Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy27

jestem przeciętny i nieśmiały

Polecane posty

Gość niesmialy27
niedojrzaly, ale dlaczego przeciez nie bede szukal kogos kto mi sie nie podoba mam calkiem interesujace zycie i po prostu srednia krajowa mnie nie interesuje i nie pisze tego specjalnie po prostu mam jedno zycie i staram sie zyc intensywnie i na dobrym poziomie

Gość niesmialy27
wiem czego chce, cale zycie wiedzialem

\"bo jeszcze na prawde to zrobi i bedziesz go mial na sumieniu\" moje sumienie jakos to zniesie :P a wiedza czego sie chce to zbyt mało... trzeba jeszcze wiedziec jak to osiągać

Gość ale z was...
Kobieta w czerwonym berecie chyba sie nie doceniasz dziewczyno...

Gość niesmialy27
komiczne dotychczas mialem co chcialem wiec chyba wiem jak to osiagnac na samym parzeniu mi nie zalezy chce zwiazku nie tylko sexu

Gość jak to....
ale jego problem to chyba głównie to, że on chce teraz i natychmiast, tak wnioskuje, ale moje wnioski mogą być mylne, troche zaspana jeszcze jestem ;P

Gość niesmialy27
jak to........ jest dokladnie tak jak piszesz po prostu minely 3 miesiace i ja juz bym chcial zapomniec, zaczac cos nowego, nie jestem osoba ktora lubi byc sama

koboeta w czerwonym jest realistka... wiekszosc kobiet nie jest pieknych, a wiele jest też obleśnych...

Gość jak to....
dziwi mnie tylko to- piszesz, że kobieta musi być piękna, dla Ciebie nie ma żadnej względności tego pojęcia, bo czasem ktoś kto jest piękny dla mnie dla moich kolezanek odwrotnie. Czasem ktoś, kto wydaje się być przciętny, przy biższym poznaniu staje się piękny, wszystko zależy od tego jakie relacje łączą nas z daną osobą. A Ty zakładasz na wstępie, że ma być piękna, czyli rozumiem, że z kobietami przeciętnymi nawet nie próbujesz rozmawiać?

"dotychczas mialem co chcialem wiec chyba wiem jak to osiagnac" gdyby tak było, nie truł byś dupy na tym forum i łkał, jaki to jestes nieszczesliwy

Gość ale z was...
koboeta w czerwonym jest realistka... wiekszosc kobiet nie jest pieknych, a wiele jest też obleśnych... bo o siebie nie dbaja - nie ma brzydkich kobiet sa tylko zaniedbane. a idealy - tylko na wyretuszowanych zdjeciach

Gość jak to....
komiczne ma racje, dlatego ja jako rozwiązanie dla niego zaproponowałam aby zainteresował sie kobietami przeciętnymi, bo jak zacznie się za pasztetami rozglądać to może szoku doznac, po swoich wczesniejszych doświadczeniach z pięknymi

"bo o siebie nie dbaja - nie ma brzydkich kobiet sa tylko zaniedbane. a idealy - tylko na wyretuszowanych zdjeciach" są zaniedbane i po prostu brzydkie.... zreszta jakie to ma znaczenie z czego wynika brzydota?

nie wiem w zym w ogole problem:o marudzisz czlowieku jak baba w ciazy albo stara panna🖐️:o albo jak rozpieszczone dziecko i chbya ta trzecia opcja tu pasuje, co?;)

Gość ale z was...
są zaniedbane i po prostu brzydkie.... zreszta jakie to ma znaczenie z czego wynika brzydota? tak samo ja zdarzaja sie (czesciej!) brzydcy lub jak kto woli zaniedbani faceci

Niesmiały, to zrób coś z tym, a nie użalasz się nad sobą... Zachowujesz się jak sierota... Aby mieć mądra i piekną kobietę nie można być sierotą...

"tak samo ja zdarzaja sie (czesciej!) brzydcy lub jak kto woli zaniedbani faceci" przedszkolne przerzucanie sie argumentami... oczywiscie, że tak jest... ale mężczyzna nie musi być ładny - wystarczy, ze jest interesujacy

Są brzydkie kobiety, są też zaniedbane... Najgorsze jest, to, że z tym drugim da się coś zrobić, a niektórym się nie chce. Okropne to jest. A potem się laski dziwią, że faceci ich nie szanują...

Gość ale z was...
przedszkolne przerzucanie sie argumentami... oczywiscie, że tak jest... ale mężczyzna nie musi być ładny - wystarczy, ze jest interesujacy jestes smieszny. facet wystarczy ze jest interesujacy? to moze wystarczy zeby kobieta byla tylko piekna? co do przedszkolnych argumentow to poczytaj swoje posty

Gość niesmialy27
jak to... piekna, szczupla, zadbana z klasa, jesli chodzi o charakter - pelna pasji, zainteresowań, zaradna, sama o siebie potrafi zadbać, kocha podroze, nie znosi siedziec w miejscu, rozwija sie, umie zyc pelnia zycia, kochana.......... rozmawiam z wszystkimi nie ograniczam sie zupelnie komiczne - kazdy tu jest z jakiegos powodu, ty tez jak to... przecietne nie wchodza w gre setunia - taki dzien mam Sissy - staram sie staram, mozna byc sierota na forum :-) kto mnie zna :-) w zyciu jest inaczej

Gość niesmialy27
spotkalem sie ze stwierdzeniem ze facet nie musi byc ladny tylko interesujacy pasuje to do mnie, przecietny i interesujacy

"jestem przecietny z wygladu ale cala reszta powyzej przecietnej" na pewno samoocene masz ponizej przecietnej

Gość ale z was...
spotkalem sie ze stwierdzeniem ze facet nie musi byc ladny tylko interesujacy pasuje to do mnie, przecietny i interesujacy tak sobie tlumacz...

Gość odmów i po temacie
zasadnicze pytanie ; jakiego rzedu dochody uzyskujesz?

Gość ale z was...
niesmialy27 widac ze masz wysokie mniemanie o sobie. ciekawe czemu miales tylko 2 dziewczyny? zadna nie byla ciebie godna czy moze raczej zadna cie nie chciala? moze wcale nie jestes tak interesujacy jak ci sie wydaje?

Gość niesmialy27
_Kwiatek - taki dzien mam, samoocena wysoko, bo inaczej bym nie szukal "górnej półki" ale z was.... ale to prawda jest i historia -moja to stwierdzenie potwierdza odmów i po temacie wystarczajace zeby spelniac moje pasje i zyc na odpowiednim poziomie

Gość niesmialy27
z jedna bylem dlugo, dlatego

niesmialy wiec cierpliwosci i wiecej pokory do zycia, a szzescie sie do Ciebie jeszcze usmiechnie🖐️

\"jestes smieszny. facet wystarczy ze jest interesujacy? to moze wystarczy zeby kobieta byla tylko piekna? co do przedszkolnych argumentow to poczytaj swoje posty\" inne cechy decyduja o atrakcyjnosci mezczyzny inne o atrakcyjnosci kobiety... mozesz z tym walczyc, podobnie jak mozesz nie zgadzac sie na to, że Jowisz jest najwieksza planeta ukladu slonacznego... jesli lubisz uprawiac donkichoterie

Gość niesmialy27
komiczne - do tej pory tak uwazalem i mam nadzieje ze dalej sie to sprawdzi