Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistrz sexuu

co wybrac?kobiete czy taką lalke?

Polecane posty

Gość ślicznotka2000
o ile kłopoty ze zrozumieniem rozmówcy można ci wybaczyć, o tyle takie słownictwo to już niewybaczalne prostactwo prymityw i do tego zazdrośnica :-P

Gość nie kompromituj się ..
mistrz sexuu - czego mam zazdrościć? Wypinania się .. ? Właśnie to mnie bulwersuje ... Bo należę do tego samego gatunku .. :P Czy to nie kompromitacja? Tak ślicznotka nikt nic nie rozumie .. grunt, że buty sobie sama kupisz ... Gratuluję! :P I czego tu zazdrościć? Nicku, czy jak? bo nie rozumiem ... Chciałam zauważyć, że w necie takie nicki z reguły należą do tych, którzy w świecie wirtualnym chcą poczuć się wreszcie jak ktoś zupełnie inny ... Robiłam takie badania nawet .. do mojej pracy ... Największe maszkarony nazywają się cudami świata .. Piękności nie muszą w necie ... Zachwytów w realu mają wystarczająco dużo ...

Gość ślicznotka2000
może teraz przeprowadź badania nad tym, jakiego pokroju ludzie przypierdalają się do innych w necie i stosują osobiste wycieczki do anonimowych osób :-) zapewne będą to jacyś zakompleksieńcy :-D

Tak zapewne ślicznotka ... Każdy chciałby się wypinać, ale ... no właśnie nie wiem ...? :P A może tych butów zazdroszczę ... Tak to na pewno o te buty chodzi ... :P

Gość ślicznotka2000
co ty tak z tym wypinaniem??? dziwna jesteś... też myślę ,ze to o buty chodzi :-D

No to ustalone :D

Gość i ja takze
Mysle ze ze slicznotka sie tak oburza bo wlasnie jej facet ja wymienil na taki model lalki:)))No bo ja nie wytrzymalbym z taka babka do ktorej mowisz zdanie a ta jak karabin maszynowy odpowiada i zabija Cie potokiem slow:))

Ogólnie drażni mnie takie techniczne traktowanie seksu ... pozbawione magii, emocji ... Same podrywy mnie nie drażnią ... ale ... To przez takie kobiety właśnie podchodzą do mnie faceci z wywieszonymi jęzorami (nawet na ulicy) i proponują po kolei ... spotkanie, a gdy to nierealne to kasę za seks ... Licząc, że może trafili na taką właśnie ... :O Spotkało mnie to już parokrotnie .. :O Obrzydlistwo ...

Ja poproszę buty ... ale czy aby w moim guście? :P

Gość u2
a może sex proponowali ci bo wyglądasz jak k.....

wow, zatkało mnie! no normalnie jak żywa.. a temperaturę też trzyma? nie zdążyłam doczytać..

Gość u2
do mistrza: sex z taką lalą kojarzy mi się z nekrofilią :)

Gość ślicznotka2000
na prawdę tak płytkie masz myślenie, ze jak nie szukam związków i nie przeszkadza mi seks bez zobowiązań to sypiam z każdym?? w takim razie nie wychylaj się z ocenianiem innych, bo na podstawie tej twojej wypowiedzi mogłabym cię podsumować ale stronię od tego. i trochę więcej tolerancji by ci nie zaszkodziło, bo ja się nie narzucam z moimi poglądami innym. ciebie drażni techniczne traktoweanie seksu, kogoś nie. nikt cię do niczego nie zmusza, w czym masz problem?? a skoro kolesie cię tak zagadują, to widocznie posiadasz fizyczne cechy wiejskiej kurwy i mnie w to nie mieszaj :-)

u2 -taaaaa ... co prawda w golfie nie chodzę w skwarze 30 stopni... Ale ja nawet mini nie noszę ... Mam tylko jedną spódnicę i jest do kolan .. Ostatnio zaatakował mnie chłopak (przedstawiciel handlowy) pod marketem, kiedy wychodziłam z siatami ogromnymi ... Więc jak tam chcesz, to sobie tak tłumacz ... Rozumiem, że jakbym była w golfie, mimo upału, to byłabym traktowana, jak człowiek?

ślicznotka2000 - hmm ... to nie jest takie proste .. jak Tobie się wydaje .. Prawdziwa inteligencja ma dużo wyższe potrzeby... ale tego nie zrozumiesz ... Skoro nie chodzisz do łóżka z kim popadnie, to w takim razie jakie masz kryteria wyboru? mierzysz? :P Nie wiem, jakie kryteria się stosuje w takim wypadku, kiedy nie ma żadnych emocji, uczuć ... Pierwszy raz słyszę, że jest podział prostytutek na wiejskie i miejskie... Czym się różnią?

Gość u2
a chłopa masz? bo to brzmi jak chłopofobia:)

Gość ślicznotka2000
rozróżnienie na wiejskie i miejskie ma istotne znaczenie z wiejską kolesie najpierw próbują się umówić, z nadzieją, że będzie za darmo. dopiero potem proponują kasę :-) dokładnie jak w twoim wypadku :-) płyciutka jesteś, oj płyciutka :-D a najbardziej śmieszą mnie te wywody o inteligencji :-=D

ślicznotka2000 - sporo wiesz jednak na te tematy ... Kiedy za darmo, kiedy za kasę ... Jak udowodniłaś naprawdę jesteś w temacie .. Gratuluję! :P Co do inteligencji ... to mam dowody, że jest jak jest ... Mój facet z tytułem dr nie miał tyle lasek w życiu, co mój sąsiad po zecie ... Kiedy mój tkwił nad książkami, tamtem brał każdą chętną ... Mój buszuje codziennie w księgarniach, laboratoriach itd... A sąsiad bez emocji skupia się na pierwotnych instynktach ... a w przerwach pije piwsko ... Tym zajmował się przecież Masłow... Znasz jego piramidę potrzeb? Każdy ma podstawowe potrzeby, a im inteligencja wyższa tym potrzeby wyższe... A zważywszy, że każdy ma tylko dobę, którą musi rozdzielić na zaspokajanie tychże potrzeb ... to oczywiste, że tym o inteligencji małpy wystarczy zaspokajanie potrzeb niższych ... Jedzenie, seks itp. ... a niektórzy mają na to mniej czasu, bo czytają, uczą się ... Mają potrzebę miłości, samorealizacji, samotranscendencji.. Zatem?

Gość ślicznotka2000
zatem powiem ci , że zeszłaś kompletni z tematu, więc idź lepiej dogadzać niewyżytemu ukochanemu zamiast marnować mój czas przynudzasz

ślicznotka2000 - coś długo się zastanawiasz ... Czyżbyś doczytywała o czym piszę? Przecież to juz w podstawówce było .. :O

ślicznotka2000 - śmiałaś się z mojego wplątywania w to inteligencji, to Ci wyjaśniłam ... A Ty nie masz żadnych argumentów do dalszej polemiki ... ? Z takim stanowiskiem i wykształceniem ... To wstyd ... :D :P Nie znać podstaw ...

Gość ślicznotka2000
nic nie doczytuję, po prostu nie absobuje mnie tak ten topik, ja ci się wydaje i zaglądam tu rzadko a od tej chwili wcale, bo przynudzasz jeśli chciałaś zaimponować maslowem, to rzeczywiście - prezentujesz poziom podstawówki. dałabyś ambitniejsze odwzorowania swoich wywodów na temat niedookreślony

ślicznotka2000 - dlaczego niby chciałam zaimponować Masłowem? Za pomocą jego piramidy potrzeb wyjaśniłam Ci dlaczego inteligencja ... A dlaczego reprezentuje poziom podstawówki? Bo ganię zwierzęce oddawanie się bez emocji? Bo TY uważasz się za lepszą od gumowej lalki? Tak, to wolę poziom podstawówki, niż nie reprezentować żadnego poziomu... Bo ja naprawdę nie rozumiem, jak można się chwalić oddawaniem się jak zwierzę w rui? Rozumiem też dlaczego Cię nudzę .. w końcu nie jestem facetem z odpowiednią chucią, aby stanąć na wysokości zadania..... jakie stawiasz przed facetami ...

Gość hmmmmmmmmm............
zanim na nią nazbierasz to nie będziesz pamiętał co to sex he he he he ;D

Wykolejony motorniczy - takie też już są ... Jak zapewniają potrafią więcej i buty sobie same kupują ,... Jak wykażesz się odpowiednią chucią ... to i Tobie buty kupią ... :D