Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy27

jestem przeciętny i nieśmiały

Polecane posty

Tamari - biore sie biore. od sierpnia cwicze regularnie. juz mi masa na 85kg podskoczyla (złośliwa ;) )

Gość nie dosc ze glupie
to jeszcze spasione.zal

beret - kobiety sie na mnie patrza, usmiechaja zachecajaco. co to Twoim zdaniem znaczy? :P PS troche mnie poniosło ale w zamian tez fote ładnej koleżanki dostalem (serio mowie) i z kafe to dziewczyna byla

złoœliwa, czemu Tamari mam wysylac? Ona mnie nie lubi to jeszcze konto na sympatii mi zalozy (drugie zreszta) :P

_Kwiatek 'beret - kobiety sie na mnie patrza, usmiechaja zachecajaco. co to Twoim zdaniem znaczy? PS troche mnie poniosło ale w zamian tez fote ładnej koleżanki dostalem (serio mowie) i z kafe to dziewczyna byla' Kobiety się na mnie patrzą..lub Kobieta mnie bije..:-p. A prawda jest taka,że widzisz co chcesz zobaczyć. To,że patrzą nic nie znaczy lub znaczyć może wiele..;-) Zachęcająco?..Czy z niechęcią?Bo to różnica:-p. Podeślij fotkę-ja Ci prawdę powiem;-)

BUHAHAHAH, akurat nosze rozmiar 36 wiec raczej spasiona nie jestem

Gość Samica sie boi że sie zakocha
w Kwiatku i b�dzie to już 4 facet w tym tygodniu, kt�rego przeleci a jej dziecko patrzy i sie uczy

kwiatek nie przeceniaj sie ja cie ani lubie ani nie nie lubie jestes mi obojetny:P

Gość nie dosc ze glupie
BUHAHAHAH, akurat nosze rozmiar 36 wiec raczej spasiona nie jestem chcialabys

beret - odpowiedz mailowa przyszla taka (wklejam): —— Przesłane przez: xxxxxxxxxw dniu 2008-11-19 13:08 ----- xxxxxx 2008-10-16 15:20 Do xxxxxxxxxx DW Temat :) ale wiesz co ci powiem:) zdjęcie masz bardzo ładne:))) nie obraŸ się :) ale kobietki w pracy...az westchnęły:) szkoda , ze nie wchodzisz w domu:/ :(( to wezme ze sobš jutro do pracy:)

13:07 [zgłoś do usunięcia] Samica sie boi że sie zakocha w Kwiatku i b�dzie to już 4 facet w tym tygodniu, kt�rego przeleci a jej dziecko patrzy i sie uczy KWIATEK PISZ POD SWOIM NICKIEM,wiem ze sie we mnie zakochałeś :O nie Ty pierwszy i ostatni

Gość Ju......
Tamarcia nie jest spasiona, skąd takie głupie pomysły?:o Ma kształty jakie kobieta mieć powinna! A co do tematu - nieśmiałość jest czasami dobra. Facet nie bawi się w tandetne gierki i wydaje się kobiecie tajemniczy i trochę niedostępny.:) Oczywiście nie piszę o skrajnej nieśmiałości, kiedyt to facet nie potrafi w towarzystwie kobiety, która mu się podoba, słowa z siebie wydusić...

brat - nie wiem co jest kuźwa ale odkad idzie przez USA to nieraz wyswietlaja mi sie krzaczki. jak odswieze to jest OK. ale nieraz sie wkleja tak :/

Kwiatek debilu---jeszcze raz napiszesz coś obrażliwego na mój temat a pożałujesz idioto jak Ci nie pasuje moje towarzystwo to nie łaż za mną po kafe zrozumiano

Sami, ja nadal uważam, że tak bardzo niektórzy chcieliby, abyś zwróciła na nich uwagę, że są sftrustrowani do granic możliwości :) Ale te teksty o tych 4 kolesiach w tygodniu, to już nawet nie jest śmieszne i odważne... frustracja przerodziła się w zwykłe chamstwo

jeszcze z kafe to bym Sissy mogl wyslac fote bo milutka z niej dziewczyna.ale zaraz by sie rozeszla ta fota :P

"Zabłyśnij inaczej...Ty wiesz jak" Kwiatek - uścislam od razu, ze nie chodzi o zdjecie spodni i wypiecie dupska nasmarowanego oliwą prosto w światło lampki biurkowej :P:P Choć błysk niewątpliwie tez wtedy powstanie :P