Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkkg

TERMIN SIERPIEŃ 2009!!!

Polecane posty

cześć dziewczyny :) czy można się do Was przyłączyć ?? mam termin na 26 sierpnia i chętnie poczytam o Waszych opiniach apropo ciąży i w ogóle wszystkiego z tym związanego...:):):) ja również czytałam dzisiaj opinie na temat szpitali w województwie śląskim interesuje mnie Katowice i Chorzów :):) i bardziej przychylam się do Katowic :):) póki co :) pozdrawiam :)

...Witam ponownie kluseczki :) ...Witaj Spajk :) ...Widzę że dziś lubelskie tematy szpitalne królują :) :) :) fajnie sie macie wspólna cecha Was łączy :)... ...Alidżi szkoda że ja nie z Sos-wca ale mam męża z Będzina :) Więc w pobliżu bywam często u teściów i w Auchan czasami, jak zacznę rodzic u teściów to jest szansa że się spotkamy:) ...Widzę że tu nowa koleżanka FRECKLED Katowickimi szpitalami zainteresowana ja również, również :) :) :)...Nowe dziołszki wpiszcie się do tabelki :) Nick.........Miejscowość......Wiek.....T.porodu....Płeć .dziecka/imię GaGa_..........UK................29l......19.07.09.....? ./Natalia?Szymon! kiteczek999999999..wlkp.....27l.......30.07.09........ .?............? Jogi11.........śląsk..............23.........30.07.09... .......?...........? Majka15181...Glogów...........27l.......04.08.09........ ..?...........? NiLLi.......Ostrów Wlkp.........22l.......05.08.09........?....../....?..... Iwoneczka...lubelskie...........30l.......05.08.09...... ?.............? kapucha171...Pomorskie......19l.......05.08.09......... ?Zuzia lub Eryk lolcia26.........UK...........................06.08.09.. .......syn/antoś? Pikle.....Warszawa..............28l.......12-14.08...... ..?/Maria lub Jan Koteczek19833..świętoszów..25l......13.08.09.........syn /marcin Bebe B.............................27l........14.08.09.........?. ...........? Marzenie1508..warszawa..31l..15.08.09.syn Mikołaj/Wojtek/Bartek Asiaaaaa......Sosnowiec_Gwda.....22l...16.08.09... ....?...Paweł-Zuza anytram........Kołobrzeg......26l.......17.08.09.....?. ...Zuzia/Szymon Agula125....Janów Lubelski....29l......17.08.09.... ......?.... .........?.. Figlarna.....Gdańsk........................17.08.09..... .....?.............? Sympatyczna79...Wrocław....29........19.08.09...Julianna /Mateusz issima.............Pomorze.................20.08.09..... ....?.............? Tupa80.........Katowice........29l........21.08.09...... ....?.............? małaHPW........Bytom..........24l.......21.08.09..... ....?............?.... RedHairMama....Łódź..........29........24.08.09......An iela / Julian.... Monika26sz..Koło ...............26.......28.8.09...........?............?.... kropelkaaaa........Paryż.......27.......28.08.09....?..N atalia/Mateusz Kamila19_2908...Wwa....19....29.08.09.......syn...Maksym ilianJakub zelka_86.....Lublin........................03.09.09..... .....?..........?.. Sylwinka25....Jarocin...........25.......18.09.09....... ..?.............?

Do Alidzi,ja wlasnie znalazlam to o czym napisalam dzis w necie i z tego co wiem to w kilku wiekszych miastach dzialaja takie szkoly z taka usluga,sproboj wpisac w wyszukiwarke;Aktywna Mama i miasto w ktorym chcesz rodzic ,no i tam zobaczysz czy tez maja usluge DOULI,ja wlasnie czytam info na ten temat na innych forach,i jeszcze Do IWONECZKI,wlasnie sie dowiedzialam,ze na noworodkach na Jaczewskiego maja najlepszy sprzet w lublinie i podobno dziewczyny ktore maja komplikacje z dzidziusiem odsylaja wlasnie tam rodzic

Kurka ja też muszę poczytac o szpitalach ...choc tak naprawde jeden mam już wybrany...jak zdąże dojechac...:) ale poczytac o innych zawsze warto :) Koteczku ja też dzis coś zaczęłam sprzątac nie wiem co mi sie stalo, powoli leń ze mnie ucieka to dobrze :) Zelka czekamy na relacje z USG...tak lubię czytac Wasze sprawozdania z wizyt u lekarzy :) Miłego popołudnia :) :) :) :)

Witam ja wrocilam od tego lekarza i wiecie co mi pani w recepcji powiedziala ba kurde dziewczyna w moim wieku ale nie wazne :P powiedziala ze to jest prywatna klinika i wszystkie badania sa platne !!!! ale sie zdenerwowalam bo musze za badania durne ktore sa refundowane zaplacic 150 zl jejku ! bo oni tylko bezplatne skierowania wystawiaja pracownikom urzedu miasta ! :O SZOK. musze zaplacic 150 zl za badania i prawie 300 zl za wizyte we wt ;/ Lenka ******* wiesz ja tez jadlam duzo kiwi itd i bralam wit i zaczelo mnie swedziec faktycznie tez mam te luski i male krostki od drapania wscieklego hehe wieczorami :P

Tupa chyba wkleilas jakas stara tabelke,bo ja juz dawno sie wpisywalam a tu sie nie widze:(((

witam wszystkie panie, podczytuje was od jakiegos czasu tez mam termin na sierpien, to jest moja pierwsza ciaza i boje sie troche jak to wszysko bedzie i czy poradze sobie....

Witam kobitki i 3 nowe forumowiczki:))) U mnie dzisiaj troszkę pochmurno ale byłam dzisiaja na długim spacerku i mam lepszy niż wczoraj humor!!!!!! ***przesyłam wam linka na fajny wozek a wy co o nim myślicie? http://www.allegro.pl/item572626820_nowosc_2008_cronos_2in1_niesamowita_waga_8_kg_wow.html co prawda nie lubię takich kólek wole pojedyncze ale może..... *** co do cyckow to ja mialam duże b albo małe c a teraz mam napeano duże D i jestem załamana bo nie lubię takich dydelków wielkich wolę malutkie cycuszki a i tak moje zwykle wydawały mi sie wielgachne - ja chcę biuścik B.

dzięki za przyjęci e do Waszego grona :) do PyZa1986 damy radę,tak myślę,to również moja pierwsza ciąża :) ale jakoś do tej pory wszystko szło zgodnie z planem,więc co może stanąć nam na przeszkodzie?...:)

musimy dac rade :) ale mnie to troche przeraza a nie mam z kim o tym pogadac,

ja nie naj lepiej znosze ta ciaze, mam pytanie jak to jest wkoncu z tymi terminami i tygodniami???? bo widze ze kazdy ma inaczej, ja mam termin na 14.08 i jestem w 17 tyg a inni maja pozniej termin i tez im tak wychodzi???? nie kumam tego w zab......

my tutaj mamy wpisane skonczone miesiące ciązy liczone od ostatniego dnia miesiączki. Ja normalnie jestem w 20tyg i 5 dniach ciązy ale w stopce mam 19 bp to są skonczone tygodnie- a kiedy ty mialas ostatnia miesiaczke?

kiteczek999999999 czuję się dobrze,apetyt jest- to znaczy dzidzia rośnie hehe i ja też :):) ;-) po ciąży będzie wracanie do formy póki co grzeszę jak mam tylko ochotę :P PyZa1986 jak nie masz z kim pogadać? wyrzucaj z siebie co Ci leży na sercu... zobacz ile fajnych i pomocnych dziewczyn tutaj zagląda :):):) na pewno pomożemy :)

freckled wlasnie dlatego sie odwazylam do was napisac bo wybajecie sie bardzo przyjazne i takie cieplo jest na tym forum :)

pyza masz 28 dni cyklu? jak tak to dane ponizej: Prawdopodobna data poczęcia:21-11-2008 Szacunkowa data urodzenia:15-8-2009 22 tydzień rozpocznie się:24-4-2009Obecny tydzień 17

a co do piersi to ja zawsze mialam takie malawe i teraz tez nie za duzo urosly niestety chodz mam nadzieje ze jeszcze troche podrosna...

ja noszę miseczki c ale obawiam się ,że lada moment pobiegnę do sklepu po biustonosz nowy :) a jaki mąż zadowolony hi hi :)