Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zozzzolll

SZCZYTY ABSURDU NA FORUM DIETY!!!!

Polecane posty

Gość amiillla
najlepsze sa panny co rozpaczają hmm to juz 2 dni a ja nic nie schudłam cholera no........trza było zreć??:P

" ja bylłam na a;la diecie jogurtowej bo nie stosowałam tych przepisów co są w internecie tylko jadłam na śniadanie, obiad i kolacje jogurt 300g czyli razem w ciągu dnia 900g i to wszystko nie miałam czasu nawet żeby co innego jesc" jak z reklamy jogobelli :D :D hehehe fajny topik śmiechowy :) człowiek nie wchodzi na diety i nawet nie wie jakie to laski są "pomysłowe" :)

Gość ktoras tam twierdzi
że dzieki zjedzeniu w ciagu dnia 2 tabliczek czekolady schudła 1 kg. :D

Gość dooobree
dobre z ta jogobella. podnosze

Gość mój dzisiejszy power play
z topiku o diecie kopenhaskiej: niejaka jintao pisze - "nie stosujesz rygorystycznych diet bo nie umiesz powstrzymac wlasnych slabosci.." :P

Gość upupupu
bo smieszne. :P

Gość kukuriku132
sgbgvdf Ja pamiętam jak laska dzień przed Sylwesterem załozyla topik że schudnie 2 kg do Sylwestra, jeżdżąc non stop na rowerku. Obliczyła sobie że traci się 1 kg jadąc przez 7 godzin, więc postanowiła jechać 14 godzin. Pisala to zupelnie serio i robiła się agresywna gdy się z niej śmiali. :-D to akurat był mój topik i był w 100 % pisany dla żartu. dziwne, że uwierzyłaś :-) dzięki za pamięć, sama o nim zapomniałam :-P

to o tej czekoladzie to akurat może być prawdą moja kupela jakieś 7 lat temu odżywiała się w ten sposób, jedna tabliczka czekolady to jakieś 500kcal, jadła 2 więc 1000kcal to ilość kalorii zaliczana przez dietetyków dla osób otyłych odchudzających się, inną sprawą jest to że jest to kompletnie niezdrowe i nie zmienia się nawyków żywieniowych :)

Gość no tak jesli dostarczy
sie organizmowi mniejsza ilosc kalorii to wiadomo, ze waga zacznie spadac ale mam wrazenie ze w tym przypadku czekoladzie przypisane zostaly jakies cudowne wlasciwosci odchudzjace, rownie dobrze mozna zjesc dwie paczki chipsow i tez sie schudnie.:classic_cool:

Gość na jednym z topikow
panienka twierdzi, ze w miesiac schudła 25 kg. :D:P

Gość śniezynkaaa
mnie to juz nawet nie smieszy...mnie to przeraża! prosze bardzoz topiku o 10 dniowej glodowce: asia123456789 No tak jestem bardzo zdeterminowana, bo wraca moj chłopak z niemiec i oh gdyby mnie zastał w takim stanie chyba bym sobie tego nie wybaczyła, tak wiec motywacja jest. Spałam przed chwilą, bo strasznie mi słabo było. Teraz zbiera mnie na wymioty ale jestem silna, nie poddaje sie. Jutro chyba pojde sie zwazyc do sąsiadki hehe tylko i tak lipa bo nie wiem ile dokładnie wazyłam przed rozpoczęciem głodu. Strasznie mi słabo dziewczyny ..... ale nie dam rade to nic ze w nocy nie umiem spac, i cała sie poce to nic... 11:26 [zgłoś do usunięcia] asia123456789 początek 5 dnia nie czuje głodu, nie jest mi słabo, jest mi tylko zimno i mam zaschniętą krew w nosie, hmm nie wiem czemu zaraz wstane bo jeszcze w łozku jestem he i pojde sie zważyc, tak na czczo o efektach Wam napisze Co tu taka cisza? odzywajcie sie kochane! 11:32 [zgłoś do usunięcia] jest ci zimno bo organizm spowolnil przemiane materii - jego nie uda sie tak latwo przechytrzyc. lepeij bys zjadla cos zdrowgo a nie glodzila sie. 11:37 [zgłoś do usunięcia] asia123456789 wystarczy cieplej sie ubrac i tyle. Nie zjem nic choc ciagle mi chodza po głowie rózne wizje tego co własnie teraz bym zjadła ale co najlepsze nie czuje ssania w żołądku. Nie bede jadła bo tak sobie obiecałam a ja jestem uparta, bardzo uparta, wiec prosze nie namawiaj mnie do czegos czego i tak nie zrobie. pozdrawiam

Gość ile kalorii
ma opłatek

Gość sztytem na dziś
uważam niektóre posty autorki tematu o diecie Jezusa:)np "trzeba se radzić w życiu,Nie myśl że tylko w ludziach Bóg mieszka,to też,ale dużo wpływu ma też szatan i trzeba se radzić zamiast dać sie popychac. Życie jest trudne. trzeba sie starac ale nie zawsze wychodzi... I trzeba od nowa . Pan Bóg zna nasze intencje a te są najważniejsze"

Gość cinanmone
ja caly topic DIETA JEUZSA uwazam za totalny absurd. wziete niewiaodm oz czego pisane chaotycznie bez ładu i składu. az mam wrazenie ze autorka cos bierze bo mnie sie po prostu w glowie nie misci ze mozna byc az tak malo inteligentym

Gość uuuuuuuuuuuup
:classic_cool:

Gość ale sie usmialam
krem na odchudzanie twarzy :D :D :D ale to z wodą to chyba po części prawda- ostatnio chorowałam i musiałam pić ok. 3 litry plynów dziennie. trzy, nie osiem (osiem to chyba niemożliwe :P). przychodziło mi to jednak z wielkim trudem (zwykle piję mniej), ale fakt faktem, ze czulam, ze zoladek jest pelny i nic nie moglam przelknac, bo zwyczajnie mi sie nie chcialo jesc :o dla mnie masakra, bo jestem bardzo szczupła i ciagle mi bylo słabo- bo co z tego, ze zoladek pelny, jak nic w nim nie bylo procz wody? :o

Gość dsfdfdffdmffvdmk
widzę, że mój topik sprzed roku o odchudzaniu na rowerku stacjonarnym zrobił furorę :-P już 3 czy 4 razy o nim wspominano :-D :-D :-D miło mi,że moja pomysłowość została doceniona :-) jednak jak już pisałam była to tylko prowokacyjka :-P

Gość uuuuuuuuuuuup
bo smieszne! :D

Gość poprzez pocenie się
wytapiamy tłuszcz :D:D:D:D

Gość jakaja1984
''od jutra się odchudzam'' Wielki zapał. A następnego dnia już się nie pojawia:-)

Gość hehehh
13:07 [zgłoś do usunięcia] ot szczupla NIEszczupla JEzu skacze po tych topikach zeby nowego nie robic.. moze mi ktos powie ile schudne przez 2 dni nie jedzac nic tylko 1 kawe 100 kcal dziennie? waze 60 kg jesli to ma jakies znaczenie 03.03.2007 obwod bioder 95 odchudzam sie.. 09.03.2007 obwod bioder 95.5 12.03 = 94 15.03.. cholera.. znow 95.5 cel: POWRÓT do 92 cm-owych bioder.. cos mi nie idzie :/

Gość jezu chryste...

Gość M.A.L.E.N.A.
ktoś tu pisał o plastrach odcudzających a mnie się przypomniał pewien dowcip blondynka pyta sie gdzie ma przykleić plaster odchudzający - na usta

Gość super nowa dieta P
" 10:50 lili12345463846 mam wypróbowaną, super dietę dla FANÓW "Zmierzchu". Jeśli tu tacy są, niech się odezwą, a ja ją opisze Żadnych ćwiczeń - żadnej głodówki !" Czyżby trochę krwi? :P