Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwoaaaaa

on chce związek bez zobowiązań

Polecane posty

Gość czerwoaaaaa

nie chce sie wiazac teraz, bo tak mu pasuje, mowi ze za jakis czas, nie chce mnie krzywdzic tak mowi wiec stawia sprawe jasno, wiec mam czekac czy układac zycie z jakim innym typem, choc w sumie na tym juz mi mega zalezy:(

Gość sniegowa kulka
jesli Ci zależy to lepiej odejdź bo jeśli w to wejdziesz cały czas będziesz się łudzić ze on może się zaangażuje itd, a prawda jest taka ze pewnie się kiedyś zaangazuje... ale nie w znajomość z Tobą.

Gość całowicie czarny kot
co to jest związek bez zobowiązań? mówisz o seksie od czasu do czasu? jeśli tak, to przykro mi, ale to żaden wiązek...

Gość mojemalutkieserduszkoo
ale pewnie Ty sie nie powstzrymasz... zakochasz sie...bedziesz udawała ze panujesz nad tym.. ale bedziesz cierpiec! proszę nie rób tego

on Ci proponuje wyłącznie sex. Jeśli także tego chcesz- układ może Wam coś dawać. Ale... tylko w teorii. W praktyce- sex =emocje, kto się bawi z emocjami- bawi się żywym ogniem. Można się poparzyć, w niektórych przypadkach nawet śmiertelnie... Twoje życie jest jedno, wyjątkowe , niepowtarzalne, nie trąc go na byle co... znajdż kogoś, kto Cię pokocha cłaym sercem i z nim będziesz miała wszystko czego pragniesz.To naprawdę jest mozliwe- jeśli nie zboczysz ze swojej drogi.... Dbaj o siebie, chroń siebie, kochaj siebie....