Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy27

jestem przeciętny i nieśmiały

Polecane posty

"Kwiatek debilu---jeszcze raz napiszesz coś obrażliwego na mój temat a pożałujesz idioto jak Ci nie pasuje moje towarzystwo to nie łaż za mną po kafe" o rany, ale ubaw :D kurde jakbym mial znajomosci w NASK-u to bym ci naglowek IP tych pomaranczy pokazal ze jest inny niz moj :D

Nie rozeszła, żadna się nigdy nie rozeszła. Co zresztą każdy może potwierdzić :)

A jak Komik ma być? Czuje sie lepem na debili,jak idiota to wiadomo ze do mnie bedzie startować😭

"kurde jakbym mial znajomosci w NASK-u to bym ci naglowek IP tych pomaranczy pokazal ze jest inny niz moj" masz neostrade? :P

Nie Sami, Twoją wartością są ludzie, którzy Cię lubią, a nie debile którzy Ci wrzucają. Dużo osób tutaj Cię lubi i szanuje. Na przykład ja :)

komik - nie jestem dzieckiem neostrady :P w domu internetu nawet nie mam bo po co mi ten szajs beret - a wyslij ;)

złośliwa - nie no, za niektore cechy cie lubie ale za niektore nie. ogolnie całokształt nie wyglada zachecajaco :o

Kwiatek ale mnie nie musisz lubić ,tylko pisz pod czarnym nickiem co do mnie masz a nie pod pomarańczem:) Bądz mężczyzną

Gość Ju......
Ja też Sami lubię, prawie tak bardzo, jak samą siebie.:P

"tylko pisz pod czarnym nickiem co do mnie masz a nie pod pomarańczem" pod pomarańczem nie pisze bo ciężko wsadzić ołówek :classic_cool:

*Sami* teraz na powazne pisze nie na pomarańczowo. od dawna jestes sama, znaczy sie po rozwodzie z eee... mężem?

*Sami*, no tak mi sie wydaje ze mało czasu minęło i jeszcze czujesz urazy i w ogóle :( a to piszą niewyżyci chłopacy :)

Nie czuje urazu tylko nie jestem ślepa i widze jak sie faceci zachowują:)

"zaraz cie j**ne hantlem w łeb i wezme taki 5 kg" przeciez go nie udźwigniesz kostkowa :P zacznij od tego 2kilowego jak sobie założyłaś. przy 10kg na biceps mozesz skonczyc-nikt nie lubi umięśnionuch lasek :classic_cool:

"ale ja jestem silna pozory myla moj drogi" na pewno jak 2kilowy hantel chcesz sobie kupic. zreszta... znowu śmieciarnia :P "Nie czuje urazu tylko nie jestem ślepa i widze jak sie faceci zachowują" *Sami* - pamietaj ze czlowiek kształtuje zachowania innych (mądry _głównie_ kształtuje zachowania innych)

Przestań Kwiatek ze swoimi mądrościami. Jak Ty sie zachowujesz?Jak chorągiewka ,a tak sie nie robi ok nie rozmawiam na ;;te''tematy to tylko kafe,na szczęście w zyciu jest inaczej.

\"Przestañ Kwiatek ze swoimi m±dro¶ciami. Jak Ty sie zachowujesz?Jak chor±giewka ,a tak sie nie robi \" co masz na mysli?