Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patriszja88

Przyjaciel do łóżka

Polecane posty

Gość ah_te_kobiety
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3899562&start=0 Prawiczek poczytaj sobie!!!!!! to jest właśnie zakończenie Miłości dziewicy. tak byłem tak samo głupi jak Ty wierzyłem w swoje ideały miało być pięknie i szlachetnie, jednak jesteśmy ludźmi w 21 wieku. Myślisz że za parę lat nie będziesz chciał spróbować czegoś nowego??

Gość ah_te_kobiety
a ona Ciebie?????? my faceci jesteśmy wygodni, przywiązujemy się ale Kobiety nie... takie jest moje zdanie

Gość ah_te_kobiety
co jej zaoferujesz?????? nie udolny sex?? bo przecież nie masz doświadczenia!

Gość ah_te_kobiety
patriszja88 dokładnie i o ile nam pasują to nie szukamy na boku!!

ah te kobiety no wlasnie!! wybieracie sobie kobietę,widzicie jaka jest a potem nagle przestaje wam pasowac bo rodzi wam dzieci i siłą rzeczy jej cialo sie zmienia a wy co wtedy robicie?? dajecie swojego chuja do obciągania jakiejś mlodej suce!tacy jestecie!

Gość ah_te_kobiety
wiadomo że na zdradę składa się wiele czynników. ale mi chodzi o prawiczka co będziesz się kochał ze swoja Kobietą w jednej no dwóch pozycjach do końca życia?? czy może z filmów będziesz czerpał doświadczenie... a może zanim wsadzisz to skończysz, albo jak masz zamiar pobudzić zmęczoną Kobietę?? myślisz że masz to w sobie??

Gość ah_te_kobiety
ludzie oczywiście nie bierzcie tego poważnie, byłem zgryźliwy, ostatnio trochę zawiodłem się na Kobietach stąd też moje chamstwo za które przepraszam

Gość ah_te_kobiety
nie prawiczku kochany Ty nic nie szukaj tylko nie puszczaj okazji!!!! jeśli się nadarzy i nie patrz czy to dziewica czy nie!!!!