Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aira

CIEPŁY płaszcz-pomocy

Polecane posty

hej szukam ciepłego płaszcza na zimę, chodzę po sklepach i nic ;/ może ktoś mógłby polecić mi jakiś sklep w Krakowie? zalezy mi,zeby płaszcz był na zimę,nie na jesień..jestem zmarźluchem ;)

Gość ja kupiłam
płaszcz na tandecie i kurczę kupowałam z myślą o jesieni ale okazał sie za ciepły , właśnie taki na zime a jestem zmarzluch do potęgi

Co prawda nie jestem z Krakowa, ale szukałam plaszcza długo. Od razu skreśl wszystkie sieciowe sklepy, ona za ocieplany płaszcz uznają taki, który ma podszewkę. Ciepły dostałam w końcu na jednym z bazarów, od razu mówie ze nie szajs za 100 tylko porządnie uszyty (czego o takim H&M który wciska szmaty jak psu z gardła nie można powiedzieć), nie gniecie się, nie czepi do wszystkiego. Musisz chyba patrzeć na takich bazarach, albo w małych sklepikach.

patrzyłam na tomexie, na razie nie ma.. chyba własnie musze sie na tandete przejechać. chociaz powiem Wam szczerze,ze cieszylam sie,ze wreszcie mam pieniadze i kupie sobie ladny,porządny płaszcz :P nie mowie,ze na bazarach takich nie ma,ale chcialam cos ze sklepu ;) ale skoro tak mowicie,to trzeba bedzie jutro cos popatrzec. mam nadzieje,ze znajdzie sie cos fajnego.. a male sklepiki? pelno ich,ale przeciez nie bede do kazdego wchodzic..macie jakis sprawdzony?

Gość dlldldldld
Po co ci ciepły płaszcz? Ma nie być zimy w tym roku.:)

Gość cossss
Bez sensu, będzie cały czas w okolicach 10 stopni plus.

Gość ciotka z radomia
ja bym na poczatek poszukaład 2 c&a

Kochana ja za mój akurat dałam więcej niż za cienką tandetę z Orsaya więc o to, że za mało wydasz to się nie martw :)

nie chodzilo mi o to,zeby duzo wydac, tylko zeby byl ze sklepu :P jak sie ma 20lat,to sie jeszcze w inny sposob mysli :P bardzo duzo? dysponuje czterema stowkami, ale wydac bym chciala tak ze 3..zeby zostalo jeszcze na rekawiczki :P

Szukałam dzis płaszcza zimowego, też uszykowałam sobie 300zł, a tu proszę - najtasze porządne płaszcze (np. z Modeny) zaczynały się od 700zł... obeszłam kilka sklepów, co rusz to droższe - przynajmniej poprzymierzałam płaszcze za 1000 i więcej złotych, na które aktualnie mnie nie stać. No, może jak będę zarabiać 10.000 miesięcznie to pomyślę :o Kupiłam w końcu w zwykłym sklepie za 13o zł, fajny model, rzadko spotykany obecnie na ulicach, fajny szary melanżyk :) jestem baaardzo zadowolona, choć płaszcz nie jest gruby, ale można przecież ubrać się na cebulkę :)

nie lubie na cebulke..ale chyba bedzie trzeba ;) ja mierzylam w Orasy taki czekoladowy, nno ujdzie..wełniany to chyba ciepły? szkoda,ze nie ma lodówek w sklepie,żeby przetestować :D tylko ze był troche za duży. aktualnie wiec musze ochodzic po Orasyach i popatrzeć ;)

Gość zaaazaaa
ja tez radze z Oraya bo sa ok a w zwyklych sklepach tez znajdziesz nie musi byc zaraz markowy spokojnie nawet za 200 dostaniesz