Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo prosze o pomoc

poradzcie krem na mrozy zaczelo sie zaczerwieniona skora naczynka

Polecane posty

witam mam sklonnosc do pekajacych naczynek ktore juz mam na nosie i policzkach ;/ za rok zamierzam to usunac a teraz chcialabym jakos sobie pomoc bo zaczely sie mrozy i za bardzo nie wiem jaki krem bylby dobry...

Jest taki krem nivea dla dzieci, który najszybciej można kupić w aptece. Dosyć dobry jest też dax na zimę. Tylko, że to są kremy o dosyć ciężkiej konsystencji, więc nie bardzo bedą się nadawać na codzien, pod makijaż. Najlepiej poszukaj czegoś, co nie zawiera wody lub ma jej bardzo mało.

rozumiem a moze jakies propozycje slyszalam o iwostinie ale nie wiem czy jest dobry jakis lipidowy na zime..

Gość 4365477
ja mam od tygodnia iwostin krem ochronny do skóry naczynkowej z filtrem 30 i jak narazie spisuje się dobrze, a też zdarzało mi się mieć czerwoną twarz od zimna. Tylko przygotuj się, ze jest tłustawy, ale moim zdaniem to dobrze na zimę. Trochę przypudrowujesz i skóra pokryta jest ochronna kołderką :)

Gość Forgifcia
ja uzywam krem na zime do cery naczynkowej, Flos Lek, bardzo go chwale bo nie robia mi sie paskudne rumience na gebie, prawda ze jst tlusty ale takie kremy sa na zime wlasnie

Avon - Cold weather creme, albo jeszcze fajniejszy Perfecta Winter Care - krem ochronny dla narciarzy Dax Cosmetics. Oba wypróbowane przeze mnie, polecam.