Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donnaaa23

facet wybral nizsza brzydszaa ja czuje sie okropnie

Polecane posty

>> nie boisz sie ze ona sie zauroczy jakims przystojniakiem? Nie boje się. Znam swoją wartość, znam ją. Poza tym ona wie, ze jak mnie zdradzi, to ja się o tym dowiem, a wtedy bez słowa wypierdalam jej rzeczy z mojego mieszkania i nie ma nawet słowa tłumaczenia. :o Ale to oczywiscie czysto hipotetycznie, bo wiem, że mnie nie zdradzi ;)

hehe dobra dobra naiwniaki wiem co na WŁASNE uszy slyszalem i co widzialem a wy zycia nie znacie chyba troche chociaz nieglupio piszecie to wam przyznaje

Wole miec łądna i niech sie ogladaja,ale najwazniejsze jest to co o niej mysle i zeby jaj sobei wziac za zone,to musze ja naprawde dobrzer znac:)... Co do szans na zdrazenie to sie zgodze,ze procentowo mialby zdecydowanie wiecej,ale tym bardzij bym ja za to adorowal:D rozumiesz?? faceci by sie za nia ogladali,bo to normalne jak ktos jest łądny lub przystojny,ale malzenstwo na zdrowych zasadach do czegos zobowiazuje i jak napisal Santo jego zona mowi"nie dla psa kielbasa" takiej szukam:D a niech sie podoba inym to ni egrzech do Kwiatka

">> nie boisz sie ze ona sie zauroczy jakims przystojniakiem? Nie boje się. Znam swoją wartość, znam ją" i to jest dowod twojej naiwności Santo :P p...lenie o wartosci to sobie do kieszeni mozesz schowac :P

Gość czatencja
zalosne - Laski mysla ze jak maja ladny ryjek i figlarne cycuszki(mniemam, ze wiele pacynek widzi to w lustrze) to juz nic innego sie nie liczy - NIC nie musza....sa piekne - a to, ze sa wredne, zawistne, zimne wyrachowane....i NUDNE do bolu - to nie szkodzi przeciez sa piekne - wiec dlaczego facet oglada sie za nizsza - troszke pulchniejsz, z wiekszym nosem? to niezrozumiale? Mezczyzni nie chca miec przy boku figury woskowej tylko kobiety z krwi i kosci, z ktora spedza atrakcyjnie zycie:P Pisze to dziewczyna, ktora nie grzyszy uroda, ale osobowoscia calkiem mozliwe - ....hehehe pozdrawiam wszystkie slicznotki w kozaczkach - zauwazylam to w centrach handlowych ze teraz wystarczy je zalozyc by zadzierac nosa i czuc sie pozadana hahahaha !!!

"Co do szans na zdrazenie to sie zgodze,ze procentowo mialby zdecydowanie wiecej,ale tym bardzij bym ja za to adorowal" bys ja adorowal bo bys sie BAŁ ze ci ja inny schrupie naiwniaku kolejny :D a niezbyt ladnej nie musisz tyle poswiecic adoracji :D

Gość kwiatek to nie zapomnij
jeszcze porzadnie utuczyć swojej brzydkiej kobiety wtedy bedziesz mial jeszcze wieksza pewnośc, że cie nie zdradzi. 😴

>> znacie chyba troche chociaz nieglupio piszecie to wam przyznaje Zostałeś frajerze zdradzony, to teraz masz awersje do kobiet i ich nienawidzisz. Jesteś zakompleksionym dupkiem, z zerową pewnością siebie, zadowalasz się ogryzkami, na ktore ja nawet bym się nie wysrał, bo boisz się, że znowu zostaniesz zdradzony :o Chcesz, to sobie dymaj pasztety, a śliczne i sexowne dupencje zostaw nam, prawdziwym samcom alfa :classic_cool:

a i teraz mi przyszlo cos do glowy...jak chce zdradzic to i tak zdradzi,nie jets wazny wyglad kobiety,jedynie wiecej szans bedzie miala ta ładna,tak mi si eprzynajmniej zdaje...ale jelsi kobieta tak robi to juz jest wina głlowy czyt psychiki czy jak to tam nazwac;]

Gość a u santo jak zwykle
przerost formy nad trescia.

....sa piekne - a to, ze sa wredne, zawistne, zimne wyrachowane....i NUDNE do bolu ____________ po czym tak wnioskujesz? po tym ze napisala ze jest ladna a co w tym zlego?:P zna swoja wartosc ale to nie znaczy ze zarazz wredna tylko brzydkie sa milutkie i sympatyczne? dziewczyno idz powalcz ze swoimi kompleksami a jak sie ich pozbedziesz to wroc i naucz sie czytac:P

Santo ,zdradzony nie zostalem... chociaz pewnosci na 100% nikt nigdy nie moze miec :P a Tobie by sie wiecej pokory przydalo bo chlopcze jak mowilem zycia jeszcze dobrze nie poznales :P

Kwiatek;D piekna i madra to jest wyzwamie dla faceta,ale dla faceta nie dla Gamonia:) pewnie,ze bym mogl pomyslec,ze ma wiele okazji do zdradzenia mnie ,ale wierzylbym ,ze tego nie zrobila,jesli by zrobila znaczy,ze zly wybor albo cos bylo ni etak...

Gość nie no jak ladna
to zdradzi - kafe zadziwia mnie coraz bardziej. :o

Gość black raven
boze...co za herezje :-O ja nigdy nie widzialam brzydkiej dziewczyny,no moze stara pudernice ktora byla brzydka ale nie dziewczyne mloda...:-O co znaczy brzydota wg was?co musi miec brzydka osoba? :-O to jakies chore stereotypy :-O

>> a Tobie by sie wiecej pokory przydalo bo chlopcze jak mowilem zycia jeszcze dobrze nie poznales Doradzać chce mi palant, który uważa, że lepiej mieć brzydką babe niż śliczną kobiete? :o Śmiech na sali :D

Pascal - ;) zwracam honor :) Santo - jeszcze jakies bluzgi masz dla mnie? :P ( nie pasuja ci do nicka, wiesz o tym? :P )

Gość black raven
co znaczy brzydka?co znaczy ladna /piekna?:-O bo ja juz naprawde nie wiem :-O

a to nie jest tak ze takie niedowartosciowane dzieczyny czesciej daja dupeczki bo cieszą sie ze ktos je chce? a te ktore maja wymagania (czyli najczesciej ładne) nie pojdą z pierwszym lepszym kolesiem do łozka?

"co znaczy brzydota wg was?co musi miec brzydka osoba? " brzydka - np. kartoflany nos, nieladny usmiech, niesymetryczna twarz (gora-dół), nieciekawa figura, do tego niska starczy? :P

>> co znaczy brzydka?co znaczy ladna /piekna? Nie chce mi sie tłumaczyć. Powrzucaj pare zdjęc swoich koleżanek, to powiem ci, która jest ładna, a która nie :classic_cool:

"a to nie jest tak ze takie niedowartosciowane dzieczyny czesciej daja d**eczki bo cieszą sie ze ktos je chce? " hehe i to jest dobry argument przeciw brzydulom :D ale pamietaj- malo kto poleci na brzydką, tak po prostu, wiec one nie maja KOMU dawac dupeczki :D

wedelka dokladnie po co sie starac o jakas fajna ladna i madra ktora ma jakies wymgania a bron boze jakies zasady jak mozna miec brzydka ktora od razu uda rozlozy w radosci ze ktos na nia spojrzal? tylko poduszke na glowe z taka i heja panowie:P hihih widac niektorzy takie lubia liczy sie wnetrze tylko ...inaczej rozumiane:P

Gość czatencja
do dziewczyna w szpilkach - nie napisalam ze ladne za zimne, wyrachowane...itp ale wiele dziewczyn mysli, ze jak sa piekne - to juz przepustka i oczekiwania wobec wszystkich i wszystkiego - stad te tytuly facet wybral nizsza, brzydsza...itd - czytaj ze zrozumieniem bo smiem twierdzic ze to TY mas kompleksy - najwygodniej jest zasnac we wlasnej pewnosci....:)

Gość kwiatek a co zrobisz
jesli to ta niby "brzydka" przyprawi ci rogi? toż to bedzie podwojny cios. nieprawdaż? :classic_cool:

hehe i to jest dobry argument przeciw brzydulom ale pamietaj- malo kto poleci na brzydką, tak po prostu, wiec one nie maja KOMU dawac d**eczki poleci ...jak mu da to poleci ( sa tacy co tak mysla i robia)

a łądne kobiety w takim trazie zostaja same do konca zycia ,w takim razie?? taka puenta do tego:D to niech sie zglosza te łądne ,ktore nie maja faceta,pewnie nie ma takich... Kwiatek...yyy zwracasz mi honor?? dzieki...ale to tylko zycie,nic wielkiego...nie znam go nawet w 1% i nigdy nie poznam...i wiem,ze nigdy nie bede mial 100% racji