Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donnaaa23

facet wybral nizsza brzydszaa ja czuje sie okropnie

Polecane posty

"zauwaz jednak ze zwykle czyta sie rzucil mnie dla brzydszej, grubszej " oj naiwniaki - przeciez 80% takich tematow to provokejszyn ;)

powiedzcie mi jakich facetow wybieraja ładne kobiety?? Chyba nie ma na to odpowiedzi?? podobno przystojnych?? ale wiadomo,ze musi byc cos wiecej...rozmawiaamy o ludziach,ktorzy maja mozg na swoim miejscu i wszystkei zew znaki na to ,ze sa ladne lub przystojne kto si epodejmnie odp na to pytanie

Gość czatencja
a co jest zrodlem prowokacji? naiwniaku co pewnie nie zna znaczenia slowa konoatcja a jest jej kontynuacja - ide sie poseksic z mezam - dobranoc(czyt prowokacja) hehehe zegnam:)

Gość czatencja
to bylo do kwiatka nawinie wierze ze dalej jest:P

\"powiedzcie mi jakich facetow wybieraja ładne kobiety??\" przede wszytskim zaradnych, czułych, dobrych, odpowiedzialnych, kiedy trzeba zdecydowanych, gotowych byc u boku kobiety kjiedy tego ona potrzebuje, wspierajacych kobiete, stabilnych emocjonalnie (czyt. wzgledem niej), potem atrakcyjnosc fizyczna sie liczy, potem pozostale walory, ale to juz malo istotne

"a co jest zrodlem prowokacji? " np. chęć dowiedzenia sie co inni mysla na rzuconą myśl? ;)

Kwiatek...Ty jeste s facet czy kobieta??:D heeh bo to co napislaes to normalka,moze cos innego ktos napisze?? cos oryginalnego czego nikt ni e wie :P

Pascsal - ładne kobiety mają różne charaktery i różnymi względami kierują się przy wyborze faceta ... nie ma jednej właściwej odpowiedzi ...

ok więc jako ładna kobieta wybieram facetów niekoniecznie z tzw."górnej półki" pod względem wizualnym - chociaż nie zaprzeczam , że musi mnie pod względem fizycznym pociągać ale typy jakie wybieram kompletnie nie wpasowują się w klasyczne kanony urody - bardzo lubię facetów tzw. "miśków" - czułych , delikatnych,wyrozumiałych i baaaardzo cierpliwych - omijam szerokim kołem wszelkiego rodzaju skóry, fury i komóry, złote łańcuchy, tonę żelu, bmw, itp.itd. - tak w skrócie

a wzrost ma dla Ciebie znaczenie,boi ja ma ten problem albo i ni e,ze jeste,m b wysoki i nade wszystko kreca mnie b wysokie kobiety

a gdzie reszta bandy?? wszyscy jzu wrocili do szarej rzeczywistosci??

Gość temat sie wyczerpal
zamykamy topik! :classic_cool:

\"a gdzie reszta bandy?? wszyscy jzu wrocili do szarej rzeczywistosci??\" reszta bandy sie rozeszla bo nudno jest 😴. ja sie musze nowego produktu uczyc a tu kuźwa mnie kafe co chwile odciaga 😠 ;)

"bardzo lubię facetów tzw. "miśków" - czułych , delikatnych,wyrozumiałych i baaaardzo cierpliwych " pasuje to do Twojego nicka jak ulał :D ;)

wzrost ma o tyleznaczenie , że wolałabym faceta wyższego ode mnie - mam 167 więc nie jest b.trudno takiegospotkać :)

hehe:P no coz wciaga ,wciaga:D heeh ja w sumie sie ostatnio lenie,ale co poradzic:P no i nuda mni etutaj przygnala:P... ciekawe czy sa jesczez jakies inne fajne fora tego typy...tylko dl akobiet oczywiscie:P

Gość o nieeeeeeeeeeeeee
tylko nie zaczynajcie teraz z panami typu bears!!!!!!!!!!!!!!!! :O:O:O😴

167:P czemu wikszosc kobiet stala w kolejce po rozum,a nie po wzrost:P hehe mam lipe:P

kwiatek - do nicka może i pasuje , ale w życiu to wcale taka niunia zemnie nie jest - dlatego szukam takiego trochę miśka ( nie mylić z kompletną fajtłapką ;) ) - tak dla równowagi - modlę się żeby ze mną wytrzymał ;) staram się troszkę zmieniać i uczę panowac nad lekko porywczym charakterem , ale średnio mi wychodzi :D

nie to nie jest malo:P to jest beznadzioejnei malo:P musze jechac gdzies gdzie sa wysokei kobeiety;D ale ja chce Poloke:D sa najlepsze:D obok brazylijek:P

Gość ona z netu
zadziwiajace jest to,ze nikt z bioracych udzial w tym temacie nie napisal podstawowej sprawy = mianowicie, ze skoro wybral brzydsza, nizsza itd. to moze po prostu z milosci, bo ja kocha...i nad czym tu sie zastanawiac, serce wybralo i tyle :o Pascal odpowiadajac na Twoje pytanie: powiedzcie mi jakich facetow wybieraja ładne kobiety?? - przede wszystkim MĘSKICH ;) a pod tym wiele sie kryje :P

niuniaaa - do mnie bys pasowala, ja mam 183cm ;) i niuń nie lubie tylko troche iskry kobieta musi miec ;) ale bez szaleństw, zrównoważona ma być ;)

ona z netu:P dzieki za odp:P jak umiesz rozwin mi tu i teraz Meskosc:P

"ale ja chce Poloke sa najlepsze obok brazylijek " Pascal, ja na Kobiete Swojego Życia biore piekna brunetke z Medellin. juz gadalem z chlopakami stamtad i jestem zafixowany :D :P ;) (podbno wybor jest niesamowity) ;)