Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy27

jestem przeciętny i nieśmiały

Polecane posty

Gość ale z was...
komiczne jestes strasznie prymitywny i te twoje komentarze...sory ale kilka razy wdawalam sie z tobaw dyskusje pod innym nickiem i utwierdzam sie w tym co wczesniej napisalam

Gość ale z was...
niesmialy27 o takich jak ty i komiczne moja mama zwykla mowic: nie widziala dupa slonca

"komiczne jestes strasznie prymitywny i te twoje komentarze" lubie takie merytoryczne uwagi.. w sytuacji gdy adwersarzowi brakuje kontrargumentów :D:D

Gość niesmialy27
ale z was... nie widziała d..a slonca - nie zgadzam sie po prostu jasno mam określone czego chcę, nie moja wina że chce duzo, ale tez duzo od siebie daje i duzo od zycia oczekuje

"po prostu jasno mam określone czego chcę, nie moja wina że chce duzo, ale tez duzo od siebie daje i duzo od zycia oczekuje" + "nie chce szukac przecietnej ale widze ze na piekne nie ma co liczyc. co o tym myslec?" = sam się okłamujesz :classic_cool: szczególnie z tym dużo. Wiem że to bolesne przyznać się, że jest się nieudacznikiem ale nie musisz się wstydzić. My tu samo swoi i cię zrozumioemy :D 🖐️

Gość ale z was...
Nie rozumiem okreslenia "nie widziała d**a słońca" tak sie mowi o ludziach ktorzy maja wysokie wymagania w stosunku do kogos a sami pozostawiaja wiele do zyczenia

\" Nie rozumiem okreslenia \"nie widziała d**a słońca\"\" ona tez nie rozumie, ale mam mówiła, wiec powtarza :D

Gość ale z was...
och komiczne jestes taki super i w ogole

Gość niesmialy27
a ja wygralem zycie- majaczysz, oj majaczysz, po prostu jestem swiezo po rozstaniu i chyba na sile szukam, nie powiem zdolnosci do "rwania" na noc nigdy nie mialem a moze wlasnie bym chcial teraz tego. tyle

"nie widziała d**a słońca" bzdury :P na to jest to określenie''wyżej sra niz dupe ma''

Gość niesmialy27
ale z was... napisalem jak jest, jestem przecietny ale tylko z wygladu, cala reszta to inna bajka

Gość ale z was...
ty caly jestes z innej bajki.zycze powodzenia. pa

Gość i dużo dziewic
:classic_cool:

no wrażliwy to na pewno jesteś hmm dziwne te kobiety,patrzą na Twój wygląd nie dostrzegając tych lepszych rzeczy.... Bo Ty jesteś uczciwy patrzysz tylko na urodę ,reszte zaakceptujesz:)

ale z was... \'koboeta w czerwonym jest realistka... wiekszosc kobiet nie jest pieknych, a wiele jest też obleśnych... bo o siebie nie dbaja - nie ma brzydkich kobiet sa tylko zaniedbane. a idealy - tylko na wyretuszowanych zdjeciach\' Nie mówię o tym,ze brzydkie kobiety to takie,które o Siebie nie dbają. Ja o siebie dbam.Wręcz bardzo.Lecz urody nie mam.I mi nie mów,że nie ma brzydkich kobiet..a takie które o Siebie nie dbają\'.Są przeciętnej urody i są te brzydkie. :) Ja należę do tej brzydkiej.Przeciętnej.Zwykłej.Jak cchesz Se nazwij.

w sensie,że lubie Cie w wersji'' drapiezna brunetka'',a nie w wersji ''jestem brzydka nawet w berecie'':O:P

A nieśmiały, na czym polega Twoja nieprzeciętność w innych aspektach niż uroda. Zaskocz nas...

"bzdury na to jest to określenie''wyżej sra niz d**e ma''" Sami - nie niszcz jej wspomnien z dzieciństwa :D

Ktoś jej musiał powiedzieć prawdę zastanawiam sie czy o ŚW.Mikołaju już wie :O

Gość co topik to samo
sami lize dupe komiczne odwrotnie i wszedzie wp...sie tamari. zalosne. wezcie zaluzcie sobie klub wzajemnej adoracji albo cos bo to jest wk...

pierdol sie i naucz sie pisac po polsku:-O no sami u mnie ok, patrze wlasnie na bielizne na allegro:P

Gość co topik to samo
sama sie pi...ol suko