Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donnaaa23

facet wybral nizsza brzydszaa ja czuje sie okropnie

Polecane posty

nie wiem napatwde,gdyby byla wysoka i taka se z wygaldu to bymsie zastanowil,mala i takj se nie ma mowy

gustuej w wysokich kobiuetach:P musze sie przejsc na jakeis zawody:P siatkowka ,koszykowka;P

Gość ona z netu
wiem jakie baby facetow nie interesuja, bo mam w pracy stara panne, ktorej nie cierpie ma 5 lat, jest nizsza ode mnie, wlosy obciete po mesku, ubiera sie wylacznie w naciagniete sztruksy w kolanach, adidaski, nie uzywa kosmetykow - tak ona nie ma kompletnie w sobie KOBIECOSCI i do tego jest niesympatyczna strasznie, tragedia :(

Gość ona z netu
ma 35 lat mialo byc no i jest zazdrosna o mlodsze, ladniejsze kolezanki :P Pascal a widziales film RRRRRRRRRRRRR ? :P

pewnie gdybys dobrze to rozegrala to ,mozliwe,ze moglbym sie zakochac:P ale wiem jedno:P musze uwazac na podstepne kurduple:P i do tego ladne:P...mozesz byc jednym z nich:P a jak jeste sladna to na pewno bym sie obejrzal i zajrzalk Ci w oczy:P raz jak zobaczylem pewna kobiete i patrze jej w oczy to prawie byl sie polamal w kolanach:P serio mowie to mogla byc ,milosc od pierwszego wejrzenia,ale poszedlem dalej:P debil jestem :P trzeba bylo sie zatrzymac,ale to bylo na przystanku autobusowym:P takie niebiskei oczka:P moze to byly soczewki na wabik :P hehe

ona zauważyłaś taką prawidłowość , że im mniej zadbane kobiety tym mniej uprzejme - czasami mam wrażenie , że one siebie i tak nie lubią i uważają , że make up, ciuchy itp. i tak im nie pomogą (a to jest błąd moim zdaniem) a to niezadowolenie przekłada się na kontakty z innymi ludzmi, szczególnie kobietami , a te zadbane lubią się malować, ubierac itp. bo lubią siebie i zwyczajnie sprawia im to przyjemność... - to takie moje osobiste spostrzeżenia - niekoniecznie najtrafniejsze :P

Gość ona z netu
to jest komedia i tam wystepuja wysoka "pieknosc" haha jak bedziesz mial okazje to zobacz - zona wodza :D

co do tej kobiety wspolczuje takim...szkoda mi ich po prostu,ale widocznie same sobei zgotowaly ten los... kobieta musi byc kobeica:) od gory:) wlosy,buzia(cala) tulow,nogi wszystko musi si eporuszac jak kobieta ,a nie jak facet,ladn e pachniec to tez b wazne:) usmiechac sie:) to jest bardz,bardzo,ale to bardzo wazne:)...

zona wodza powiedasz??:D wysoka pieknosc:P zaarz bedzie moja:D hehe a jakei posiadasz ovczeyta??

Gość ona z netu
niunia masz racje, wyzywaja sie w pracy ile wejdzie sluzbistki, bo nie maja do kogo sie przytulic, do kogo wracac a do tego z niej cnotka niewydymka, bo nie bylo frajera, ktory by na nia polecial :P wstretne babsko i z wygladu i charakteru, jej nawet make up nie pomoze, taka ciepla klucha - jak mnie Panie Boze stworzyles :o

Gość ona z netu
niestety pora na mnie, bo rano trzeba wstac, fajnie sie z Wami wymienialo uwagi i spostrzezenia, niunia i Pascal dobranoc :)

ciepla klucha??:D:P eheh dobre:P az zobacze co na ten temat w necoie pisza:P hehe kobieta ma bcy kobieta:D

hehe uwazaj,zeby Ci jakis wysoki amant ich ni e zabral dla siebie:P ehhe

heh nie boję się - wysocy nie zwracaja podobno uwagi na "kurdupli" - nie wiedzą co tracą :P , ale to ich sprawa....

to ja nie zwracam uwagi na kurdupli takich jak Ty,inni podobno si e uganiaja za malutkimi,ale nie wiem czemu,toz to komicznie wyglada:P

wiesz co Pascal - nie znasz się - tyle napiszę... Niech cię tylko gdzieś spotkam - zmienisz zdanie - będziesz bez szans :P:P:P i to z takim kurduplem...:D:D

nie mieszkam w Polsce:P ejehhehe nie boje sie Ciebei:P hehe choc Kurduple sa z reguly fajne:P i czesto ladne z buzki:P ... Kurde:p jak mnie w sobie rozkochas zki porzucisz ,to Cie bede musial zabic;P eheh

jak mnie nie pokochasz to ja ciebie będę musiała zabić - widzisz ile nas łączy - socjopatyczny charakter... to już coś :D:D:D

jak ja Ci moge pokochac:p co masz do zaoferowania??:D ja mam np 196 cm wzrostu:P i dlugiue nogi:P heeh

ladnej bzuki:P fajnych piersi:P(jedrnych) pupy niczego sobiue:P i mozgu n aswoim miejscu:D masz to wszystko>??