Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_ja_ja

termin kwiecien 2009 przyszle mamuski

Polecane posty

hej kwietnioweczki. ja tez bede miala pierwsze dzieciatko, ale chyba zostane przy tamtym forum jestem tam od poczatku... moze czasem zajrze i tutaj. pozdrawiam :)

Jestem:) Wykąpana,pojedzona i gotowa do snu:) Cały czas ostatnio jestem zmęczona, potrafię się obudzić o 10 a o 20 już jestem nieprzytomna

No wkońcu ktoś sie odezwał:) Wiesz kijaki też tak mam ale odziwo dzisiaj jeszcze funkcjonuje:) Ja już leże w łóżeczku , nakarmiłam maluszka płatkami z mlekeim i warjuje:) A jak byliśmy z mężem w sklepie to pierwszy raz poczułąm tak na stojąco pod czas zakupów jak buszuje maluszek:)

Ja znów zjadłam zapiekankę z mięsem,makaronem sosem i serem:) Uwielbiam:) Ostatnio oglądałam program o ciąży i lekarz się wypowiadał,ze w 5 miesiącu,to co jemy będzie miało wpływ na gust kulinarny naszego dziecka. Pisałam,ze mój maluch dziś nie zbyt często daje znać o sobie, poszłam się położyć i się zaczęło:) Nie mogłam się skupić na książce:))))

Cześć!!!! Jakie samopoczucie dzisiaj? U mnie nie najlepiej, pogoda na mnie strasznie na mnie działa:( Zimno,pada i okropnie wieje. Znów się nie ruszę z domu.

Witam kijaki:) U mnie pogoda sie troszke zmieniła i słonko świeci , ale za to wieje wiatr. Ja już gołąbki zrobiłam teraz sie gotują , ziemniaczki obrałam, sosik też wiec tylko czekać aż mężulek wróci z pracy:) Rano troszke bolaa mnie głowa, ale sie rozruszałam i jest lepiej, zaraz ide troszke posprzątać bo coś mnie energia rozpiera:) Od rana nawet maluszek już warjuje:)

No cisza cisza, na mnie tak działa ta paskudna pogoda, głowa mnie boli i wystarczy chwila przed komputerem i zaczyna jeszcze bardziej. Co ile masz wizyty kontrolne?

Kijaki na początku miałam co 2 tygodnie a teraz mam 18 grudnia czyli od ostatniej wizyty u położnej bedzie miesiąc, ale zawsze jak coś to moge dzwonic albo położna dzwoni . A ty kijaki?

Dziewczyny moze jednak dolaczycie do nas: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3802486&start=3960 Co kilka dni zglasza sie jakas nowa ciezarowka (nawet dzisiaj) i przyjmujemy kazdego z otwartymi ramionami:) Przeciez wiekszosc z nas to pierworodki (np. ja), nie ma tym topiku nikogo kto by sie spodziewal nawet trzeciego dziecka, a z reszta co to ma do rzeczy skoro mozna sie dowiedziec duzo od doswiadczonych mam:) Jakby co- zapraszamy! Pozdrowionka

Ok, to ja Was odwiedzę:) Menia ja też miałam wizyty co 2 tygodnie, a teraz kazał mi przyjść za miesiąc, kurcze nie wiem jak wytrzymam do 10 grudnia