Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

dzieki miamorek za fotki, masz super cycuchy, masz sie czym pochwalic (co tam rozstepy) , nie moge sie juz doczekac swoich

Gość miamorek
i tak na marginesie robiłam w Gdyni w Clinica Medical płaciłam 5tys za zabieg i 3400 zł za wkładki stanik gratis:) i wziełam sobie dodatkowa dobe to 300zł bo chciałam sama

dziewczyny jak to jest bo nie spotkalam sie na tym forum z kims kto by zalowal ze zrobil sobie za duze piersi, wszystkie babki pisza ze chcialy by wieksze, czy "w miare jedzenia apetyt rosnie"?

Gość miamorek
ja powiem Tobie tak :) : jak nie miałam jeszcze operacji to jak czytałam dziewczyny ze pisza ze zrobiły i chca wieksze to ( teraz uwaga pewnie mnie zlinczują hihihi ) myślałam ze sa nie normalne ze chca wieksze itp ALE TERAZ TO IM Z PEŁNYM SZACUNKIEM PRZYZNAJE RACJE ZE jak sie juz ma to sie chce wieksze bo ja sama mam takie myśli:):) i to wciaga juz mysle by zrobic sobie brzuch ,teraz jestem jedna z tych co zrobiły sobie cycuszki i mysle jak one i teraz dopiero to rozumiem , nie zawsze mozna odrazu wsadzic wieksze mi lekarz mówił ze jak otworzy to zobaczy ile sie zmiesci i dało rade wsadzic tylko 320 ale po latach mozna juz wiecej :)

Gość Vanilka1985
..............i jestem z toba miamorek popieram cie w 100% .......Piersi na przod....:))))....... BuZkA:**

Asia - słyszałam o operacji dr Szczyta. Miesiąc temu byłam u Nieo na krótkiej wizycie i mówił, że do mojego terminu powinien być już w formie. Zadzwonię do kliniki w przyszłym tygodniu, tak aby się upewnić.

Cześć dziewczynki ja oprócz op piersi w styczniu, mam już zaplanowaną plastyke brzucha i może powiek,bo ubzdurałam sobie że mi już opadają.

Gość pytanie o cycuszki haha
miamorek naprawde polecasz ta klinike medice? Ja jestem z tromiasta to moze sie zdecyduje kobietki a mam pytanie czy jak powieksze piersi np w lutym to kiedy nie beda juz opuchniete i wszystko bedzie dobrze? Bo chce zrobic 2 miesiace przed weselem, czy lepiej zrobic juz PO zeby nie bylo niespodzianek typu opuchlizna czy bole plecow ...

Gość miamorek
Aniula a wolno spytac ile masz lat? ja tez i o powiekach mysle to naprawde wciaga tu poprawic tam poprawic pierw chce brzuch ale moze za jednym zamachem bym zrobiła i powieki

Aniula - jeżeli masz 28 lat, to zastanów się nad operacją powiek (trochę wcześnie ;-))

Gość miamorek
pytanie o cycuszki, ja robiłam w clinice i jestem zadowolona ale polecam lekarza MURASZKO ma naprawde dobra opinie został mi polecony i on przyjmuje w clinice w Gdyni i w Gdansku ale nie wiem czy dalej w AKADEMI MEDYCZNEJ czy gdzies indziej bo w Akademi to pracował ,byłam u Zdzitowieckiego i Jaskiewicza w gdansku i nie byłam zadowolona z wizyty nie przekonali mnie i ciesze sie ze wybrałam dok Muraszko

hej kobietki:) nie bylomnie kilka dni a tutaj ponad 10 stron zapisane :) ale jestem za leniwa i nie mam czasu wiec nie przeczytalam wszystkich:) sam odpisze jutro :) miamorek jak twoje czucie bo ja cholera nada :( nic:( zero:( pozdrawiam

Gość miamorek
no hej hej Black no ja kur.... z tym czuciem to tez lipa mam miejscami drentwe te cycuszki ale mam cały czas nadzieje ze to minie w styczniu ide do kontroli (3MC JUZ PO ) WIEC ZAPYTAM LEKARZA co robic by szybciej wróciło:) mąż wraca w niedziele az mam stracha jak sie dorwie do cycuszków:):):) i zobacze co z tym czuciem bedzie ,moze jak wymagluje mi cycusie to wróci czucie:)

hmmm moje ostatnio byly tak wymaglowane ze az bolalo;) a czucia ni cholera jak nie bylo tak nie ma :( ale ostatnio wyczytalam gdzies ze kobieta miala 4 op i po 2 miala czucie a po 2 nie :( masakra wychodzi ze bede musiala sie jeszcze raz pokroic zebz wrocilo haha(zart)

Gość miamorek
Black a powiedz mi kochana jak ty to czujesz brak czucia?bo ja jak dotykam to takie dziwne uczucie troszku jakby bolało jakby nie to ciezko mi sprecyzowc:) niby jak dotykam czuje to ale takie drentwe uczucie

ja np nie zasze ale czuje ze sa dotykane ale generalnie mi to zwisa:( bo nie sprawia mi ani przyjemnosci ani bolu ani nic...poprostu nic nie czuje hmm cieko to sprecyzowac....nie wiem moze moja swiadomodsc tak dziala ze jak sa dotykane to mi sie tylko wydaje ze to czuje.... generalnie Arturek musial by mnie porzadnie ugryzc albo scisnac za sutka zebzm poczula zeboli:((((((( normalnie mam dola z tego powodu i spadlo mi libido:( chyba troszke za bardzo sie tym przejelam :( sama juznie wiem...

Lion zgadłaś mam 28 lat,ale powieki chcem zrobić tylko dlatego że w wieku 18lat miałam poważny wypadek samochodowy i mialam poszyte całe powieki,byc moze od tego opadają.

Gość miamorek
Black jak mój mąż wróci ( tez Arturek :) ) to zobacze co ja bede czuła:) ale masz racje lipa z tym jak myje sie i dotykam to nie fajne uczucie

no prosze :) Arturki to fajne chlopaki:) hehehe dopuki nienarozrabiaja ;) a wracajac do tematu to ty przynajmniej wiesz zeto uczucie nie jest fajne a ja nie czuje nic :(((((( ale czekam na twoja opinie hihi jak Arturek wroci :) a teraz mykam spac bo musze wstac bardzo wczesnie:) jak bym mnie na forum nie bylo to pisz na meila :) pozdrawiam i spokojnej nocy :* :)

Hej Dziewczyny widzicie a ja mialam czucie od pierwszego dnia ,na poczatku moje byly bardziej wrazliwe i byle jakie otarcie wzbudzalo podniecenie to bylo dopiero meczace:)))))))

dziewczyny i ja mysle nad powiekszaniem piersi mam 2 pytania i bede wdzieczna za odp 1. jak dlugo po zabiegu piersi sa opuchniete? 2. jak wkladany byl implant? tzn blizna jest pod piersia czy rozcinaja sutki? mam takie teraz B i chce zrobic duze C

cześć dziewczyny. Mam do Was pytanie, może któraś się orientuje, czy implanty silikonowe moga wywołać alergie i organizm ich nie przyjmie? A pytam dlatego, że pare lat temu robiłam pearsing w pępku i praktycznie żaden metal nie chciał mi sie przyjąć, nawet stal chirurgiczna, dopiero złoto wysoka próba zdała egzamin...trochę nastraszyła mnie siostra, że mogę mieć z tym problemy. Czy można wykonac jakiś test uczuleniowy, czy coś w tym stylu...orientujecie się może? Dzięki za odpowiedzi 🌻

Julka ja mialam robione ciecie przez otoczke a spuchniete byly dobre 2 tyg.Ale to jest indiwidualnie ....jesli masz jakies pytania napisz maila Desperados najlepiej byloby gdybys poinformowala lekarza o tym przy konsultacji.Wiadomo mi jest ze cialo moze odrzucic implant to jest jak z przeszczepem,ale zaden implant nie wywoluje reakcji alargicznej.

zaniaaa jeśli możesz to proszę o jakiaś fotkę (tapeczka@tlen.pl) ja jeszcze swoich nie mam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się