Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska na rolkach

poznalam faceta o 8 lat starszego, mama mowi, ze to zle

Polecane posty

Gość kaska na rolkach

Ja mam 22 lata. On 30. Mama twierdzi, ze na pewno mnie wykorzysta, ze taki stary. Ogolnie jest zle nastawiona do tej znajomosci. A nawet go nie poznala. Czy naprawde fakt, ze jest starszy ode mnie 8 lat znaczy ze chce mnie tylko przeleciec?

Gość duell
ja tez mam męża starszego o 8 lat...zaczęlismy sie spotykac gdy miałam 18 lat...moi rodzice go od razu zaakceptowali...teraz jestesmy juz ponad 5 lat po ślubie...

Gość kaska na rolkach
Ma na imię Zygmunt i zapowiada przyjazdy i odjazdy autobusów na dworcu PKS w Rykach/Dęblina.

Gość kaska na rolkach
nie ma na imie Zygmunt i nic nie zapowiada:)) Jest zatrudniony w sklepie, zajmuje sie magazynem i fakturami. Znamy sie niecaly miesiac. Wiem to krotko, ale jak na razie jest naprawde w porzadku. Mama nie zabrania spotkan ale jest sceptyczna.

Gość duell
jestes przeciez dorosła i sama powinnas wiedziec czy chcesz z nim byc czy nie....wcale nie mówione ze jak tyle starszy to mu tylko jedno w głowie...uwierz :)

Gość Baśka z Wrocławia
Ma 30 lat i pracuje w sklepie ?????? Tylko tyle osiagnął w życiu ??? A co z dobrymi studiami. ?? Jak zamierza utrzymac kiedys rodzinę ??? Myślałam ze zakręcilaś się k. jakiegoś prawnika lub lekarza czy architekta, czlowieka inteligentnego , wykształconego, dobrze rokujacego na przyszlosc.A Tu jakiś magazynier. Wcale nie dziwie się Twojej mamie.

Gość kaska na rolkach
Studiow nie ukonczyl bo miedzyczasie znalazl te prace a studia w zupelnie innym kierunku przestaly mu odpowiadac. Poniewaz zajmuje sie w magazynie tez papierkowa robota, fakturami to robi teraz jakas szkole z ksiegowosci bo mowi, ze to mu sie bardziej podoba (wczesniej studiowal filologie). Moze nie ma mgr ale naprawde jest mily i cieply. A zreszta czy trzeba brac sie za samych adwokatow? Inne zawody sa bee? Wazne chyba, ze widac po nim, ze jest raczej dobra osoba. Zdazylam tez poznac juz jego rodzicow (przez ptzypadek ale jednak:)) i tez ladnie sie do mnie odniesli.

Gość duell
no i co z tego ze ma studiów?..no bez przesady..nie kazdy musi miec studia...i wykształcenie nie swiadczy o inteligencji czy nawet o zarobkach...bo teraz czesto magistry zarabiają mniej niz ci po zawodówce...

Gość no wg moich zasad
to o rok za stary, ale można jeszcze przeskoczyć i zaakceptować. Jeśli wam się ułoży, to za 20 lat się wyrówna, ja jestem starszy od żony 7 lat, ja przy niej odmłodniałem, on spoważniała, po latach niewiele się różnimy, 20 to sporo i raczej nie do przyjęcia, ale 8 lat , może być.

Gość kiedyś widziałem
"Ma 30 lat i pracuje w sklepie ?????? Tylko tyle osiagnął w życiu ??? A co z dobrymi studiami. ?? Jak zamierza utrzymac kiedys rodzinę ??? Myślałam ze zakręcilaś się k. jakiegoś prawnika lub lekarza czy architekta, czlowieka inteligentnego , wykształconego, dobrze rokujacego na przyszlosc.A Tu jakiś magazynier. Wcale nie dziwie się Twojej mamie."" heehehe dobre.na mydło od razu widac jakie niektóre kobiety sa pazerne.Boze chroń mnie od takich,a z wrogami poradze sobie sam.

Gość Baśka z Wrocławia
Jaka pazerność , o czym ty mówisz. Czy to źle kiedy młoda kobieta chce za męża inteligentnego ,dobrze wykształconego faceta ??

Gość amazonka stonka
ale pierdolenie

Gość matteHi
jeżeli chcesz dobrze dla waszego związku to przestać sugerować się radami z tego forum

Gość Baśka z Wrocławia
łoooo jejku co sie tak baby wnerwiliśta?? ja sama popylam mopem w stadninie koni w Sianowie Górnym ,jak trzeba dac koniom siana to daje a nawet i pod koniem posprzatm co sie tak wydzierata ludzie tez mam swoje zdanie co nie mogie?