholowej(dla mnie) więc jeszcze postanowiłam zostawić tu jakiś ślad po sobie.Pozdrawiam gorąco. http://www.youtube.com/watch?v=ve_uNs8Vunw I co ty na to? no nie tylko to mnie kręci ale bardzo lubię tego pana ,autora tekstów(tego tekstu) też Pozdrawiam śpiąca księżniczka aleksandra

no oleek aleś trafiła :))) dla mnie wszystkie projekty tego pana są kultowe (tą płytę mam w posiadaniu) z tego nurtu tzw. nowej fali właśnie kult + szpal ukształtowały mnie muzycznie i w obu przypadkach teksty to były dla mnie \"hymny\" niemalże :))) zatem oleeek riiiiiiiiiiiiiiiiispekt