Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem tego ja

jaka miseczka biustonosza jest mniejsza?A czy AA?

Polecane posty

Gość nie wiem tego ja

Gość hhtp
AA jest najmniejszą miseczką mam nadzieję, że nie uważasz, że masz mały biust i szukasz jak najmnijeszej miseczki bo nie tędy droga do dobrania biustonosza

Gość nie wiem tego ja
pod biustem mam 75 a w biuscie 80 wiec? i nie ma mało lat

Gość nie wiem tego ja
nie mam zbyt wielkiego pola do popisu

Gość ja mam tez 5 cm róznicy
Mam pod biustem 77 a w biuscie 82 ale mam cyc , nie ma co

Gość hhtp
przede wszystkim mam nadzieję, że wiesz jakie obwody pasują do takich wymiarów, otóż to obwód powinien podtrzymywać biust na swoim miejscu dlatego obwód powinien być dość ścisły dlatego myślę, że dobre by było 70 bądź nawet 65, ja przy swoim 71 pod biustem noszę nawet 60'tki... jeśli chodzi o konkretne rozmiary staników to próbuj w okolicach 70AA/A bądź 65B/C poza tym pod nbiustem bierzymy mocno na wydechu w biuście bardzo delikatnie więc mam nadzieję, że dobrze się wymierzyłaś do tego sama mówisz, że nie ma mało lat, pewnie do tej pory nosiłaś same push upy? zapewne rozpłaszczyły Ci piersi po całej klatce, pod pachy i możliwe że nawet na plecy? czy masz może jakieś buły pod pachami? przypominające jakby wałki tłuszczu? myślę, że przy dobrze dobranym staniku biust Ci ładnie wróci na miejsce, zmigruje i będziesz powiększała miseczki ja przy 71/84 noszę 65D, 60DD/E a już widzę, że powinnam mieć większy rozmiar miseczki po niecałym miesiącu noszenia a w pierwszym tygodniu w moich miseczkach hulał wiatr

Gość nie wiem tego ja
myslalam o czyms takim agawa-to link do forum małobiusciastych? jesli tak to bywałam tam kiedys hhtp czesto nie zapne sie w 70-jakas taka szeroka w zebrach jestem

Gość nie wiem tego ja
nie zawsze kupowalam push-upy-tak naprawde to nigdy nie mialam dobrze dobranego biustonosza

Gość hhtp
to może jakaś przedłuższka? poza tym co to za tak ściśliwe 70-tki? myślę, że właśnie dobra byłaby jakaś przedłużka dobra dla Ciebie, skoro się nie zapinasz, jak stanik się rozciągnie to potem będzie dla Ciebie w sam raz a czmeu teraz nie bywasz na lobby małobiuściastych? nikt tak jak tam nie doradzi Ci co do staników :D

Gość hhtp
a co do tych aukcji to ja to skomentuje tylko w jeden sposób - moja siostra jak założyła kiedyś stanik o wiele za mały to też otrzymała taki efekt biustu ;D

Gość nie wiem tego ja
dodatkowo nie mam pelnych piersi i zawsze mi od gory odstaje biustonosz nie tworza mi sie buły pod pachami

Gość nie wiem tego ja
o wlasnie lobby małobiusciastych :D mialam kiedys reinstalke kompa i wszystko poszło.......... a nie bylam tak zagoszczona i nie pamietałam linka

Gość hhtp
ja też niepełne piersi i w większości staników nieusztywnianych zawsze górna część miseczki mi się marszczyła bądź odstawała ale kiedy kupiłam swój peirwszy naprawdę dobry stanik to po tygodniu wszystko ładnie mi się wypełniło, nawet piersi mi się zaokrągliły!! a teraz szukam już o rozmiar większej miseczki :) musiałabym założyc naprawdę dobry stanik by przekonać się, czy aby napewno nie masz buł, mi też się zawsze wydawało że wszystko jest ok a jak założyłam stanik to już wiedziałam, że jednak mam co wygarniać spod pach...

Gość nie wiem tego ja
przy 80 stce pod biustem jest mi swobodnie ale ja podnosze rece do gory to stanik tez wedruje do gory

Gość hhtp
wystarczy wejść na gazeta.pl wejść na forum i wpisać w wyszukiwarce lobby :)

Gość z allegro
nie wiem tego ja- jak odstaje ci biustonosz to chyba jest za duzy na Ciebie. na mnie idealnie lezy A/65, a B65 juz odstaje :o

Gość nie wiem tego ja
a o przedłuzszce to pierwszy raz czytam

Gość hhtp
coś mi się zdaje, że Ty chyba nie lubisz jak masz zbyt ciasno pod biustem, to że jak podnosisz ręce to stanik też wędruje do góry to oznaka źle dobranego obwodu stanika, dobrze dobrany obwód powoduje, że stanik wogóle nie rusza się podczas podnoszenia rąk, skłonów, skakania itd ja swoich staników prawie wogóle nie musze poprawiać, poza ustawieniem fiszbin bo niestety obecne są na mnie troszkę za wąskie, ale tylko taki mam w domu a tych podskakujących ze mną staników nie mam zamiaru już nigdy zakładać... obwód musi ściśle przylegać, proponuję jeden eksperymetn, weź swój stanik w którym mówisz, że Ci tak luźno, zmierz go bez rozciągania a potem dobrze rozciągnij i ponownie zmierz

Gość nie wiem tego ja
kurcze-musze uciekam bo nie wstane do pracy rano zagladne jutro na ten temat podpowiedzcie moze jakies firmy co szyja cos pod małe piersi?

Gość nie wiem tego ja
http wlasnie zrobilam takie czystki w szufladzie z tymi szerokimi ze szukam biustonosza "na gwalt" mam teraz fajny -made in china i ma 70 pod biustem ale tej rozmiarowce nie wierze

Gość hhtp
co do przedłużki wpisz w allegro "przedłużka" i ustaw sobie dział związany z ubraniami co do firm to na lobby właśnie jest ich masa,wystarczy ze tam zajrzysz :) ja mam Freya, Discover Mademoiselle, czekam teraz na Panache i Masquerade(ale to taka część Panache) a niedługo wypróbuję również polską Milena ale naprawdę zapraszam na lobby, to skarbnica wiedzy!! wpadnij koniecznie

Gość nie wiem tego ja
jeszcze jedno pyt do http czyli jak tworzyly Ci sie buły pod pachami to upychałąs to do miseczek? tak ma to rozumiec?

Gość nie wiem tego ja
na pewno zagladne tylko szczerze piszac testowo interesuje mnie tanszy przedzial cenowy nie dam ponad 100 za biustonosz ,ktory niekoniecznie bedzie ok stad w/w aukcje

Gość hhtp
made in china? a jaki tam jest rozmiar 32/70 ?? bo zazwyczaj te staniki mają rozmiary skłądające się z samych cyfr, bez literek czy miseczki zawsze takie sama, a przecież każda kobieta ma inny biust, poza tym ja mam takie staniki, niby ten sam fason, ten sam rozmiar a każdy jest inny :D