Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donnaaa23

facet wybral nizsza brzydszaa ja czuje sie okropnie

Polecane posty

Pascal 😠.... a tak ogólnie to w czym problem (sorry jeśli nie doczytałam ) laski cię nie chcą bo jesteś wysoki ( to raczej nie możliwe, im wyższy tym lepszy - nie tylko moja opinia chociaż ja szaleję za takimi powyżej 185) czy ty ich nie chcesz bo za niskie??

Gość ona z netu
Facet ma MESKOSC w sobie, to przede wszystkim sposob bycia, gesty, to jak siedzi itp.... no rozumiesz, to nie moze byc "ciota" :P

szczerz?? nie zalapalem tego zartu:P hehe chyba,ze to ni ebyl zart:P heeh musze poszukac u wujka Google:P oin wie wszystko:P

ona - no "ciota" raczej mało ma wspólnego z męskością i ogólnie z facetem :D , ale np. już na takie subtelności jak sposób siedzenia nie zwracam uwagi

kwiatek - nie doceniasz rodzimych piękności - rozejrzyj się tylko... ;) a 183 jest już całkiem ok :D

Gość ona z netu
niunia lubisz jak facet siedzi nozka na nozke i raczki splecione? bo ja takich widzialam fujjjj ale jak siedzi w rozkroku jak normalny facet to dziala na wyobraznie :P lubie pewne gesty u facetow, np. pewien sposob jak poprawia wlosy, zwracam uwage rowniez na spojrzenie, poczucie humoru echhh jest tego duzo na co sie zwraca uwage swiadomie badz nie....

Gość nie od dzis wiadomo
że prawdziwy facet zaczyna się od 185 cm wzwyż. :classic_cool:

niunia,odpowiadam zawsze szczerze na pytania...niskie mnie nie krecajak te wysokie...nie wiem czemu,po prostu widez wysoka na horyzoncie i trace glowe od razu:P wiadomo,ze jesczze musi cos miec,ale wysoka u mniue ma zawsze pierszenstwo mam 196 cm wzrostu ... styl siedzenia?? rozwin to prosze cie;]

Gość ona z netu
no i w ogole ze znanych osob podoba mi sie Artur Boruc :)

nóżka na nóżke - to już troszkę jak to wcześniej ładnie ujęłaś "ciota" - tacy nie znajdują się w sferze moich zainteresowań :)

Pascal - musiałbyś poznać mnie :classic_cool: - niskie (w moim wypadku raczej średnie) są ok ;) Artur Boruc jest ciacho , ale brzydko sięostatnio zachowuje

Gość ona z netu
facet musi byc troche macho a troche ugrzeczniny, taka mieszanka ;) wiekszosc kobiet nie lubi facetow, ktorzy sie wylacznie podkladaja tzw. pantofelek, facet MUSI miec swoje zdanie, czulosci tez nigdy dosyc no dobra wystarczy bo powstal obraz IDEALU :)

nozka na nozke:P no co wy dziewczyny:P ja tam czasami jak siedze to sobie lubie jakas inan poze przybrac zalozyc noge na noge:p ale nie jak kobieta:P troche inaczej w stylu faceta:P czytajac to stwierdzam,ze kobiety zwracaja uwage nawt u faceta na to jakiego koloru ma sznurowki,nawet jak ich nie ma:P

Gość ona z netu
Co do zachowania Boruca to tez tak uwazam :( jednak on ma w sobie to COS co pociaga, to tak dla przykladu :)

gdybys miala 176 a nie 167 nto bm chetnie Cie poznal:P ale na herbnatke moge wpoasc:) no facet to facet swpoje zdanie miec musi:P Boruc?? kawal zawodnika i dobry bramkarz,ale ostatnio tez mi sie nie podoba to co o nim pisz,jesli to jest prawda wysokie chyb a odeslzy z dinozaurami:P kobiety oczywiscie;]

Gość ona z netu
Pascal odwdziecz sie i na co zwracasz uwage u kobiet? jak typowy samiec i oczy, biust, nogi do nieba czy jednak intelekt tez jest wazny? :P

ona - dla mnie oruc to taki typ "niegrzecznego chłopca" , ma taki bunt wymalowany na twarzy, pociągający - owszem

a niska kobieta jak patrzy na wysoka i odwrotnei>?? ma jakies poczucie ze jest gorsza??

hmm...nigdy nie czuję sięgorsza - jestem tylko niższa, ale nie gorsza - wzrost to nie wszystko , liczy się chyba też figurka, buźka itd.

wypowim si eczemu nie:) dla mnie na poczatek liczy sie wzrost:) musi byc wysoka:) pozniej uroda:) tak naprawde wszystko jets wymalowane na twarzy,oczy ,usta nos policzki wlosy(musi miec wlosy jak kobieta nie jak facet,czyli dlugie) tyle do urody,a co do wnetrza i rozumu,to wiem jedno,gdyby nie umiala sie smaic z moich zartow to bm je nigdy nie wzial:P po prostu tylko madre i inteligentne osoby potrafia czasem smiac sie z rzeczy,dla innych niezrozumialych...jednym slowem ladna i glupia odpada,ladna i madra to moj ideal,ktoregoi szukam od 23 lat i na razie chyab takiego nie spotakelm(czyt. nie pzonalem,bo wierze ,ze przynajmneiej jedna jest na Swiecie:P)

Gość ona z netu
streszcze to jeszcze tak: uroda jest wazna, bo przeciez jak mamy wybrac miedzy np. A. BORUCEM a WOODY ALLENEM to wiadomo, ze 99,9% pan wybierze przystojniacha, jednak jest to wylacznie wtedy jesli za kryterium przyjmujemy urode, jesli dodamy do tego intelekt, osiagniecia, kase to jest wiele innych czynnikow, ktore decyduja kogo wybierzemy, ALE................ i tak wiadomo, ze jesli w gre wchodzi MILOSC serce nie sluga i wybierzemy tego, ktorego najbardziej KOCHAMY nie patrzac na powyzsze elementy :)

buzka sie strasznie liczy,na moim przykladie chce to stwierdzic,pozneij npo piersi,pupa nogi figura od dolu do gory jest milyem dodatkeim do pieknej buzki:P przynajmniej u mnie,wiadomo,ze piekan buzka i np cialo dramat tez sie zdarza,wic nbaj;lepiej buzka fajna i cialo tez nienajgorsze modelka fajna rzecz,ale one sa zbyt chude

Gość ona z netu
Pascal jesli tak bardzo zwracasz uwage na wzrost, to zakladasz, ze w nizszej sie nie zakochasz? i co dla Ciebie oznacza niska? bo ja mam 169 cm

Gość ona z netu
no dobra to uroda a wnetrze? nie pociaga Cie kobieta, ktora jest taka sobie a ma WSPANIALA OSOBOWOSC? zakladasz, ze w takiej sie nie zakochasz?

dziala to tak,ze z malymi nie nawiazuej w sumie kontakow i dlatego mam taka nadzieje,ze w takeij sie nie zakocham...zycie jest zbiegiem okolicznoisci i do tego niezliczonych i moze bcy tak ,ze 155 i si ezakocham,ale prawadf jest taka ,ze idealem jest 180:D jestescie małe kurduple:P po wzrost trza bylo stac:P

Gość ona z netu
niunia - nie mam kompleksow, latem nosze fajne szpileczki - tylko paseczek i fajnie to wyglada, licza sie proporcje, bo zyrafa na szpilkach to tez nieciekawie wyglada....

Gość ona z netu
Pascal w mezczyznach gustujesz? :P 180cm ? moj chlopak jest tylko troche wyzszy ma 190 :P

ona mój wzrost teżmi pasuje - ten tylko się tu mądrzy i czepia :P Jak mnie kiedys spotkasz to się zakochasz a ja powiem , że jesteś dla mnie zbyt wysoki :P :P :P - bedziesz kiedyś ryczał w poduszkę przez "kurdupla" ... :D:D:D