Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna zdesperowana

Miałam około 100 randek z internetu ktos ma takie doświadczenia?

Polecane posty

Ciekawa jestem czy ktoś ma takie doświadczenia. Przez kilka lat z przerwami byłam na 2-3 portalach i z moich obliczeń wynika że miałam około 100 randek. Większość znajomości kończyła sie na 1 randce, czasami na 2. Były tez krótkie romanse. Gdybym od początku wiedziała że tyle tego będzie to bym robiła jakieś notatki i może książkę bym napisała :D:D Wszystko wskazuje na to, że w końcu znalazłam miłość życia - przynajmniej na najbliższy czas.

Gość a jakie na przykład
książkę napisz;)

Gość już ktoś napisał jest do kupi
enia gosiaczek39

Klaudka na razie jest super i wszystko wskazuje na to że będzie to długi związek, ale nigdy nie ma pewności ile czasu bedzie trwał związek.... tak mi sie napisało

Nie były to wcale byle jakie randki. Żebym umówiła sie na pierwsze spotkanie facet musiał spełniać kilka warunków. Przede wszystkim wygląd zewnętrzny - często jednak fotki były troche przekłamane. Poza tym podobne oczekiwania co do znajomości, musiało sie dobrze nam pisać, musiał reprezentowac jakis poziom. A jednak... długo trwało zanim znalazłam ta druga połówkę.

Gość ja miałam z 50

Bywało, że kilka dni pod rząd mialam codziennie randki albo 2 w ciągu dnia. Czasami 4 czy 5 chciało sie umawiać jednego dnia - to tak na początku jak sie zalogowałam i byłam tam nowa. Mój facet oczywiście nie wie że az tyle tego towaru "przerobiłam". Sam tez troche randkował ale na pewno mnie nie przebił :P

xxyyxx - skad możesz wiedzieć czy jestem puszczalska? Miałam 100 randek a nie 100 kochanków

Gość ja spotkalem sie tylko z jedna
dziewczyną z "internetu" i mysle ze to wlasnie TA... jestesmy razem od ponad roku i jest naprawde sympatycznie 🖐️

Gość to pisz chetnie poczytam
co to byli za jedni, ja sama mialam okolo 30 i glownie niewypaly :P

Gość mam doświadczebnie
ale nie takie. Ja najpierw troche pisze z facetem zanim pójde na randkę, ty chyba za szybko chodziłaś na spotkania

Gość na powazniee
ja tez mialam okolo 100 randek ale w ciagu roku i jeszcze nie znalazla tego na dluzej :-) ale sie nie poddaje. I wcale to nie znaczy ze jestesmy puszczalskie bez sensu podsumowanie :-)

Owszem zdarzyły mi sie romanse ale wcale nie tak duzo. Poza tym zawsze miałam uczciwe zamiary, nigdy nie zaliczyłam faceta dla samego zaliczenia. Poza tym mam 40 lat i wiadomo że w tym wieku nie chodzi sie tygodniami za rączkę, tylko szybciej przechodzi do konkretów.

Gość **sami*****
to TY atrakcyjna?co kiedys wklejałas swoje zdjecie ?

Gość popica
hej ja mialam moze ze 200 a moze wiecej , niepamietam wszystkich, po pewnym czasie mi sie to znudzilo wszyscy szukaja taniego bzykabnia wyjechalam za granice i tam znalazlam zupelnie z innych klimatow za miesiac mam slub:) polaczki sa fatalni...

Gość na powazniee
pisanie dluzej niz dwa tygodnie to bez sensu, potem sie okaze ze chcesz uciekac po 5 minutach, zdarzalo sie ze pisalam misiac , nawet dluzej ale nic z tego nie wyszlo, z paroma w ciagu dnia pisalam i na wieczor sie umowilam :-)

Większość facetów - około 90% to przystojni po studiach robiący karierę około 30 -stki bardzo mili i niestety napaleni na doopę - dlatego wiekszość z nich odtrącałam. Zdarzali sie małolaci ok. 25 lat Znalazłam faceta coprawda bez studiów, ale za to zakochał sie od pierwszego wejrzenia, jest ciepły, czuły, miły, wesoły i.... ma boskie ciało i jest nam cudownie. Trzeba byc cierpliwym i się nie poddawać, szukać do skutku. Ja tez juz wątpiłam..

tak to chyba ona, i w koncu znalazla :D

Tak sami - pamietasz mnie ! miałam topik że atrakcyjne nie maja sznas na stały związek - jednak mają :D:D

ja wlasnie poluje na tych okolo 30 wyksztalconych ale nie do bzykkania

Ja też uważam że bez sensu jest długie pisanie. Przecież 1 minuta w realu więcej daje niż tygodnie pisania. Takiego pisania to ja juz nie liczę, mnóstwo osób poznałam tylko wirtualnie. Zlikwidowaliśmy z facetem nasze konta i jesteśmy "czyśći" nie kusi nas żeby tam wchodzić, zaglądać. Na razie odcięłam się od tego i bardzo bym chciała żeby udało się na dłużej - na naprawdę długo. Męczyło mnie juz takie życie.

Gość PRINCESS From ENGLAND
Zdesperowana, ja mam nadzieje,ze niedlugo dobije do twojego wyniku:) Juz mi malo brakuje! CZemu zaraz RUCHAWICA? Czy kazde spotkanie musi sie konczyc seksem? JA tez sie lubie spotykac i tez zazwyczaj konczy sie na 1 spotkaniu. Teraz z BlackAnglikiem sie spotykam:) ;p

Gość w czym problem
jestem facetem i zaliczyłem sporo babek własnie dzieki internetowi. cudowny wynalazek :D:D:D:D:D:D

16:14 [zgłoś do usunięcia] to pisz chetnie poczytam ja wlasnie poluje na tych okolo 30 wyksztalconych ale nie do bzykkania A bzykanie w trybie późniejszym? Bo tak zupełnie bez bzykania to smutno :D taki związek chyba nie ma szans na przetrwanie...? :P

atrakcyjna czy z tymi 100 innymi od poczatku wiedzialas ze chca tylko dupy? bo ja widze ze chlopy klamia, gadaja tak tylko zeby do wyra zaciagnac

bzykanie tez jak najbardziej ale nie samo :P

Różnie było. Niektórzy od razu mówili że nie chca sie wiązać na stałe, inni niby nic nie zakładali - co ma byc to będzie, ale jak traktować poważnie np. 28 kawalera bez dzieci, który chce mieć w przyszłości własne potomstwo a ja juz mam i nie chcę więcej. Często jednak nie było chemii po prostu, troche przekłamane zdjęcia. Ale jedno musze przyznać, wszyscy byli mili, kulturalni i w 99% miło spędziłam czas na kawce czy spacerze