Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorothea24

NIE SAMĄ DIETĄ CZŁOWIEK ŻYJE!!!

Polecane posty

Serio??No widzisz jaka za mnie sierota:) Ps.Co do zdjęć wobec tego podesłałam raz jeszcze:) Co do gór to pewnie Madziu ze nadrobicie , tylko musicie się zmobilizować i kto wiec może wy i my i jeszcze Klaudusia nasza i reszta dziewczynek i będzie cacy:)

Witam! Pisze do Panstwa z malym problemem i zapytaniem. Przez 3 miesiace bralam tabletki antykoncepcyjne YASMINELLE z powodow zdrowotnych skonczyla ostatni blister i bylo to 2 listopada. 5 dni pozniej odbylam stosunek bez zabezpieczen. Nie mam okresu do dnia dzisiejszego czy mozliwa jest ciaza??

My i tak wiele miejsc ominęliśmy bo zwyczajnie nie było na to czasu :) ale pewnie tak jeszcze wrócimy - w sumie planujemy już dziś tyle ze tak całkiem zimą- mniej więcej luty - marzec :) Kto wie może do wtedy znów będę chudsza i jeszcze ładniej będę wyglądała:)Chciałabym:)

to było do poprzedniego postu:) ze chlopa tez zabierzemy! oj a ja jakbym chciala miec55 kilo, mmmmmmmmmmmmmm to takie glupie ale babom sie zawsze wydaje ze beda szczesliwsze z kilkoma kilogramami mniej:) jestem głupia baba chociaz szczesliwa

No ja bylam nie raz ale jako nastka a moj luby nie, nam to blizej do morza, 3 h i juz, z reszta ja zawsze kochalam takie wygrzewanie sie na sloncu i szum morza, ale juz od roku marze o gorach, jakims lazeniu, innych widokach, czyms innym od morza. Ale obiecuje wszem i wobec a szczegolnie naszej patriotce ze wezme go w nasze polskie gory w przyszla zime, slowo harcerza ;)

Nieee, ja chce porzucac sie sniegami i pozjezdzac na sniegu na pampersie, uwielbiam to :) I wogole po tych wyjalowionych zimach angielskich chce sniegu, bede chlonac go oczami!!!!

No dokładnie .My nawet sanki planujemy kupić , bo na tych jabłkach do zjeżdżania to tyłek chce odpaść;/ i na tych sankach chcemy ze skoczni zjeżdżać:) Moze nie z samej góry ale jednak:)

no ja tez tesknie za sniegiem...ale zdanie ze na wedrowke po gorach najlepsza jesien- podtrzymuje! w ogóle sie zbieramy powoli, co?

Pampers to ma taka gabke parocentymetrowa wiec pewnie tak nie boli jak jablko...Na pewno jesien jest slicza ale innym razem. Oj i tym milym akcentem powoli ide spac, poczekam jeszcze az Klausik sie odsmierdziocha hehe

Helllołłł Girls! jak pranek ? Widze,ze wczorajjj dłuugo ,do poznej nocy sobie pogaduchy fundowałyscie:) Dorotka thx za foteczki:):):) Życze Wam milutkiego dnia i zmykam na zakupy! paaaa Kobietki

Dzien doberek Panieneczki :-) Pamietacie mnie jeszcze??? Na wstepie chcialam ślicnie pseprosić,ze mięęę tak dłuuuugo nie było. Ale za to dzisiaj sie zobowiązuje to wysłania obiecanych fotek na email do Klaudynki,Dorotki i Desperki(bo te emaile mam :-) ) ....chociaz Adorinka tez mogla by sie adresikiem podzielic to miala by te wątpliwą \"przyjemność\"poznac mnie \"z gęby\" jak to Klaudia napisala ....heh Ale do rzeczy....powiem Wam,ze od mojego ostatniego wpisu tutaj dopiero wczoraj wieczorkiem na momencik doslownie bylam na kompie.... Tak to moj okupowal,bo sie nawrócił na pewną gierke,ktora mu sie dawno znudziła,ale mniejsza z tym.... Wczoraj w ogole cale popoludnie spedziłąm u mojej mamy,bo bidna jest troszke rozchwiana emocjonalnie i chcialam ja nawrócic na własciwy tor....(na marginesie,nie wiem jak Wasze mamy,ale moja dosyc narzeka w tej jej menopauzie,mam nadzieje,ze u mnie to jakos łagodniej bedzie przebiegało) W ogóle Dorotka wiesz jak Ci zazdroszcze tego Zakopca??Bo sie okazało,ze moj w Mikołajki ma robote,znaczy sie,no każa mu przyjsc do pracy,bo jak to mu szef określil,jego umiejetnosci sa nieocenione i mus jest zeby był..........i w ten oto sposob moje piekne plany krupowkowych spacerkow(tudzież boczusiów i karczków[jako,ze ja rowniez mieso-lubna]spełzły jak na razie na niczym) :-( :-( :-( Ale poza Dorotka moze pozostałe kobietki pochwalily by sie swoimi \"osiągnięciami\" andzejkowymi???? Ja z moim M w zasadzie nie planowalismy zadnych wypraw ani imprez z racji tego,ze mamy żałobę,ale jakos tak wyszlo,ze w sobote wylądowalismy u wczesniej(jakies kilka dobrych stron)wspominanej przeze mnie ciotki ,mieszkajacej za miastem moim \"pięknyn\" i wrocilimsmy przed 3 w nocy..... I znowu bylo smiesznie....Na mnie ogolny klimat zadzialal jakos podejrzanie(ale to chyba zła mieszanka była)bo w sobote mialam ciągoty barmanowate-znaczy sie wpadlam na \"genialny\"pomysł robic sobie drinki z nieco niefortunnego połaczenia(wódka + piwo) a ohydne co to bylo,az na wymioty zbiera,ale chyba mi sie pomieszało z deczka w glowce ,bo chyba ze 3 razy taka mieszanek pilam....Jednak (co ciekawe) w ogolnym rozrachunku prawie nic mi nie bylo po tym.... Chociaz przyznam,ze w niedziele bylam zmarnowana mega,nie zeby jakis kacor czy cos,bo zadnych objawow typu krecenie,glowa czy cos nie mialam tylko bylam jakas taka z deczka wczorajsza..... A tak poza tym moj szanowny @ ma sie pojawic w ciagu najblizszych 48h co powoduje,ze jestem jeszcze bardziej\"wiedzmowata\" niz zwykle :-D :-D :-D ........no i moja dieta lezy na przysłowiowych łopatkach,bo od 5 dni nie jestem w stanie sie ograniczyc z niczym a ruchu pozza praca i z powrotem mam tyle co do lodowki po żarcie :-( A ja jak nie dołoze chociazby 4-5 razy w tygodniu po min 40 min cwiczen to figa z makiem a nie schudne................. Wiec ogolnie w tej kwestii u mnie to aktualnie TRAGIKOMEDIODRAMAT Hm..............no to sie rozpisałam.........Jakos tak hurtowo troche....ale no mowie Wam jaka wsciekla dzisiaj jestem i paskudna to szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doooobra...............ide juz sobie,nie truje wiecej.... Miłego dnia i pozagladac na emaile,bo zaraz wyszpera jakies foto i powysyłam..:-)

Ja nie chce podawac maila tu wiec jedyne co to niech mi dziewuchy przesla dalej... Mam taka chcice na slodkie, masakra, zjadlam porzadne sniadanko niskoweglowodanowe a teraz zerkam na szuflade ze slodyczami, zaraz sobie w zastepstwie galaretke robie, eh... jestem zla, czemu nie moge wpierniczac jak moj chlop i trzymac wage 😭 U mnie w chacie zima, mam nadzieje ze kolesie od pieca dzis przyjda...

Czesc Magdusia i Ayati. Nooo ayati gdzie Ty sie podziewalas? co do fotki to ja moze tym sposobem co Madzia- od Dziewczyn poprosze ,by mi przeslaly i bede ciebie widziala a jak chcesz moje na maila Ci tez przesle... Madzia bo jak Ci zinno-bo masz w domku lodoweee to tym bardziej organizm chce wegli. Moze owsianke sobie zafunduj -sycąca i zdrowa z cynamonem i jakimś owocem:) Co do mojej zmiany ciał-nie podoba mi sie,ze nie mam juz takiego sprezystego jak latem ciala- glownie brzuch .nie ,ze popadam w panike ,ale chce popracowac nad tym :) noo i zmykam po herbate bo ograniczam picie kawy buziaoolki

dziendoberek:) ja mam dzisiaj dzien wyładowany po brzegi, więc tylko na max godzinkę do was wpadłam;)Jedziemy do Dublina i po raz pierwszy w zyciu spotykam sie z wszystkimi ludzmi z pracy chlopa. Tylko ja bede obca, reszta sie zna od wieków a ja moze z widzenia kilka osob;/ musze na ten czas wybudowac sobie gigantyczna pewnosc siebie, namalowac urode, wybrac buty- wiecie very important stuff to do! Adorinka, ja mam dokladnie to samo z brzuchem, jeszcze niedawno jak napiełam to wszystkie mieśnie było widać, a teraz jakas buła galaretowata. Niby nie odstaje ale samo to ze sie jakos tak trzesie- fuj Ayati ładna z ciebie dziewucha:) oczywiscie blonsyneczka:) ja tu chyba jedyna ciemnowlosa jestem madzia a czy ja mam twojego maila zeby ci wysylac wiadomosci?bo nie pamietam

Ayati, ja po takim drinkowaniu to bym miala kaca jak Berlin! Pamiętam że raz napilam sie sliwowicy z piwem. I więcej z tego wieczoru nie pamietam

Dolaczam sie i ja:) Po dluuugiej nocce bo w sumie to posmigalam spac ok 23:00 na kanapie. Luby mnie obudzil ok 2 bym smigala do lozia i tak przespalam do jakiejs 11:00:D Chyba organizm sie domagal... No ale dzisiaj wolne i mam ambitny plan ugotowania... bigosu. Wiem, wiem, taka potrawa pojawiajaca sie na forum o dietach?????? No ale to bedzie taka wersja udomowiona light bo tylko kapucha, kawalek kielbaski i pieczaruchy. Taka kapuscinka. Dorotko - 🌻🌻🌻 nooo i sie minelysmy. Mam nadzieje, ze zawitasz dzisiejszym wieczorkiem to sobie poklikamy. Ja smigam na aerobik wieczorem na godzinke:) Trza ruszyc dupsko...Aaaaa a zdjatka pierwsza klasa. Ja uwielbiam Zakopane i wreszcie musze sie tam wybrac kiedys... klaudus - z tym kalendarzem to nieglupawy pomysl. Tylko nie zalej zolnierko po wyjscy z \"woja\" :) Nooo a co do dzisiejszego spotkanka no to styl musi byc. A ladnej pani nie musisz malowac bo jest umalaowana na stale:):):) ayati - kolejna blondyna dolacza do sagi.... :) A to zdjecie z wezusiem to odwazne. ja to taka tchorzliwa blondynka jestem:) To dla orientacji ja tez wysle zaraz jakas fotusie... Madziulko , Adorinko - jakies plany na dzisiaj??? Czy praca praca?? Czy zakupy, odpoczywanko? Madziu - jak Twoje bieganie?? Podziwiam bo ja w ta zimnice to bym chyba w biegu zamarzla:P Noooo lece szykowac ten \"bigosik\' w wersji lekkiej:)

mozesz wrzucic troche pokrojonej w kostke piersi z kurczaka- tez fajnie i lekko i ...bigosowo;) ja sie ucze salsy z kursu na youtube- w ramach codziennej dawki ruchu;)i wicie co sie okazalo? ze mój chłop z byla dziewczyną, wieki temu chodził na kurs i wszystko wie lepiej! DLAAAAACZEEEGO? to przeciez chlopy maja byc kaleczne a nie my....hihihi

Ayati, dla ciebie zalozylam sobie nowego meila :) magdalejna@onet.eu tak wiec ty albo kto tu teraz patrzy a ma fotki to prosze o przeslanie go do mnie!!!!

No, w koncu zamowilam mojemu miskowi prezencior, na bank sie ucieszy chociaz pierwsze pytanie bedzie ile dalas hehe. Teraz planuje jak wyprawimy jego urodziny, nawet wam nie moge powiedziec bo tu jeszcze zerknie, cholipka no... Teraz smigam pobiegac i przy okazji do banku, tzn pobiegne do banku hehe