Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy27

jestem przeciętny i nieśmiały

Polecane posty

Gość Ju......
Oj, Kwiatku, jakbyś nie wiedział. Raz jesteś miły, raz wręcz przeciwnie, niegdy nie wiadomo, czego się można po Tobie spodziewać. Mam nadzieję, że to tylko Twój kafeteryjny wizerunek...

no dobra bo faktycznie jeszcze wyjde na jakiegoś niezrównoważonego psychicznie. nie zamierzam sie zadawac w zadne \"związki\" z kobietami i tyle. z tego powodu kazda dostanie po glowie ktora sprobuje sie do mnie za bardzo zbliżyć. czy wszystko jasne? poza tym jak komik lubie sobie jaja porobic - to tylko kafeteria ;) usatysfakcjonowane wyjasnieniem? jakies nieścisłości? postaram sie wyjasnic

bla bla bla ty poprostu czepiasz sie jak jakas baba, bez powodu najczesciej, chyba ci sie nudzi wyraznie pisz normalnie z ludzmi i tyle wczesniej byles fajniejszy:)

Tamari, na serio nie pisze na pomaranczowo, kurna ile sie mozna tlumaczyc z czegos czego sie nie zrobilo do cholery

Gość Ju......
No własnie. A Ty myślisz, że kobiety tu wchodzą po to, żeby sobie poderwać faceta? Od tego - jak już - są portale randkowe czy czaty. A chamstwo bez powodu mile widziane nie bedzie.

Kwiatek czy ja sie do Ciebie próbuje zbliżyć?nie, a ja dostaje najczęściej od Ciebie po głowie,co jest śmieszne bo wiesz ze na atak odpowiadam atakiem. Unikajmy sie jak sie nie mozemy dogadać i po sprawie.:)

Sami, jak mi sie czyjs poglad nie podoba to go jade. mnostwu osob sie narazilem juz na kafeterii. np. z singielek juz mnie 2 razy wykopywali :P

i po prostu czujac sie anonimowo moge sobie pozwolic na wiecej niz twarza w twarz :P (a kogo lubie to mu nie dokopuje ;) )

Gość Ju......
Skąd wiesz, Tamarcia? A nuż...:P

naprwade nie musicie sie tlumaczyc ze nie jestescie tu zeby kogos wyrwac/zapolowac ;)

Pieprzysz 3 po 3 kwiatek ja Tamari i komiczne piszemy to co nam sie nie podoba danej osobie,od razu,a nie tak jak Ty, Po co ja Ci to pisze jak i tak nie załapiesz

Gość Ju......
Trzymajcie się, miłego dna Wam życzę.:)🖐️

pisze bo mi sie nie podoba i tyle. zreszta smietnikowych topow na kafe nie brakuje :P

Malowane lale nie każdemu pasują Ja tez ma swój typ i nikt mi tego nie zabroni. Jednak od kilku tygodni nie myślę o tym aby z kimś być. Nie żebym był gorszy od innych ale doszedłem do wniosku że coś takiego mi nie będzie pasowalo. Ja jestem niezależnym bawołem i nie odpowiada mi bycie w stadzie

Gość Ju......
Cartoon, korzystając z Twojej wizyty... Czyżbyś przypadkiem nie przechadzał się w sobotę, 8.11.2008 po 15.00 koło krzywego domu z pewną ładną dziewczyną?:D Jak nie, to masz w swoim mieście sobowtóra, wiesz?

Gość Ju......
Sorry, że na forum pytam, ale nie mam Twojego maila, bo zmieniłam skrzynkę.

W soboty to ja w domu siedzę. Nie byłem u fryzjera od kwietnia tego roku więc mam na całej glowie dłuższe włosy Gdyby to był piątek to jeszcze można by przypuszczać że to od kursu tańca idziemy w tą samą stronę Chociaz w sumie nie bo teraz mamy zajęcia w innym miejscu więc tym bardziej mnie tam nie było

Gość Ju......
Aha. Dzięki za wyjaśnienie. :) Ten ktoś też miał dłuższe włosy, do ramion prawie, miał czarny płaszcz i chyba jasny sweter pod spodem. NIeważne zresztą, i tak Cię kiedyś wypatrzę.:P

Gość Ju......
Nie, mieszkam gdzie mieszkałam. A w Sopocie raz byłam tylko właśnie wtedy.:P Mógłbyś na chwilę udostępnić maila, to coś Ci napiszę, jeśli pozwolisz...

Gość Ju......
Nvm, muszę zmykać, wysłałam Ci maila, tyle że adres z pamięci pisałam. Jeśli doszedł, to odpisz w wolnej chwili, proszę. 🖐️

hm, jak tak patrze to niezlego głupka z siebie robilem nieraz. cóż, debilne forum z czlowieka debila robi szczerze mówiąc :P znikam stąd chyba na dobre bo szkoda sensu i energii na przesylanie literek :P