Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiwsiolek z

I NIKT MI TERAZ NIE POWIE ZE TYLKO PRZY WYTRYSKU MOZNA BYC W CIAZY!

Polecane posty

Gość MamusiaSynusia
a ja znam takiego faceta :P

po odstawieniu tabsów jedni mówia ze wpadka gotowa od zaraz, a ja znam same kobiety które po odstawieniu tabsów maja problem z zajsciem w ciaze, tak wiec zycze tego pierwszego. Co do facetów to mój akurat byl gotowy :) sam chcial:) Teraz mamy 2 dzieciaczków :)

Gość Wiwsiolek z
ja tez nie znam:):P ale przez wpadke nie ma wyjscia :) ciesze sie tylko ze on sie cieszy

Gość mi mi ja ja
eh ci faceci:) moj chcialby dzidziusia ,ale jeszcze nie teraz:) ma 22 lata.jestesmy prawie 7 lat ze soba.moze to rzeczywiscie jeszcze za wczesnie dla niego ale ja tak bym chciala to male serduszko...:)

Gość Wiwsiolek z
ładny staż:)

Gość MamusiaSynusia
u mnie było odwrotnie to moj mąz chciał a ja chciałam jescze poczekac ale w koncu zmienilam zdanie i nie załuje mam slicznego synka ma juz 4 miesiące :)

Gość mi mi ja ja
najwazniejsze ze wiem ,ze gdyby zdarzyla sie dzidzia to bedzie bardzo szczesliwy ale zeby tak specjalnie ja planowac,oj to nie nie..:)

Amaleta no wiadomo, ze mówie tylko z obserwacji, ale lekarka pytala sie mnie przepisujac mi teraz tabsy czy bede chciala jeszcze dziecie bo jesli tak to opracujemy inna metode zabezpieczenia. Oczywiscie mówi sie tez ze mozna zajsc w ciaze mnoga po tabletkach, wiec to by wskazywalo na to iz łatwiej zajsc w ciaze

Gość mi mi ja ja
amaleta on chcialby sobie jeszcze poszlaec skad ja to znam:) heh

Gość mi mi ja ja
a z tymi tabletkami to tak roznie bywa..niby mozna szubciej zajsc ale z tego co slysze to wiele ludzi ma problemy.mam nadzieje ze u was sie uda.powodzenia:*

Gość mi mi ja ja
na pewno bedzie dobrze

Gość mi mi ja ja
dobrze ze uprzedzilas bo na pewno zaraz ktos by sie przyczepil jak zawsze:) rodzina najwazniejsza i tak trzymac.dla mnie tak samo.a jak pomysle ze doszlaby do nas jeszcze taka mala dzidzi..czasem mi sie sni nawet:)

Gość wy macie instynkt
a ja w wieku 30 lat nawet nie chce slyszec o ciazach!!!! moja 34-letni maz marzy o dziecku a ja na sama mysl mam odruch wymiotny :( mielismy (i wciaz mamy problem) i nie kochalismy sie od bardzo dawna. wlasciwie to mamy seks 3 x w roku (niskie libido meza, brak checi zmiany) i baaardzo mi to pasowalo. Tabsy rzucilam po 7 latach brania rok temu. Wczoraj sie kochalismy po 3 miesiacach przerwy. Oczywiscie bez przygotowania bo przeciez regularnego seksu brak! No i pojechalismy na przerywanym. Teraz do terminu miesiaczki bede miec stres.. i po co mi to bylo?????

Gość mi mi ja ja
moja kolezanka nie znosi dzieci mowi ze odrazu by usunela a ja nie moge tego sluchac.smutne to jest ale przeciez kazdy czuje inaczej.moze i tobie jeszcze wlaczy sie instynkt:)

Gość wy macie instynkt
amaleta - baaardzo zabawne!!! czasem mam uczucie, ze moze to juz ten moment, ale momentalnie przychodza mi mysli, ze dziecko to kula u nogi, ze juz nigdy nie bede wolna, chyba za bardzo cenie sobie swoj spokoj i uporzadkowane zycie, cisze i swoja przestrzen! dziecko to zlodziej czasu, pieniedzy i wolnosci!

Gość mi mi ja ja
no tak ale pamietaj tez ze nie mozesz byc egoistka:) jak bralas slub to zgadzalas sie na potomstwo. najwyzej mezus bedzie siedzial z dzidzia:)

Gość wy macie instynkt
nie czekam na instynkt! maz zna moje zdanie na ten temat, cierpliwie czeka na zmiane pogladow! no coz... pozostaje mi czekac do terminu miesiaczki. Rzadko mi sie zdarza aby tak niecierpliwie jej oczekiwac :)

Bardzo dobrze, że Autorka założyła ten temat i tym samym ostrzegła młode dziewczyny, bo łatwo jest wpaść. Być może trudno jest zajść w planowaną ciążę, bo jednak są kobiety, które starają się latami i nic z tego nie wychodzi. Nam 2 x się upiekło na przerywanym, ale 2 x tego stresu powtarzać nie będę, chociaż znam kilka par, które mają już dzieci, jadą na przerywanym a kobieta w ciążę nie zachodzi.