Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e233

CZYSZCZENIE KUCHENKI GAZOWEJ

Polecane posty

Gość ufff
ostatnio kupowałam 1.5 lit. zapas żelu w tesco za 20 zł

tez viziru używam a z niemieckich produktów to używam pastę wybielającą do zębów , bardzo skuteczna

niedługo muszę uprać mężowi szlafrok taki puszysty jest aż się boję co będzie po praniu ale wleję perwoll i zobaczymy, może dalej będzie puszysty

koleżanka mnie namówła żebym prała na odpowiednim programie delikatne swetry i udało się wcześniej wszystko prałam ręcznie, teraz już tylko biustonosz

Gość ufff
sprawdziłam też że jasne ( białe ) pranie wstawiam na bawełnę i na 70` i dodaję też ze dwie łyżeczki sody oczyszczonej . Kiedyś kupowałam wanisza do białego ,ale jakiejś wielkiej różnicy w czystości nie widziałam

Gość ufff
kurczę ja nawet płaszcz prałam w pralce i męża cały garnitur tylko na pranie ręczne i minimalna temp.

najpierw czyszcze kuchenke dobrym srodkiem odtluszczajacym (cilit bang, hg), wycieram na mokro, jak wyschnie przecieram odrobina oleju do rvs, blyszczy sie, nie ma smug i nastepnym razem latwiej sie sprzata :)

Gość ufff
a plam od palców po tym oleju nie widać? olejem smarowałam zlew metalowy ale szlak mnie trafiał i zmieniłam go na konglomerat

Gość ufff
moja mama zwykłym olejem smaruje , a rvs oznacza stal nierdzewną