Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtfbvf

O co mu chodzi? Nie rozumiem tego

Polecane posty

Gość gtfbvf

Dalam 2 szanse swojemu znajomemu, gdyz o nia prosil. Od tego momentu tylko raz ze mna rozmawial i tyle:O Chcial sie spotkac, kazal podac termin, ktory mi pasuje. Kiedy to zrobilam napisal,ze przykro mu, ale nie ma czasu i spotkamy sie kiedy indziej :O od tego czasu minely juz 2 tygodnie, a jedyna proba kontaktu ze mna byly 2 slowa na gg na temat mojego statusu:O:O O co chodzi temu czlowiekowi? Nie rozumiem ludzi:O:O

Gość buhahahahahahahahaha
olal cie i tyle

jak juz dostal szanse, to uniosł sie dumą. Chcial sprawdzic czy zdola Cie przekonac do siebie, a jak juz to zrobil, to pomyslal, ze nie Ty bedziesz decydowac, co on ma robic. Takie jest moje zdanie.

to raczej o co tobie chodzi? znajomy to znajomy... ze znajomymi się chyba codziennie nie spotykasz, an i codziennie nie rozmawiasz... bo to właśnie tylko znajomi chyba że chodzi ci o "znajomy" znaczy liczysz, że on cię chce poderwać :O to chyba widać, że to tylko twoje marzenia

Gość gtfbvf
a ja wygralem...-------> masz racje, nie bylismy do konca tylko zwyklymi znajomymi, chociaz nie doszlo do niczego wiecej. Liczylam faktycznie na to,ze zacznie sie jakos starac o mnie. Pisal,ze mu mnie brakowalo, ale nic ztego. ;)

Gość gtfbvf
do niczego nie doszło oprócz małego lodzika w pubie :-)

Gość cxcc c
z lodzikiem denny podszyw:O:O naprawde go polubilam jak czlowieka i faceta, a on mnie zawiodl-tyle

Gość taka moja rada
chodzi mu o to że wie o co mu chodzi :)..a że akurat nie pasowalo w tym terminie to będzie prosil o inny termin..i tyle :D

Gość gtfbvf
Nie wiem czy zaproponuje innym termin. Ja juz nie bede sie mu narzucala, bo to nie ma sensu:(

Gość marioooosh
Chcial Cie chyba sprawdzic i jak juz sprawdzil to olal:(