Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zozzzolll

SZCZYTY ABSURDU NA FORUM DIETY!!!!

Polecane posty

Gość zapomniałyście jeszcze
o tej sławetnej diecie na bazie syropu klonowego, soku z cytryny i pieprzu cayenne wypijesz tego cudu ileś szklanek dziennie i od razu schudniesz 10 kilo w tydzień, "bo cytryna i pieprz kajeński spala tłuszcz" od tego co najwyżej można dostać sraczki i to jeszcze takiej która wypali odbyt

jedyne mądre diety jakie tu widzę to: proteinowa, dieta z Joya (też w zasadzie dieta białkowa) oraz 1000 kalorii

Gość albo jedna pisze
że nie stać jej na racjonalne diety więc zastosuje głodówke. :O

no zajebiście, tylko co z tego że np na głodówce wytrzyma tydzień, schudnie a potem znowu zacznie jeść NIERACJONALNIE ?!

Gość ale fakt faktem ze zeby schudn
ac to trzeba wiecej kasy na jedzenie wywalic :P

dziewczyny same się proszą o kłopoty: anemie, osteoporoza za kilkanaście lat, zaburzenia hormonalne, depresje, bulimie i anoreksje że o rozstępach nie wspomnę

a potem będą łykać tabletki na wypadające włosy i "brzydką cerę"

no rozstepy z tego wszystkiego najgorsze.. :P

;-)

Gość no i chyba jednym
ze szczytów absurdu jest wyzywanie osób, które osmielily sie skrytykowac któraś z "rewelacyjnych dietek" od grubasów i kaszalotów, zazdroszczących im silnej woli. :D:D:D

Gość takie coś
Cieszę się że jak byłam nastolatką to jadłam normalnie. Gdy widzę jak wyglądają \"dzisiejsze\" nastolatki to strach się bać. Byłam w niedzielę w KFC, nic mnei tak nie przeraża jak widok dzieciaków z nadwagą, które jedzą tam frytki. Czy ich rodzice nie widzą że ich dzieci wyglądają jak upasione świnki ? Jedna z dziewczynek, którą tam widziałam miała twarz jak pyzę i tak wywalony brzuch że był widoczny mimo ubrania, z drugiego końca sali. Dziewczynka moze 7 letnia. Smutne bo to wiek kiedy dzieci powinny być bardzo aktywne fizycznie, dużo biegać, bawić się na dworze....wystarczyło na nią spojrzeć by wiedzieć że ona pewnie całe dnie spędza przed tv albo kompem.

no mnie tez to przeraza...stary niech se robi co chce, ale wlasnie upasione dzieci...masakra

hehe dobry temat. ja pamietam jeden niebezpieczy temat mianowicie o "łączeniu sie w niejedzeniu". ktos tam pisal jak guru sekty prawie :P

Gość mój typ jaki dopiero co sie
pojawił: cudowne tabletki, które rozpuszczają tłuszcz w organiźmie i wydalany jest on pod postacią biegunki. :D:D:D:D

Gość bo umrę ze śmiechu
a propos biegunki, kilka lat temu w Stanach wynalziono taki syntetyczny tłuszcz do robienia frytek i chipsów, nazywał się Olyestra, nie wchłaniał się, organizm nie był w stanie go trawić, więc frytki i chipsy na nim przyrządzone były niskokaloryczne....olej miał tylko jedną wadę, gdy przesadziło się z jego spożyciem dostawało się takiej tłuszczowej biegunki......ups i kleksik na majtach gotowy.....

Gość Pytania z serii
czy duzo dzis zjadłam? - jogurt naturalny - marchewka - 5 winogron :O

Gość niektórym mamuśkom
sie nie chce gotować więc biora te biedne dzieci do KFC i później chodzą takie małe świnki :-o

Mnie rozsmieszaja wszelkie osoby, ktore chca schudnac szybko i duzo, nie baczac na to, ze kg zbieraly przez lata :D I jeszcze te diety bardzo niskokaloryczne, pol jajka, pol grapefruita, gdzie sie gubi wode, a po powrocie do normalnego zywienia odzyskuje sie ja z powrotem :D

"...hehe dobry temat. ja pamietam jeden niebezpieczy temat mianowicie o "łączeniu sie w niejedzeniu". ktos tam pisal jak guru sekty prawie >>..." SIIIKAAAM!!!

Gość Dopowwyzej
Wszystko do usmiania sie!!!

Gość hgebvdhdb
Byla tez taka co twierdzila ze jak sie zje 2 serki danio przed snem to sie chudnie, bo bialko na noc przyspiesza przemiane materii...

Gość oj glupie
dla mnie te wszystkie panny sa glupie jak but. dzis zostalam zjechana za to ze przestrzeglam przed dieta cud tzn kopenhaska...

Gość hgebvdhdb
Jeszcze byla taka ktora stwierdzila 31 grudnia ze brakuje jej 1,5kg zeby zejsc ponizej 60kg(takie bylo jej marzenie) wiec spedzila caly dzien i noc sylwestrowa jezdzac na rowerze stacjonarnym... podobno nawet jej sie udalo... ale nie wiem czy bardziej zazdroscic silnej woli czy moze wspolczuc pomyslu i braku znajomych...

Gość rec
Jezeli do kazdego posilku jadlabym cos twardego, czego bym bardzo mocno nie gryzla(np marchewke) to trawilabym to wolniej(dluzsza obrobka mechaniczna w zoladku) i dluzej nie byla glodna? czy raczej dostala niestrawnosci i nic poza tym? hahahaha

Gość hgebvdhdb
Tez sie usmialam :)

\"Jeszcze byla taka ktora stwierdzila 31 grudnia ze brakuje jej 1,5kg zeby zejsc ponizej 60kg(takie bylo jej marzenie) wiec spedzila caly dzien i noc sylwestrowa jezdzac na rowerze stacjonarnym\" o k...wa to jest z.a.j.e.b.i.s.t.e :D czyli nie miala juz zadnych planów na Nowy Rok - jakie to rozczarowujące :D

Gość iuh8ggc
10:46 tiriririri (chodzi o diete jabłkową--> czyli same jabłuszka )zeby schudnac 15 kg z 70 do 55? czy ktos moze dietkował w ten sposób?

Gość hehehe jak widac
przykłady mozna mnozyc w nieskonczoność,jest sie z czego posmiac. :D

Gość zielona 12345
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3911939 dziewczyna dała zdjęcie swojej gołej dupy, żeby niby pokazać jakie ma otłuszczone PLECY aha, juz ja w to wierzę;) nie wstyd Ci obcym ludziom dupsztalem świecić?!