Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zozzzolll

SZCZYTY ABSURDU NA FORUM DIETY!!!!

Polecane posty

jeszcze pełno jest takich kwiatków: - czy.....(tu konkretny produkt spożywczy) odchudza? Zawsze jak widziałam pytanie tego typu np. czy to prawda, że chleb razowy odchudza odpowiadałam, że tak, że im więcej się tego je tym bardziej się chudnie.

Gość yjuj87i77877
a ja kiedys widzialam, w autobusie wsiadla stara baba z 2 chlopcami, obaj tlusci, starszy chyba jakies 10-12 lat, mial juz 2 podbrodki i byl oblesny, caly czas nawijali o jedzeniu :O o tym jaka pizze zjadl ten starszy, noz kurwa, tlusty a ta go karmi pizza, i pytala sie czy poszedl na obiad w szkole a ten ze nie bo najadl sie pizza, a ona "pizza? a taka mala byla" no widac bylo juz jak ona ich tuczy, normalnie krew zalewa jak sie widzi glupote spoleczenstwa

Gość amerangelic
"...dzis zostalam zjechana za to ze przestrzeglam przed dieta cud tzn kopenhaska..." Tutaj krytykowac norweska, kopenhaska czy jak to nazywaja to strach! ha ha ha

Gość no tylko sprobujcie
skrytykowac ktorąs z "dietek - cud" a zostanie wam przypieta łatka zawistnego kaszalota, ktory sam nie potrafi schudnac wiec zazdrosci innym "wytrwałosci" w diecie 500 kcal. :D:D:D:D

wypowiedz jednej z forumowiczek:) \"mojej koleżance sie udało. zjadła przez jeden dzień litr lodów algida krówka i tylko to i schudła ponad kilogram \"

Gość litr lodów
i schudła, niezle! :P bo pewnie po tych lodach dostała mega biegunki. :classic_cool:

Mnie to zawsze intryguje to że bez przerwy na tym forum trafiam na historię z cyklu: "Spotkałam ostatnio dawno niewidzianą koleżankę, schudła ze 20 kilo, zapytałam się jej jak i ona mi dała dietę". Zawsze jest to dieta cud. Śmieszy mnie to jak ludzie szukają usprawiedliwienia dla swoich poczynać. Zamiast napisać mam ochotę stosować taką i taką dietę to zawsze : "biorę się za to bo koleżanka schudła". Po za tym uwielbiam tematy w stylu "Głodówka 30 dni". Wszyscy przekonują autorkę że sobie krzywdę zrobi a ona że nie, że wszyscy jej zazdroszczą silnej woli itd. Po 3 dniach autorka i ewentualne kółko wsparcia znika bez śladu.... Myślicie że one umierają z głodu? :)

Gość sadzę że wyżerają cała
lodówke po tych głodowkach a po kilku dniach zakladaja nowe topiki z cyklu "tym razem sie uda" pod innym nickiem. :classic_cool:

Gość jeszcze chce jeszcze
:):):)

Gość sgbgvdf
Ja pamiętam jak laska dzień przed Sylwesterem załozyla topik że schudnie 2 kg do Sylwestra, jeżdżąc non stop na rowerku. Obliczyła sobie że traci się 1 kg jadąc przez 7 godzin, więc postanowiła jechać 14 godzin. Pisala to zupelnie serio i robiła się agresywna gdy się z niej śmiali. Ale też śmieszą mnie wpisy typu "na śniadanie zjadłam jajecznicę, potem trochę czekolady, to obiad zjadłam spory, ale to chyba nic złego co? bo obliczyłam sobie że obiad to tylko 600 kalorii, a sniadanie 400, więc mogę jeszcze zjeść żeby nie przekroczyć 1500". A potem się dziwią że nie chudna albo nawet tyją.

Gość od razu zgłaszam....
Kay No i wkoncu schudlam Po urodzeniu mojego trzeciego dziecka bylam grubsza niz kiedykolwiek..... przy wzroscie 158cm wazylam 65kg...... bardzo zle sie z tym czulam i fizycznie i psychicznie....... probowalam wszystkiego, wydalam majatek na weight watchers, roznego rodzaju srodki odchudzajace, proszki, herbatki, patches, ksiazki, czasopisma wszystko co jest dostepne na rynku w Kanadzie (tu mieszkam) kupilam i wyprobowalam na sobie wszystko...... przez ponad 6miesiecy miotalam sie ze swoja waga bez wiekszych rezultatow.... co schudlam to przytylam ..... probowalam diety kopenhaskiej i norweskiej potem hollyudzkiej na zadnej nie wytrzymalam dluzej niz 3 dni...... Ktoregos wieczoru ogladalam wywiad w telewizji z jakas francuska super modelka, na putanie o diete odpowiedziala ze specialnie nie uwaza na to co je ale pije duzo wody... duzo to znaczy 8 litrow dziennie.... 8 litrow to bardzo duzo.... to jest 32 szklanki..... postanowilam sprobowac..... Po niecalych 2 miesiacach waze 49 kg

Gość sgbgvdf
Pamiętam też kiedyś słynne prowokacje o diecie kałowej. Podejrzewam że pisala to wciąż jedna i ta sama osoba, ale pisała o tym tak duzo i pod wieloma nickami, że niktóre dziewczyny zaczęły rozważać czy to prawda. Ta osoba wmwiała że gdzies tam w jakimś kraju czy plemieniu się ją stosuje i że super działa. Czyli: zjada się kał oraz smaruje się nim te miejsca które chcemy żeby schudły.

Gość sgbgvdf
"pojawił: cudowne tabletki, które rozpuszczają tłuszcz w organiźmie i wydalany jest on pod postacią biegunki." A o tym to mi moja kolezanka opowiadała, że jadła jakieś tabletki a potem srała tłuszczem. Na serio. Mówiła ze w kibelku były plamy jakby oleju. :D:D

Gość od razu zgłaszam....
06.11.2008] 15:46 ggrtr 8.00 śniadanie kanapka pół bułki pełnoziarnistej z 2 plastrami szynki i pomidorem i plaster twarożku. 10.30 jabłko 14.30 - kawałek drożdzówki i kajzerka z masłem i dżemem truskawkowym ile kalorii dziś zjadłam?

21.11.2008] 14:07 Drobna - Małgonia. jestem gruba jak świnia . a po sałacie dobrze sie chudnie podobnież . ps. czy pepsi light jest m,niej kaloryczne od pepsi zwykłej ?

napisała to laska co teraz tylko sałatą lodową będzie się żywić

Gość nie ma plusow
to juz nie jest smieszne. nikektore osoby tutaj specjalnie wymyslaja glupie tematy na forum diety po to zeby tutaj ponabijac sie z grubasow

Gość Anciaa
Dobra haha. Normalnie szok!!!!!!! To jest chyba troche tragiczne i żałosne.

Gość ja mam z natury proste i
co za ofiary:O

Gość albo najswiezszy topic
panienka sie pyta czy nie zaszkodza jej na diecie dwa plasterki sera. no ludzie! aż sie wierzyc nie chce ze tego typu pytania sa na powaznie! :O

Z ostatniej chwili : "Gdzieś na necie znalazłam taką dietę: - ŚNIADANIE: Filiżanka zielonej herbaty bez cukru - OBIAD: Normalny obiad, ale średnia porcja - jemy tylko do uciszenia uczucia głodu - KOLACJA: Szklanka mleka Czy sądzicie, że można na niej schudnąć ? Ważę 65kg, chciałabym schudnąć stopniowa tak do 55kg (daje sobie czas do wakacji...). Słyszałam też że nie jedzenie kolacji (lub niejedzeniepo 18) również da efekty chudnięcia ? Niestety, nie mogę stosować wielu popularnych diet ponieważ po pierwsze jestem wybredna co do jedzenia, a po drugie mam uczulenie na ryby a w wielu dietach one niestety występują ...." No super dieta, nie ma co....

Gość taki jeden cytacik
"a tak przy okazji mówią ze od czekolady też sie tyje. a ja ostatnio w ciągu dnia zjadłam 2,5 czekolady mlecznej i schudłam 1kg" LOL! :D:D:D:D

Gość taki jeden cytacik
kolejny tekst tej samej autorki: "najpierw ograniczałam i dużo cwiczyłam. pózniej byłam na diecie dżokejskiej ale skończyło sie to efektem jojo. a pózniej jechałam na czekoladzie bo nie miałam czasu nic innego zjesc a miałam dużo nauki wiec jadlam 2 czekolady dziennie i schudłam dzieki temu 1kg w 1 dzien " :D