Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donnaaa23

facet wybral nizsza brzydszaa ja czuje sie okropnie

Polecane posty

dobra dobra:P sciamniac juz umiesz:P co jeszcze porafisz:P pokaz,ze masz to uwierze:D hehe no najwyzej moga zostac moja kolezaka:P te kurduple:P

na 1 randce powiedasz:P to co robisz na 1 randce??:D moze to mnie na poczatek zadowoli:P hehe jestem otwarty na propozycje:P a i co ze mnie bylby za facet gdybym si eo Twoj wiek bilologiczny nie zapytal:P ehehhe na 1 randce:P

na pierwszej randce możesz sobie na mnie popatrzeć i np.o wiek zapytać - 22 mam - teraz mi napisz , że nie dość , że kurdupel to za młoda (albo gorzej - za stara :D ) - no ewentualnie buziaka na pierwszej randce możesz dostać ;) To moje propozycje.... Zadowolony?? hehe :D

hehe:P wiek idealny:P popozycja ranki tez mi si ebardzo podoba:P zaloz tylko szpile i moze CIe zauwaze:P eheheh

heh - może ja ciebie zauważę, a może nie :P Musiałbyś się mocno postarać - muszę już kończyć , ale o randce nie zapomnę - mam nadzieję , że jeszcze gdzieś tu się spotkamy na jakimś miłym topiku - pozdro ;) 😘 heh

Jesli nie to bylo mi bardzo milo,nawet ,ze jestes Kurduplem:P hehe mnie ciezko nie zauwazyc:P no chyba,ze jak strus chowasz glowe w piasek i nic nie widzisz:P hehe mam nadzieje,ze na 2 randce:P jesli takowa bedzie,juz sie pokazesz :P przynajmniuej buzke:P heeh Pozdrawiam i kolorowych zycze:*:D

co do tematu... wiem, że kwiatek mógł Was troche zbulwersować, ale ma troche racji w tym co gada... ja miałam cudownego chłopaka, byłam go pewna - tak jak wy piszecie, ze swych pewni jesteście, kochał mnie bardzo, było to widac na kazdym kroku, ale... nawet się oświadczył (bylismy ponad 2 lata) był zazdrosny o to, ze sie za mna oglądają, za to, ze znam kogos kto jest przystojniejszy... itp. i jak to sie skonczyło - przeraźliwie bał się, że go zdradze i mnie zostawił dla brzydszej... tak, dla dziewczyny, która była od niego wyższa, pochodziła z małej wioski i nie była zbyt piękna... koledzy chyba mu zazdrościli i tez sie przyczynili do tego zerwania, bo mu wymyslali że go zdradzam! wierzcie mi, ze po rozstaniu byłam zła baaaardzo, ze na wierności źle wyszłam! ale teraz wiem, ze to było dobre, że przynajmniej nie miałam nic sobie do zarzucenia! a sama tez jestem zdania,z ę zbyt piękni ludzie są niebezpieczni w związkach! mam znajomego, który jest cholernie przystojny i zmienia panienki jak rekawiczki, jedną obraca za plecami drugiej... Ludzi mający świadomość swojej dużej atrakcyjności lubią ja wykorzystywac... nie jest tak zawsze, ale często!

Gość czytajac ten temat
nie moge oprzec sie wrazeniu ze chlopcy (nie panowie) ktorzy sie tu wypowiadaja maja wygorowane wymagania co do swoich partnerek a ciekawa jestem czy sami maja cos do zaoferowania poza bujna wyobraznia i zbyt wysokim mniemaniem o sobie. latwo jest wam klasyfikowac kobiety na piekne i brzydkie i przypisywac im konkretnye cechy lacznie z tym ktora jest latwiejsza.co do autorki tematu to czy jestes pewna ze kobieta dla ktorej rzucil cie facet jest od ciebie brzydsza? to moze byc tylko twoje subiektywne odczucie? a moze ma od ciebie lepszy charakter? jest inteligentniejsza? itp. zastanow sie

irrenka... kurde,wlasnie takie syt mnie zaskakuja,a sam wiem,po sobie,ze facet czesto mysli czy kobieta go zdradza,ale ma nadzieje,ze tego nie robi,nigdy nie ma 100% pewnosci... Jesli sie zareczyl,to szkoda,ze tego ni edokonczyl,w koncu jestes łądna,bo sama siebie tak opisujesz,czyli cos w tym musi byc:) Wiem jedno,przynajmniej teraz tak sadze,ze gdybym mial ladna kobiete u swego boku i bym sie znia dogadywal i widzial u niej to samo,to n apewno bym jej ni e opuscil dla mniej atrakcyjnej lub takiej co sie z nia dogadac nie moge ,a jesgt np atrakcyjniejsza... Ale sa rozni faceci i rozne gusta...dlatego swiat jest nieprzewidywalny ps do ostatniego posta...kazdy facet ma cos do zaoferowania:)

Pascal przede wszystkim mężczyzna musi ufac swojej kobiecie i jeżeli nigdy nie miał z jej strony sygnałów, ze mogłaby go zdradzać, to nie wolno mu tak bardzo kolegom wierzyć! a poza tym fajny facet musi miec choć troche pewności siebie :) a nie fujara co w każdym widzi zagrozenie! ...i taki jest mój obecny :) od niedawna mąż :D Pascal wszystkiego dobrego!! 🌻 ❤️ Pozdrawiam!!

Zapamietam to sobie:) pewnosc siebie i zaufanie czy jakso tak;] No jak fajnie,ze w koncu spotkales swoja druga polowke:) Super Dzieki i tez Pozdarwiam:)