Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lonia 25

Z BIEGIEM LAT - Z BIEGIEM DNI dla 50-60 -siątek.

Polecane posty

Gość globus
Hej śpiochy:) Co prawda pogoda sprzyja "leżakowaniu" ale trzeba wstawać:) Jak by co to :) kawa czeka , herbata i świąteczne kakao ..jeżeli lubicie. MARYLKO! Takie babskie wieczory bardzo lubię, spokojnie na pogaduszkach spędziłaś wieczór. Pomyśl na toast super❤️. Pozostałych koleżanek nie budzę ....co by nie zepsuć im humoru:D Miłej niedzieli.

Witam niedzielnym porankiem! Leniffo dzisiaj - bez pierogów w tle:) Pogoda cudaczna - deszcz pada,śnieg się topi..nawet mój pies nie chce na dłużej wychodzić. Siadam w fotelu klubowym,częstuję się kakaem - ale pycha. macie fajnie - babskie wieczory przy koimnku - sama przyjemnośc. a mnie fajnie,że mam Was!

Dzień dobry ! :) Siedziałyśmy przy kominku do 1 w nocy - nagadałyśmy się za wszystkie czasy. Ja słuchałam jej , potem ona mnie.Było miło - nie bylam sama w sobotni wieczór. Sorry za spóżnienie na kakao. Po śniadanku poszłyśmy na mszę . Pada mokry śnieg - chlapa. Dziękuję za liściki .Potem odpiszę .Najpierw do kuchni - obiadek trzeba dokończyć.. Milej niedzieli 🌻

Witam! U mnie ponuro,mokro,pogoda na plusie. Wczoraj miałam u siebie spotkanie i graliśmy w karty.Do drugiej w nocy rządziliśmy.Oczywiście ja przegrałam.Jak zwykle zresztą. Ale było super.Bardzo lubię tak spędzać czas. Mario,trzymaj się.Wydaje mi się,że najważniejsze jest podjęcie decyzji.Ty to zrobiłaś .Nie mówię że będzie lekko.Na pewno nie raz będzie żle,będziesz analizowała swoją decyzję,żałowała tego co było.Ale to wszystko minie,pójdziesz do przodu.Głowa do góry,będzie okej. Globusiku,ja sobie pospałam dzisiaj dłużej ale na kakao się załapałam.Pychotka,dzięki. Livio,przyjemnej niedzieli. Samych miłych chwil dla wszystkich dziewczyn.Pa,pa

Gość globus
Ale fajnie ,że lubicie kakao. Byłam niepewna więc przygotowałam ciut ciut. MARYLKO w następną niedzielę zrobię tyle,że wystarczy dla gości nawet troszkę spóźnionych. U mnie w domu kakao to był napój niedzielny, mama przygotowywała i może tym sposobem chciała podkreślić dzień świąteczny❤️ LIVIO! Dzisiaj nie może być inaczej ..niż lenistwo. Pierogów narobiłaś, cóż więcej chcesz:) czy aby nie bolą Cię paluchy od sklejania:) Mnie pewnie będą bolały jutro, tak czuję:) DORCIA! Nie zapomnij o niedzielnym napoju za tydzień.Już dzisiaj jesteś zaproszona:) KLARO! Czy lubisz kakao. Jeśli tak to zapraszam:) Ponieważ przyszła moja "B" kończę i pozdrawiam.

GLOBUSIK Narobiłaś mi apetytu na kakao . Zrobilam sobie i synowi na kolację -było pyszne. Dobranoc:D

Dzień dobry Glou- kakao:) to chyba wyniosłyśmy z domu. Ja też zawsze moim dzieciom, jak były małe robiłam w sobotę i niedzielę... teraz czasami mąż im robi, jak mają ochotę. Ja pierogów paluszkami nie kleję ( już teraz):P . moja robota to gniecenie i rozwałkowywanie ciasta.... ( no i farsz) ... kupiłam takie plastikowe ustrojstwo do "wykrawania" i robienia pierogów! No to kawka - proszę \_/> i ziółka (_)> 🌻

Gość globus
👄 Niewiele dni pozostało i rok się zakończy. Wczoraj buszowałam w sklepach razem z "B". Wieczorem zakończyłyśmy dzień na rozmowach przy herbatce. W nocy natomiast koszmarne sny nie pozwalały mi spokojnie spać. Dosyć rozważań ..pierogi czekają. Do zobaczenia Dziewczyny.

Gość globus
KLER! Dziękuję za kawę :)

A dzisiaj zagadka - bardzo zagadkowa! Co to jest? NIE PIJĄ,NIE JEDZĄ A ROSNĄ ? Prawidłowa odpowiedz będzie bardzo nagrodzona!

Klara - jak szybko rozwiazałaś tą trudną zagadkę. Gratulacje.Myślę nad nagrodą.

A teraz napiszę Wam o sobie. Wspaniala osobowosc, uroda, wspaniale cialo, ogromne poczucie humoru, wysoki poziom IQ... to tyle o mnie... a co by tu napisac o WAS..?

Hej ! Kozo ! W pierwszej chwli rozwiązaniem zagadki wydawały mi się marzenia. Cóż - niepoprawna ze mnie romantyczka ! Dziś piore i sprzątam .Szara rzeczywistość :D

Kózko czy Ty dzisiaj tez jesteś smutna ? Piosenka fajna ale bardzo , bardzo smutna . Nie znam tego artysty . Dla ciebie duzy buziak :D Resztę prezentów kuoiłam . Zapraszam na obiadek - kurczak z ryżem . o mycia reszty okien nie mam na razie serca . Potem będę gotować galaretę wieprzową już na święta .

Gość globus
Kochane Koleżanki! Jestem z siebie dumna , zrobiłam 82 szt pierogów. Mimo,że są już schowane w oczach mam je cały czas. Naprawdę się cieszę z ogromnej mobilizacji:) Jutro mam zasłużony odpoczynek. Umówiona jestem z fryzjerką, wybywam z domu. KOZKO! kochana dzięki za piękną piosenkę , zagadki nie rozwiązałam. Należy mi się nagana... sądziłam,że są ...myśli:( MARYLKO! Mówiąc naszym żargonem masz dzisiaj "prace syzyfowe" :) które nigdy nie mają końca. KLER! Melduję wykonanie zadania:D pierogi gotowe :) Zagadkę rozwiązałaś będziesz miała nagrodę:) Jeszcze nie koniec mojego listu ciąg dalszy nastąpi.

Gość globus
Ponieważ wykonywałam pracę mechanicznie , myśli miałam nieograniczone:) Postanowiłam przygotować NASZ KLUBIK na święta❤️ Porządek był już zrobiony wcześniej więc nakryłam stół białym obrusem, we wigilię podłożymy sianko. Na środku talerz na nim gałązki świerku i opłatek. Jest też duża świeca , zapalona wskazuje nam drogę do klubu i drogę życiową. W rogu natomiast duża oświetlona choinka i pięknie udekorowana NASZYMI MYŚLAMI❤️ Tylko jedna jest taka ...NASZA. Wokół miejsce dla NAS ......LIVIO KÓZKO MARYLKO DORCIU KLER ANULKOCZARNULKO LONIU CLAUDIO żadnej z nas nie może zabraknąć👄 Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia.

Gość onaionczylioni
Witajcie. Czy jest tutaj jakaś dobra duszyczka która poświęci 5 sekund swojego czasu>>? Wystarczy tylko wejść tutaj. To tylko taka malutka chwila a dla mnie znaczy bardzo dużo. Czy moge liczyć na pomoc? Serdecznie pozdrawiam i przesyłam pozytywne myśli. http://pokazywarka.pl/bsellv/

Gość dccccd
chętnie

Gość ........12....
:)

Witam Laseczki :), 👄 Glou- pięknie przygotowałaś dla nas stół WIGILIJNY 🌻, nie może zadnej z nas zabraknąć! ❤️ Uśmiałam się z tego "melduję wykonanie zadania" :D (pierogi)... tak, tak, " kto z kim przestaje, takim się staje" :P Marii- daj spokój z tymi oknami.... umyj tylko te NAJWAŻNIEJSZE :P Jak tam sprawy z mężem? Ja pozcekałabym z daniem mu tego awizo:P Livia- pamietaj, że zbieramy się znów w Twym ogrodzie- pzrygotuj miotły do odsnieżania :D Claudia, czy Ciebie zasypało z kretesem? :D, no chyba ciągle nie śpisz Koza- Ty przemówiłaś ludzkim głosem :P już sobie wyobrażam co to będzie w Wigilię 👄 Anulaczarnula 🌻 Dora 👄 Kawka- proszę \_/> :D

Gość globus
KLER! Za kawę dziękuję już piję. Podobno bardzo ślisko , nic to biorę laskę do reki:D i wychodzę w " długą". O wrażeniach napiszę po powrocie. Hej.

Kozeńko- dzięki bardzo 👄, tak, miałaś rację z tym swoim IQ :) I masz rację, przyjaźń, to coś, co pozostaje na zawsze ( ta prawdziwa) Mnie najbardziej podoba się ten fragment, myślę, że to o nas. Jak kiedyś napisałaś ... jesteśmy ...Aniołami z jednym skrzydłem... więc potrzebny nam przyjaciel, który ma drugie skrzydło. Ileż można zrobić mając "dwa skrzydła"!!! ❤️ "...Ciągle jeszcze istnieją wśród nas anioły. Nie mają wprawdzie żadnych skrzydeł, lecz ich serce jest bezpiecznym portem dla wszystkich, którzy są w potrzebie. Wyciągają ręce i proponują swoją przyjaźń...." Mam nadzieję, że pozwolisz Kozo abym ten fragment zadedykowała naszej Glou- Ona wie, co chcę powiedzieć, za co podziękować... "...Kim jest dla mnie przyjaciel? Mówiąc najprościej jest kimś, kto pozwala mi być taką, jaka jestem i nie myśli, że jestem niespełna rozumu. Ktoś, kto z wyrazu mojej twarzy odczytuje, że potrzebuje porozmawiać o tym, co się dzieje lub nie w moim życiu. Udziela mi wsparcia bez osądzania..." Miłego dnia 🌻

Cześć! Nareszcie się z Wami witam. A w klubie tyyle się dzieje! Mój MM okupuje kompa,nie mam serca go od niego odganiać - a kiedy komp wolny,mi nie pasuje. Marylka gotuje nóźki - wpraszam się,bardzo lubię. Moje dzieci nie przepadają za nimi,więc odpuszczam sobie na święta. C.zapowiedziała swój przyjazd w poniedziałek - najlepszy prezent. A za oknem - śnieg pada i pada........

Witam się z Wami póżno :) Rano biegłam na kurs .Potem C. wyciągnęła mnie do Pewexu .Kupiłam sobie cieplutki , zielony golf .Teraz gotuję ogórkową , jakby co to zapraszam .W moim domu nóżki do galarety ogryzał M. dziś Kaja miała świeto - nie narzekała . muszę skończyć tą galaretę . Klaro! M. podobno dziś odebrał awiza - .s mi powiedział -starszy .M. nie odzywa się od 4 gr. urodzin wnusi, nie utrzymuje tez kontaktu z młodszym s. Ciekawe co ta piękna ma , że wystarcza mu za całą rodzinę . Globusik ! Uważaj na dworze .Jest bardzo ślisko . Livio ,Anulo , Dorciu Claudio {czesc]