Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donnaaa23

facet wybral nizsza brzydszaa ja czuje sie okropnie

Polecane posty

Gość black raven
hehehe dobra,moze ten kartoflany nos zrozumiem etc ale wzrost?!:D co ma wzrost do wygladu?!to jakies chore stereotypy,naserio!:D kto to w ogole pisze?pustaki z krainy beauty?bo sadze ze wszyscy z was to zajebiste przystojniaki,no adonisy :-O nie twierdze ze jestem brzydka bo sa rozne komentarze na moj temat,niektorzy twierdza ze jestem przepiekna,inni ze ladna etc ale nie mam jakos wyja skurwialego anioleczka tzn gigantyczne wary obciagary,wielgachne oczy i milimetrowy nos,mam wszysto srednie i normalne a i tak sie wielu osobom strasznie podobam :-O wiec nie rozumiem po co tak pierdolic :-O skoro ile ludzi tyle gustow...

"jesli to ta niby "brzydka" przyprawi ci rogi? toż to bedzie podwojny cios. nieprawdaż" patrz moja wypowiedź z 21:02 :classic_cool:

Gość obiawiam sie ze
kwiatek na tej swojej "filozofii" moze sie kiedys przejechac.

"malo kto poleci na brzydką, tak po prostu, wiec one nie maja KOMU dawac d**eczki poleci ...jak mu da to poleci ( sa tacy co tak mysla i robia)" ale wiedz dziewczyno ze facetowi NIE STANIE przy brzydkiej :D no chyba ze twarz gazeta zasłoni :D i sie spije :D

Gość kwiatek ile ty masz
lat bo twoje podejscie jest bardzo naiwne.

Gość black raven
Santo Subito a po chuj ci zdjecia moich kolezanek?:-O

wynika z tego,ze łądne nie beda mialy nigdy męza:P hehe dobre...

Gość innaa babaka
ale wiedz dziewczyno ze facetowi NIE STANIE przy brzydkiej no chyba ze twarz gazeta zasłoni i sie spije hahha jak mu wezmie do ust to mu stanie i to od razu:O

Pascal, spoko. 1 naiwny tekst wobec naiwniaka-bluzgacza Santo to pikuś ;) a ja mam 32 lata :P

yyy black chlapnelas cos ,ze tak wa;isz przeklenstwami czy to u Ciebie norma??

Gość pppppppppppp
kwiatek, a Tobie przy tej Twojej brzydkiej staje? :o

Gość black raven
hehe mija 10minut po dziewiatej a pustaki znalazly sobie dobry temat do konwersacji :D napierdalac kto ladny,kto brzydki...boze....jak to ma byc polska rzeczywistosc to ja chyba wyjade do Izraela bo sie tego czytac nie da...:-O

"kwiatek, a Tobie przy tej Twojej brzydkiej staje? " nie mam obecnie zadnej i w brzydkich nie gustuje a to byla mala prowokacyjka w celu wybadania co kto mysli ;)

spoko,spoko...kurde obawaim sie ,ze jestem tutaj najmlodszy:P wszyscy sa doswiadczeni zyciowo,a ja co...;] Santo wyglada na spoko goscia,ale to net,wiec tu nie ma co sie do kogos przekonywac lub nie...

Gość kwiatek ile ty masz
a sadząc po twoim pisaniu to wydawalo sie ze nie masz wiecej niz 20 lat a tu tyle lat i takie podejscie. :O

ciekawe tylko czemu Santo i black raven tak sie wk...wili :D czyzby oni mieli kompleksy :D ;)

Gość black raven
nie,ja nie klne ale czytanie takich bzdur wywoluje u mnie takie efekty ze klne jak szewc :-O nie znosze pustych ludzi...dla mojego faceta jestem najpiekniejsza na swiecie,tylko ja jestem w stanie Go podniecic etc a tu kretyn smie pisac ze jego dziewczyna jest brzydka?!:-O to skoro jest takim pasztetem dla ciebie to po chuj z nia jestes!?no odpowiedz!po to zeby ja ranic?! Za moim "brzydka" 2 lata latala i nigdy Go nie zdobyla,nie mogl byc z osoba ktora Jemu sie nie podoba zeby jej nie ranic :-O a tu pustak kierujac sie lękiem rani dziewczyne..:-O

"a sadząc po twoim pisaniu to wydawalo sie ze nie masz wiecej niz 20 lat a tu tyle lat i takie podejscie" sie troche przezylo, slyszalo i widzialo to sie nie ma specjalnie zaufania...

"dla mojego faceta jestem najpiekniejsza na swiecie,tylko ja jestem w stanie Go podniecic" jak bym sie odpowiednio przebral za kobiete to nawet ja bym twojego faceta byl w stanie podniecic :classic_cool:

Gość black raven
Kwiatek to raczej ty masz kompleksy :-O nie jestem skurwialym idealem,chociaz dla wielu owszem...ale slowo kompleks jest mi obce :-O a ty dla mnie jestes zwyklym skurwysynem skoro masz takie podejscie:-O no prosze cie :-O byc z pasztetem?!po chuj?!zeby ja ranic?!zeby oszukiwac?!:-O

Gość black raven
Kwiatek hahaha dobre :D ogladalam z Nim nie jeden film i w ogole mu nie stawal!:D ciekawe:D chyba musialbys stac sie mna :D :P mam na to zywy dowod :P

brat 🖐️ szczerze mowiac sobie myslalem ze fajnym prezentem bylaby sliczna mikołajka na Gwiazdkę ale cos troszku leniwy jestem zeby sie postarac ;)

powiem tak bogaty,biednego ,anoi syty glodnego nigdy nie zrozumie...mysle,ze ta dyskusja nie ma wiekszego sensu:P hehe a co do facetow:P ja jestem jednym z wielu,ale wiem jedno(kobiety obecnie nie mam),jesli ktos mi sie nie podoba,nie ma mozliwosci,zeby cos mnie z ta osoba laczylo...a zmieniac na brzydsza to juz paradoks

"chyba musialbys stac sie mna " spoko, niejedna piekna agentka uwodzila niejednego męża/faceta :D ;)

Gość czatencja
do dziewczyna w szpilkach - owszem i ladne i brzydkie podchodza do zycia z wlasciwym sobie typem wrazliwosci - nie przypisuje cech ludzkich epitetom :typu ladna jest taka, a brzydka siaka - zauwaz jednak ze zwykle czyta sie rzucil mnie dla brzydszej, grubszej - a nie rzucil mnie dla laniejszej chudszej - sugestywna to zaleznosc.....itp.....nie wiem czy sie rozumiemy? pozdrawiam wszystkie ciche myszki a za rogiem aferzystki :)

"ogladalam z Nim nie jeden film i w ogole mu nie stawal!" czyli grzeczny twoj chłoptaś jest wyjątkowo :classic_cool: