Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkkg

TERMIN SIERPIEŃ 2009!!!

Polecane posty

smieje sie bo czasem mi sie wydaje,ze z tymi migdalkami wycieli mi cos jeszcze z glowki:))

Koteczek czyli teraz mozna powiedziec,ze przechodzisz ciaze ksiazkowa:):)mdlosci,nudnosci,oslabienie organizmu:):)Moze to znak ,ze i porod bedzie lepszy:):)

hehe w sumie racja :) ja tez boje sie porodu ze zaczne panikowac jak glupia jak sie zacznie i z tymi oddechami :O

a ja nie boje się porodu, co ma być to będzie! a tak w ogóle ost zaczynam miewac jakies zachcianki, codziennie pochłaniam słoik ogórków, albo zachciało mi się kaszy manny :-) a dzisiaj mój S. zrobił mi przyjemność i poleciał po ptasie mleczko i chupa chupsa :D a z tych biedronkowych ciuszków kupiłam jedne śpioszki zielone i żółty komplecik, skarpetek mam sporo bo nakupowałam jak w bierdonce były po 50gr za pare :P

Ja w koncu nie bylam :( kurcze a tak chcialam ale moj brat pojechal gdzies i dopiero teraz wrocil ciapa z niego ech ;/

dziewczyny kiedy najlepiej odczuwa się ruchy dziecka, gdy łozysko jest na której ścianie?

lewatywa to nic strasznego Ja swego czasu sama robiłam sobie lewatywę w domu :) poważnie :) Kopiłam sobie w aptece wlewnik gumowy i działałam hihihi

ja miałam dwie lewatywy przed porodem wywoływanym (jeden się nie powiodł), nie jest to przyjemne ale tez nic strasznego, trzeba tylko dobiec do łazienki :)

Anytram niestety ja nie wiem Issima wiem slyszalam ze lewatywa jest zdrowa bo oczyszcza nasz organizm z toksyn tak mi powiedzial lekarz pewnien ktory przez masowanie wyleczyl mi nerke:)

issima to odwazna jestes,choc ja chyba tez bym wolala zrobic ja sobie sama w zaciszu domowym a nie zeby jakas pielegniarka obca mi ja fundowala:):)A orientujecie sie ile przed porodem trzeba taka lewatywe zrobic?

czyli po samym zabiegu ,nastepuje wyscig z czasem:):)porazka jest,jesli lazienka znajduje sie na drugim koncu korytarza:):):)

cos kiepsko dzisiaj sie czuje:(ide spac a jutro do poloznej.dam znac co i jak,spijcie dobrze pozdawiamy!!!!

a jeszcze wieksza ak na zlosc wszystkie sa zajete:))ja tak wlasnie mialam :))ale moja mama wyciagnela na sile tych mniej potrzebujacych:))hehe

to nie działa aż tak szybko:) wszystko opisze Ja stosowałam wode z sokiem z cytryny woda temp coś ok 38 stopni no nie pamiętam ile dokładnie ale nie może być za zimna i za ciepła. Kładziesz sie na boczku wlewnik musi wysiec wyżej, w tyłek wkładana jest plastikowa końcówka i woda powoli sobie leci czuć i widać jak brzuszek sie powieksza. Potem trzeba było wytrzymać coś z 15 min (mi nigdy sie nie udało) To są moje doświadczenia z domową lewatywą:)

lokulek to szczescie ze mama była przy Tobie!! :) Uciekam spac, dobrej nocki Wam życzę!!

lokulek spokojnej nocy dla Ciebie i dzidzi:):)jejku to mozna sie jeszcze niezlego wstydu nabawic przed samym porodem:):)