Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde kazde moje zakupy

TOTALNIE NIE MAM GUSTU

Polecane posty

Gość kurde kazde moje zakupy

wygladaja tak samo.. uzbieram kase..jade.. jeden skle, drugi, trzeci, nastepny.. przymierzam nic nie pasuje, albo wygladam glupio... patrze na te manekiny, chce tak wygladac, ale jakos mi sie nie udaje:) Nie lubie zbytnio sie wyrozniac, wiec na pewne rzeczy nawet nie patrze, a tego co bym chciala to chyba nie ma:( Ilosc sklepow u mnie tez jest ograniczona.. Juz nie wiem co mam robic !!

Przede wszystkim nie patrz na manekiny tylko na krój i fason ciuchów. Dobieraj takie które będą podkreslać twoje atuty a ukrywać mankamenty. Nie warto bezkrytycznie pędzić za modą - nie zawsze to co aktualnie jest supermodne będzie dobrze na Tobie wyglądać. Na pewno jest coś co lubisz nosić, jakis fason w którym się dobrze czujesz. Czasem mały dodatek potrafi nadać smaczek całemu strojowi. Może to śmieszne ale polecam program Trinny i Sussanah na TVN Style albo rady Goka Wana. Pomagają "szarym myszkom" odkryć swoje atuty. Albo na początek internet. Poczytaj jaka masz figurę, jakie fasony są dla Ciebie i do sklepu. Weż koleżankę lub mamę i poeksperymentuj. Zakupy to przyjemność, uwierz mi :)