Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość catherinaa

kochane co lepej sie prezentuje .diadem czy drobne kwiatuszki wplecione we wlosy

Polecane posty

Gość catherinaa

przepraszam widzialam ze cos o diademach bylo ale nie okwiatach :-) mam sredniej dlugosci wlosy troche za ramiona ciemy braz. i zastanawiam sie czy odwolac diadem w salonie i we wlosy wplesc takie malutkie sztuczne kwiatuszki ( jeszcze niewiem dokladnie jak to wyglada) czy zostawic wlasnie diadem. dodam ze sukienka jest jednoczesciowa z jakby gorsetem rozkloszowujaca sie ku dolowi bez podpinan zadnych ozdobbiona srebrnymi naszyciami. bylabym wdzieczna za sugestie :-)

Gość catherinaa
dodam ze welon tez bedzie:)

Gość bez obrazy....
ale dla mnie diadem to szczyt kiczu...

moja kolezanka miała welon a z przodu ŻYWE kwiatuszki wpięte na kształt wianuszka. Wyglądała uroczo. Myślę ,że i kwiatuszki i diadem mogą ładnie wyglądać, byle zachować umiar!

Gość tańcząca z kotami
jeśli diadem nie jest diamentowy to szczyt wiochy. Dajcie sobie spokój niespełnione księżniczki z tą tandetą. Najładniejsze są naturalne kwiaty we włosach i tyle.

Gość jak jest tak rzadko
tak, bo od razu widać, ze to cyrkonia, a nie diamenty:O wyluzuj

Gość Biedna biednaa
Nie podobają mi się diademy .... :(

Gość blackcat
oczywiście że widac że to cyrkonie a nie diamenty :o Wogóle jak można taką tandete na głowe wkładac :o Droga sukienka, elegancka oprawa ... i tandeta na głowie z tanimi cyrkoniami :o

Gość catherina
a to faktycznie na jakies wkatuzki sie zdecyduje ale to chyba raczej sztuczne:-) bo nie sadze zeby zwiedle we wlosach ladnie wygladaly:-)

jak wybierzesz ttwałe kwiatki wcale nie zwiedną. moja świadkowa miała we włosach ..wyleciała mi z głowy nazwa. Podobne do róż, duże, białe.. Świetnie wyglądały do końca weselq.

Gość catherinaa
heh dzieki.niestety biale odpadaja bo suknia ni jest biala tlyko wpada lekko w ecri.

ja tam bede miala diadem i juz hehe :D a jak nie on to takie spineczki wepne we wlosy z cyrkoniamy takie kwiatuszki do koka, tyle ze ja bede miała rozpuszczone i spiete w jakiegos malego koczka na górze włośy z przodu :D Ale to sie jeszcze zobaczy hehe :D

moze eustoma??? te kwiatki ;) Mi sie tam diadem podoba i wcale nie uwazam to za szczyt kiczu i tandety !!!ale to jeszcze zalezy o jakim mowa.... Jezeli jest delikatny to slicznie wyglada na ciemnych wlosach...wszystko tez zalezy od sukni....

Gość catherina
o to dobrze bo nie do konca sa biale wiec beda pasowac:) to coprawda we wrzesniu ale jakos nie daje mi to spkoju

Diadem pięknie wygląda na ciemnych włosach i pasuje do takich właśnie sukni, jak twoja. Sama miałam diadem do sukni białej ze srebrnymi dodatkami i wyglądało bardzo dobrze. Niektórzy z kafe widzieli zdjęcia:-D

wszystko zalezy jak ty bedziesz w tym wygladala. zalezy jaki typ urody masz, jaka suknie i jaka fryzure. sprobuj z welonami, sprobuj z kwiatami i z diademem. i wtedy wyrobisz sobie opinie, a nie pytajac obcych osob ktore nigdy cie na oczy nie widzialy

Gość catherinaa
szkoda ze wszystkie fotki sa z samymi kokami postarzajacymi o bez welonika:-) ja szukam tylo takich driobniusienkich aby na rozpuszczonych i ladnie ulozonych wlosach gdzies umiescic.

Gość wandzia z krakowa
Mnie diademy kojarzą sie z pożal się Boze niespełnionymi ksieżniczkami. Jak masz ciemne włosy, to powpinaj w nie białe, delikatne kwiatuszki. Wygląda to swieżo, młodzieńczo i bardzo uroczo.

Gość Sama sobie popatrz
Do autorki: rozejrzyj sie na stronie, którą podałam. Szukałaś jedynie diademów i kwiatuszków we włosach, toteż podałam linki. A na tej stronie jest tego więcej. Zadaj sobie trochę trudu, kochana, zamiast jojczyć :/

Gość catherina
przepraszam :-) poprpstu nie znalalzma tam tego czegos co siedzi w mojej wyobrazni ale bardzo dziekuje :-)

Gość bbbbbbbbbbbbbb
Już lepiej diademik niż takie wiesniackie kwiatki na żabkach albo wsuwkach... Dziewczynce do komunii można tym włoski podpiąć, ale nie pannie młodej na ślub...

Gość catherina
tak wiem ogladam wszystko tam. chyba zostane przy samym weloniku:) nie bedzie dylematu

Gość pytamipytam
Lojj...cos tu wieje mocheramiiii:(