Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chochlik84

czy ktoś tez bedzie spędzał sylwestra samotnie?

Polecane posty

Gość chochlik84

Gość ..............ponawiacz.
Ja go spędzę na forum i bez maciusia😭

Gość mozna uznac ze ja

Gość pewnie ja jak od kilku
lat zreszta

Gość spi
Ja, na pewno.

🖐️z małżem pewnie:O bez przyjaciół, bo i tak ich nie ma. bez imprez.

ja napewno będe spędzała sama sylwestra w raz moją córeczką a dlatego,że mąż pojdzie grać zabawe :-(

Gość niestety sama
albo napisze na forum poszukuję towarzysza na noc sylwestrową w wieku dojrzałym /kazdy placi za siebie:P/

Gość niestety sama
ja nie spie bo lubie witac Nowy Rok

Gość i co dalej z waszym
sylwkiem

a czemu to w dzisiejszych takich wesołych , nowoczesnych beztroskich czasach , gdy wolność mamy i moznośc wyboru zabawy , wiele osob w Sylwestra ma się czuć samotna? jakoś to do ogolnej szczęsliwości 21 wieku nie przystaje

Gość ja gotuje obiad
no nie przystaje:(

niestety ale w tym roku rowniez na 99.9 % spedze sylwestra sam ze soba i z moim jedynym przyjacielem :D - kompem :o :o :o 😠 😡

Ja też będę sama na sylwestra. Pewnie spędzę wieczór przed telewizorem (samotnie albo z rodzicami). A potem przez cały styczeń wszyscy się będą pytać: gdzie byłaś na sylwestra? Dla kogoś, kto nie chodzi często na imprezy i nie ma \"drugiej połówki\" sylwester to na prawdę stresując czas. Pozdrawiam wszystkich co są w takiej samej sytuacji jak ja!

no ja na bank! pewnie za nieznajomy ciągle nie będzie kojarzył mojej osoby, a moi znajomi którzy już sobie itak poszli, przestaną mi nawet mówić cześc

do Iwaa: No cóż, wiem, że dla kogoś, kto ma dużo znajomych to może się wydawać dziwne, ale: 1. Sylwestra wszyscy starają się spędzić ze swoim chłopakiem/dziewczyną. Na imprezie, gdzie są same pary nie mam co szukać, to na prawdę nie jest przyjemne - być jedyną samotna osobą wśród zazdrosnych o siebie par 2. Nie chcę nigdzie wyjeżdżać (nie mam kasy ani urlopu), więc wszystkie imprezy typu narty czy zagranica odpadają 3. Liczba wolnych koleżanek w ostatnim roku bardzo się zmniejszyła a jak jeszcze jakaś jest samotna, to planuje wyjazdowy sylwester :(

Gość angieangie
ehh,ja mam tak samo. cięzko być sama jak wszyscy w towarzystwie juz kogos mają i staraja sie tego Sylwka organizowac w parach, aja?przeciez nie pojde zeby czuc sie jak piąte koło u wozu.sylwester to wtrętny czas:(((

Myslalam, ze tego sylwka tez spedze w domu ale dalam sie namówic jednak :-) Ja tez obecnie jestem sama :-( to moj 1 sylwek bez faceta ale trudno! Mam zamiar dobrze sie bawić :-D

Gość angieangie
a ja od zawsze jestem sama wiec juz sie przyzwyczailam,ale chcialabym zeby wreszcie cos sie w tym moim zyciu zmienilo:/

Nie zalamuj sie malenka ;-) Ja nie mialam zawsze kogos kolo siebie. Ale nie siedzialam przez to w domu. Ciagle wychodzilam tu to tam ;-) staralam sie jak najlepiej bawic :-)

Nie zalamuj sie malenka ;-) Ja nie mialam zawsze kogos kolo siebie. Ale nie siedzialam przez to w domu. Ciagle wychodzilam tu to tam ;-) staralam sie jak najlepiej bawic :-)

Gość angieangie
ale ja juz nie mam z kim,mam te 24 lata, znajomi sparowani i gdzie tu z kims wyjsc:/ chyba ze sama,ale samej to glupio gdziekolwiek isc

boście wredni, pogardliwi i zazdrośni i jeszcze Wam dołoze - zarozumiali co wszystko to powoduje , że się zamykacie na towarzystwo innych i wzajemnie siebie boicie. w moich mlodych czasach bawilismy się w Sylwestra i nikt sam nie był bo jeżeli ktos znajomy miał być sam to się go dokooptywało do towarzystwa. nawet kiedyś bawiłem się z braku Niewiast na tkzw. \" balu samców\" . mlodzi jestescie i się bawcie i kochajcie bo przeleci mlodosc i zgrzybiejecie , zbrzydniecie i żal Wam bedzie zwieracze ściskal .....

Angie no samej to rzeczywiscie do bani! Gdybys miala choc jakas bliska kol.to razem byscie mogly gdzies sie wbic. Chocby na dyskoteke.