Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zozzzolll

SZCZYTY ABSURDU NA FORUM DIETY!!!!

Polecane posty

Gość nowa super dieta P
no i sie wyjaśniło: " 14:34 [zgłoś do usunięcia] lili12345463846 nie nie zapewne lubisz jakiegoś bohatera z wampirów - np. Edwarda lub Alice. lubisz też słodycze? nie możesz im się oprzeć? kochasz je, uwielbiasz. wyobraź sobie, że jesteś takim Edwardem - wszędzie pełno słodyczy, ciastek (np. w sklepach), lodów - ale ty jesteś wegetarianinem, musisz się opanować. Wiesz że słodycze są nie dobre, bo chcesz schudnąć. Wchodząc do ciastkarni możesz się przekonać, czy masz taką samokontrolę aby czegoś nie kupić jak Edward np. w szkole genialne nie?" matko, padłam.... :P

ja najbardziej lubie okreslanie kazdego kto chce schudnac a wazy mniej niz 60 kg mianem anorektyczki i trzymania sie wskaznika BMI jak biblii no i oczywiscie slynne niejedzenie po 18 hmmm ja chodze spac po 2 w nocy wiec jakbym miala jesc ostatni posilek o 18 to bym chyba padla plus wszystkie perelki o ktorych pisalyscie typu dieta : salata plus cola light, lub dieta opierajaca sie na jedzeniu jednego produktu non stop - np jogutrow aha i abosutnie nie wolno cwiczyc hantelkami bo nam sie porobia bicepsy jak pudzianowi :p :p :p